הגדרות מסך

GEVER1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מרחק צפייה מטר וחצי

לא נוח עם המסך

המסך 2770HD סמסונג הוא מחובר ללפטופ עם בעזרת כבל VGA

איזה רזולוציה לשים ?

מה לבחור בהתקנה של הדרייבר אנלוגי או דיגיטלי ?

אפשר לעדכן דרייבר לממשק של המסך ? באיזה אתר לא מצאתי...

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
הרזולוציה הטבעית של מסך זה הינה 1920x1080 ושם גם התמונה הינה החדה ביותר.
מה מפריע לך בתמונה?

GEVER1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ליאור שלום מה נישמע ?...

הכתב מטושטש לי משום מה כאילו יש צל איתו... וגם הצבעים של המסך גורמים לי לישון.

אני מתמצא בהגדרות כלליות של מוצרי חשמל אני בעבר טכנאי מחשבים מוסמך..אבל המסך סיפור

ואם אני שם על הרזולוציה הזאתי 1920x1080 אז החדות יותר טובה ,אבל הכל מאוד קטן.

כי המרחק צפייה שלי זה מטר וחצי

אני לא מבין אני שילמתי להם 2080 שקל ואני יכול לשים בשביל לראות חד רק על
רזולוציה 1920x1080 ?!! זה מסך מחשב הרי עם טיונר
אני חייב לשים רק על הרזולוציה הזואתי 1920x1080 ?

האם יש למסך NATIV RATE ?

מה תורם ולמה נועד האופציה 14:9 ?

אם אני שם על הרזולציה הזואתי 1920x1080 ומגדיל את הגודל זום בדפדפן אינטרנט יותר טוב יראו ?

מה לעשות אני לא מרוצה ...אולי לעדכן דרייבר של ממשק המסך עצמו . למה אין באתר שלהם דרייבר של הממשק מסך . יש רק תדרייבר של המסך להתקין על המחשב ויש לי לבחור דגם או אנלוגי או דיגיטלי מה לבחור ?

אופצייה אחרונה אני קניתי זרוע אז אני ישים על הרזולוצייה 1920x1080 ויקריב אליי ? אבל מה אני יעשה בשביל לראות טלויזייה זה יהיה קרוב מידי...

אה ועוד משהו מזה Dynamic Contrast ב MagicBright זה נימצא בממשק מסך בתצוגה
שמתי לב אם אני בחור את זה Dynamic Contrast אז מתבטל לי כל האופציות כיוון מסך בהירות וכדומה.
מזה אומר האןפצייה

נערך לאחרונה ב:

GEVER1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שמתי לב אם אני בחור את זה Dynamic Contrast אז מתבטל לי כל האופציות כיוון מסך בהירות וכדומה.
מזה אומר האןפצייה

GEVER1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה בנתיים שיהיה שבת שלום ...אם אפשר לא לכתוב בשבת בגללי

נערך לאחרונה ב:

GEVER1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
55T

ליאור שפוך מהידע הרב שלך על כל השאלות שלי. אני עמלתי בכתיבה

אני ממש צמא לתשובות !,USBVV

תודה[/QUOTE]

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ראה הערות

ליאור שלום מה נישמע ?...

הכתב מטושטש לי משום מה כאילו יש צל איתו... וגם הצבעים של המסך גורמים לי לישון.

באיזה כבל אתה משתמש?

אני מתמצא בהגדרות כלליות של מוצרי חשמל אני בעבר טכנאי מחשבים מוסמך..אבל המסך סיפור

ואם אני שם על הרזולוציה הזאתי 1920x1080 אז החדות יותר טובה ,אבל הכל מאוד קטן.

כי המרחק צפייה שלי זה מטר וחצי

תגדיל פונטים בהגדרות מחשב

אני לא מבין אני שילמתי להם 2080 שקל ואני יכול לשים בשביל לראות חד רק על
רזולוציה 1920x1080 ?!! זה מסך מחשב הרי עם טיונר
אני חייב לשים רק על הרזולוציה הזואתי 1920x1080 ?

כל מסך LCD נראה חד רק ברזולוציה הטבעית שלו

האם יש למסך NATIV RATE ?

מה תורם ולמה נועד האופציה 14:9 ?

מתיחת ביניים, מותחת קצת לרוחב, אבל משאירה שוליים בצדדים, לא אידאלית

אם אני שם על הרזולציה הזואתי 1920x1080 ומגדיל את הגודל זום בדפדפן אינטרנט יותר טוב יראו ?

מה לעשות אני לא מרוצה ...אולי לעדכן דרייבר של ממשק המסך עצמו . למה אין באתר שלהם דרייבר של הממשק מסך . יש רק תדרייבר של המסך להתקין על המחשב ויש לי לבחור דגם או אנלוגי או דיגיטלי מה לבחור ?

אופצייה אחרונה אני קניתי זרוע אז אני ישים על הרזולוצייה 1920x1080 ויקריב אליי ? אבל מה אני יעשה בשביל לראות טלויזייה זה יהיה קרוב מידי...

מזה אומר האןפצייה

זה מצב ניגודיות דינמית שמקצין את הניגודיות באופן מלאכותי, אני בד"כ לא מתלהב מהמצב הזה

GEVER1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה על ההשקעה ליאור !

הכבל שאני משתמש זה 15 פין VGA בשני הצדדים..

יש לי יציאה במחשב רק VGA

כדאי לקנות את הכבל הזה שבקישור לאור 3 הציטוטים השונים מהרשת
?
http://www.amazon.com/VGA-HDMI-Cable-FT-Black/dp/B002TUC64W/ref=pd_sim_e_5

ציטוט
יש בהחלט הבדל בין VGA ל-DVI

ההבדל לא בולט אולי בסרטים, אבל בתצוגת טקסט הוא מאד משמעותי. ההבדל לא נובע מיצוג הצבע בצורה מדויקת אלא בגלל שאין צורך לשחזר את שעון הפיקסלים. עשו את הניסוי הבא: הציגו מסך מלא של טקסט עם אותיות קטנות ברזולוציה המדויקת של המסך (עבור "17 זה כמעט תמיד 1280x1024). והסתכלו עליו דרך VGA ואח"כ דרך DVI. בחיבור DVI, כל פיקסל שנשלח למסך מסונכרן בדיוק ולכן יכול להיות מוצג על פיקסל "אמיתי" ב- LCD, ולכן מעברים חדים משחור ללבן בין פיקסל אחד לשכנו יוצגו בצורה מדויקת ב- DVI. ב- VGA ישנו אות סינכרון אחת לשורה. המסך חייב לחלק לבד את האות הזה ל- 1280 חלקי זמן קטנים ולדגום את הסיגנל בכניסה. מה לעשות וזה אף פעם לא מדויק ב- 100%, והתוצאה היא שלא תראו מעברים חדים בין שחור ללבן, אל מעין מריחה (חלק מהפיקסלים בגבול בין השחור ללבן יהיו בגוון אפור).

עוד ציטוט

1. כמעט כל המסכים הבאמת טובים יגיעו היום עם יציאת DVI. למרות שיכולים להיות מסכים פחות טובים עם יציאה כזו. 2. יש לי מסך סמסונג 730B שהוא מסך מצויין גם בחיבור האנלוגי ואכן נהנתי ממנו כמה חודשים. 3. אם זאת כאשר חיברתי אותו בחיבור דגיטלי ראיתי הבדל גדול מאוד ,לפחות מבחינתי. רואים את ההבדל במיוחד בקריאת טקסט שהופך להיות מאוד מדוייק. גם הצבעים נראים מעט טוב יותר. 4. בנוסף לכל מה שאמרתי תמיד כדאי לעבוד אך ורק ברזולוציה הטבעית של המסך שזה למעשה 1280 על 1024 במסכי 17 ו19 אינץ'. כל רזולוציה אחרת פשוט לא תתן תוצאות מיטביות. נסכם: למי שיש הבחנה טובה לפרטים ישים לב להבדל וכדי לו לחפש מסך טוב שגם כך יגיע בדר"כ עם DVI. למי שמחפש שפשוט מחפש מסך לעבודה ואין לו בעיות עם רוב המסכים שראה כנראה גם לא יראה הבדל עם DVI.

יש בהחלט הבדל בין איכות VGA ו-DVI

יש לי מסך סביר בהחלט של Samsung בגודל 19". התמונה בכניסת ה-DVI *משמעותית* חדה יותר מאשר זאת המתקבלת כאשר משתמשים בכניסת ה-VGA (למתחכמים: אני דווקא כן יודע איך עושים קליברציה למסך, תודה). במצב VGA יש מריחה של צבעים, לא גדולה, אבל מורגשת. ב-DVI אין. התמונה חדה לחלוטין, מרגישים יש הפרדה מוחלטת בצבעים של פיקסל לשכניו. חייבים לראות את זה כדי להבין. צריך לבדוק כל מקרה לגופו באופן מעשי, כמובן. בכל מקרה, בהפרדות של למעלה מ-1280X1024 ה-DVI כמעט הכרחי בגלל רוחב הפס המוגבל של חיבור הקומפוננט (או VGA). זה כבר לא עניין של איכות הכבלים או ציוד הקצה, אלא מגבלה מתמטית על כמות המידע שאפשר להעביר על הכבל (משפט נייקוויסט, מי שזוכר). ה-VGA די ממוצה במיליון פיקסלים, ה-DVI יכול להעביר יותר מכפליים מזה... DVI בהחלט קשור ל-HDMI (למעשה חיבור אחד של DVI יחד עם אודיו). לאף אחד מהם אין DRM פנימי. ה- HDCP הוא פרוטוקול בשכבה שונה. זה כמו להגיד ש TCPIP יכול לעבוד על חיבור אתרנט ולא מעל מודם...

. וההבדל בין DVI ל VGA נראה רק בהצגת טקסטים, חוץ מזה הוא זניח מאוד. לא מקבלים צבעים יותר טובים או משהו בסגנון.

"]כל הציטוטים שמצאתי גורמים לי לרוץ לקנות את הכבל ..האם הכבל באמת עובד ?כלומר הוא כמו HDMI ל HDMI ?

ואיזה כבל עדיף VGA TO HDMI או USB TO HDMI ?

נערך לאחרונה ב:

GEVER1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
קראתי בסוף שהכבל VGA TO HDMI סתם חרטא לא הולך ביחד 2 אותות שונים

נישאר הכבל USB TO HDMI מה אתה אומר יתן תמונה יותר טובה ?

GEVER1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ה

השם יברך אותך ..מחכה לתשובבה

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
גם USB אל HDMI לא יתן לך שיפור מול VGA.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור