LCD הגדרות למיניהן לאחר חיבור הלפטופ לטלוויזיה

lee46

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
[FONT=&quot]הטלוויזיה: [/FONT]Samsung LA32C530
[FONT=&quot]הדרייבר של המסך מחשב: [/FONT]Mobile Intel 956 Express Chipest Family

[FONT=&quot]הבעיה: פונט קטן מידי [/FONT]
[FONT=&quot]פתרון שלא מצא חן בעיני כי לא נראה טוב: להגדיל פונטים בדפדפנים עצמם ואת ה-[/FONT]DPI[FONT=&quot] של [/FONT]windows[FONT=&quot].[/FONT]

[FONT=&quot]מה לא ברור לי ונראה לי קשור:[/FONT]

[FONT=&quot]1. [/FONT][FONT=&quot]בדרייבר: האם הטלוויזיה צריכה להיות ה-[/FONT]primary device[FONT=&quot] או שמא הלפטופ?[/FONT]

2.[FONT=&quot] אם הרזולוציה המרבית שאני רואה ב- [/FONT]display settings[FONT=&quot] היא 1280 על 800 זה אומר שהלפטופ שלי לא יכול לתמוך ברזולוציה המרבית של הטלוויזיה (1920:1980)?[/FONT]

3.[FONT=&quot]ב-1280 על 800 ובעוד רזולוציה רמה אחת מתחת, מופיע פס סגול אופקי בתחתית הטלוויזיה. ברזולוציות הנמוכות יותר הוא נעלם.[/FONT]

4.[FONT=&quot]ברזולוציות נמוכות עוד יותר נראה שיש שיפור בגודל הפונט, אבל אז מתרחשות שלוש תופעות; 1. בלפטופ - התצוגה לא פרושה על כל המסך. 2. בטלוויזיה - הצבעים זוהרים מידי. 3. בלפטופ ובטלוויזיה – מתקבלת גלילה צידית באתרים מסויימים.[/FONT]

5.[FONT=&quot]לא מצאתי מידע לגבי האם הטלוויזיה שלי תומכת ב-[/FONT]NR[FONT=&quot] ואם כן מה בדיוק עלי לעשות על מנת שזה יעזור לי.[/FONT]

6. [FONT=&quot]חיפוש פה בפורום לימד אותי שמאחר וחיברתי את הטלוויזיה לכרטיס המסך בעזרת כבל[/FONT] HDMI[FONT=&quot] ל- [/FONT]HDMI[FONT=&quot] ללא מתאמים ל[/FONT] DVI [FONT=&quot]וכיו"ב[/FONT] [FONT=&quot]לכניסה[/FONT] DVI 1 [FONT=&quot], עלי לבחור[/FONT] [FONT=&quot]מתפריט הטלוויזיה אופציה שמשנה את השם של החיבור[/FONT] DVI 1 [FONT=&quot]לשם[/FONT] DVI PC[FONT=&quot]. חוברת המדריך למשתמש אישרה לי את זה. [/FONT]
[FONT=&quot]בכל אופן, מלבד לעובדה שבעקבות הפעולה הנ"ל אין סאונד, לא הבחנתי בשום שינוי ולא ברור לי מדוע הפעולה נחוצה.[/FONT]

[FONT=&quot]7. בשרשור אחר שעלה באותו חיפוש נכתב כי בכל מקרה לא ניתן להשתמש בטלוויזיה של 32 אינץ' למטרות גלישה אלא אם אתה יושב עם הראש בתוך המסך שלה. אני בסה"כ רוצה [/FONT]
[FONT=&quot] לשבת מטר וחצי ממנה.[/FONT]

8. אולי בכלל צריך לשחק עם הרזולוציה דרך הטלוויזה ולא דרך המחשב?

benado

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
1. לא משנה, בד"כ מגדירים את הלפטופ כעיקרי.
2. כן, זו הרזולוציה המרבית. לעיתים רחוקות עדכון דרייבר מאפשר להגדיל קצת את הרזולוציה. שווה לנסות.
3.לא מכיר את המסך.
4.אם תגדיר שתי תצוגות נפרדות - כך ששני המסכים ישלימו אחד את השני ולא יציגו תמונה זהה, תוכל לקבוע רזולוציה שונה לכל אחד. מן הסתם, ככל שהיא נמוכה יותר, הפונט יראה גדול יותר - גודל הפונט נמדד בפיקסלים. כך תתאים רזולוציה מיטבית לכל מסך בנפרד. אל תשאל אותי איך מגדירים את זה, כבר שנה וחצי לא נגעתי בווינדוס... אבל גוגל בטוח יעזור לך.
6. חיבור DVI לא מעביר סאונד, אלא רק תמונה. אם אתה מגדיר את החיבור DVI PC אז צריך לחבר כבל נפרד לסאונד מאוזניות הלפטופ לטלויזיה, בהנחה שיש לה כניסה כזו. בחיבור HDMI עובר גם סאונד, כך שאם זה לא עושה הבדל בתמונה (וזה לא אמור לעשות), תשתמש בו - לא לכל מחשב יש יציאה כזו - תנצל אותה!
7. צודקים, מסך גדול לא מיועד לעבודת מחשב רגילה, שכן ברזולוציה טובה הפונטים קטנים מדי ורזולוציה נמוכה במיוחד מעוותת (ממשקי מחשבים עוצבו להתאים לרזולוציות של מסכי מחשב, לא טלויזיות).
8. לא ישנה כלום.

מרווה שעזרתי קצת.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור