רמקולים הגברת אודיו חיצוני לממיר יס/טלוויזיה

ziv237

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום,
אני חדש בתחום כך שאני מתנצל אם זה איננו המקום לבקש עזרה.
אני מעוניין לחבר רמקולים חיצוניים לטלוויזיה שלי בכדי להנות מסאונד איכותי יותר.
כמה פרטים כלליים:
1. יש לי טלוויזיה של חברת LG מדגם 42LM580Y.
2. יש לי ממיר Yes MaxHD.
3. יש לי מערכת רמקולים של Logitech x530 שמחוברת למחשב בעל כרטיס קול 5.1.
4. יש לי עוד מערכת סטריאו/רמקולים לווייניים.

המטרה שלי שהסאונד שיוצא מהטלוויזיה, אם הסאונד של יס או הסאונד של הפלייסטיישן יצאו מאחת מהמערכות החיצוניות (אם ה5.1 או אם הסטריאו הרגיל).

מצאתי את המתאם הזה בEBAY אך אני לא יודע אם אני בכלל בכיוון ו/או איזה כבל אני צריך לקנות בנוסף.
.http://www.ebay.com/itm/Digital-Opt...=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item460a82c39e

אציין בכללי כי המחשב מחובר ישירות לטלויזיה בכבל VGA רגיל כאשר התקנתי XMBC בכדי לנסות ולדמות סטרימינג והרי למחשב מחוברת המערכת כך שלפחות מהבחינה הזו אני רגוע.

אשמח לעזרתכם באשר תהיה.

נערך לאחרונה ב:

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
לי יש ממיר של הוט והיה לי של יס. הממיר מחובר ישירות למערכת הסטריאו באמצעות כבל עם מחברי RCA שמחוברים ליציאות AUDIO שנמצאות בגב הממיר (אחד אדום אחד לבן ולידם כיתוב AUDIO). צריך לשים לב שאות השמע עובר גם לרמקולים של הטלוויזיה באמצעות כבל ה HDMI - ולכן אם אתה רוצה לשמוע רק דרך המערכת, יש להשתיק את הרמקולים של הטלוויזיה.

אריה

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,792
נקודות
113
אצלי הממיר של הוט מחובר באמצעות כבל אופטי לD/A,כך שהסיגנל של הטלויזיה מקבל את כל הטיפול העצבני של הממיר שלי ,לצורך האזנה לטלויזיה יש צורך כמובן לעבור לכניסה האופטית בממיר של הנגן.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
לפותח השרשור, אם יש לך מערכת סטריאו רגילה, אז אתה מוציא מהממיר שני כבלי RCA לשקעי אדום / לבן ומחבר אותם לכניסה במגבר (זה יכול להיות לאחת מהכניסות כמו טייפ, CD ועודו, רק לא לכניסת PHONO).

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור