LCD הבאת מסך טלויזיה מארה"ב

• פותח הנושא Vedi
  • פורסם בתאריך

Vedi

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
כתושב חוזר אני מעוניין להביא מסך LCD מארה"ב. לאחר חיפוש קל ננעלתי על מסך של SONY , דגם KDL 52EX700 או KDL 52NX800. שניהם יכולים לקבל מתח של 110-240V, 50\60 Hz אך הם לא מולטיסיסטם. האם זה נכון שאם מחברים טלויזיה שכזו לממיר HD של YES ניתן לצפות בשידורי טלויזיה בארץ גם על מסך שאינו מולטיסיסטם? אם זה משנה במשהו, הטלויזיה תחובר לסטרימר C-200 של חברת Popcorn hour.
האם יש למישהו נסיון עם מסך לא מולטיסיסטם שיובא מארה"ב ויכול לשתף מנסיונו? האם יש למישהו המלצות על מסכים אחרים (גם פלזמה בא בחשבון למרות שכבר קשה למצוא כאלו)טובים שהובאו מארה"ב ונוסו בהצלחה בארץ?

תגובות, הצעות, והמלצות יתקבלו בברכה.
תודה.

Joshua_G

חבר משקיען
מעורבות
4
נקודות
0
על טלוויזיה שהיא בתקן האמריקאי בלבד, לא מולטיסיסטם, לא ניתן לראות את שידורי הטלוויזיה (כולל ערוצי הכבלים והלוויין) בארץ. 110-240V, 50\60 Hz מתייחס רק למתח הפעולה, לא לאפשרות לראות שידורים בשיטה האירופאית, הנהוגה בארץ.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
מישהו כאן הביא VIZIO, אני הבאתי בזמנו PANASONIC סדרה PF
שמעתי על דגמים מסוימים של SHARP שעובדים בארץ, חפש בפורומים

Vedi

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
תודה למגיבים. ברור לי מה זה מולטיסיסטם ומה לא, ובכל זאת, ההבדלים במחירים גם לאחר שמוסיפים את המכס מגיעים לכמה אלפי שקלים ביחוד במסכים הגדולים והחדישים...(לא של המולטיסיסטם - את אלו כבר לא כדאי להביא...)
ובכל, זאת יש מישהו שיכול לשתף מנסיונו? האם יש איזשהו דגם שנוסה בהצלחה בארץ?

שחר1821

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
ממיר מ-PAL ל- NTSC

יש לי פיתרון לבעייה שלך/ שלי, יש ממיר שפותר את הבעיה:
http://www.220-electronics.com/pal-ntsc-secam-video-converter.htm

קניתי סוני בארה"ב וחיברתי אותה למצלמת וידאו סוני ישנה מישראל ורואים את התמונה, גם חיברתי את הדיוידי עם דיסק מישראל וגם עובד, איך אפשר לוודא שהטלויזיה היא מולטי סיסטם?

אשמח לתגובה,

שחר

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור