הבאת מוצרים של ACCUPHASE להדגמה בארץ

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28
שלום לחברי הפורום
זה כבר כמה שנים שאני, נמצא במרדף אחרי חברת ACCUPHASE לישמוע את ,מוצריה כאן בארץ הקודש אולי תקראו לי משוגע אבל זה המצב.כידוע לכם היבוא של ACCUPHASE וגם ESOTERIC כאחד בארץ הוא אלרון שיושן את שנת הדב שלו כבר כמה שנים ביבוא לארץ דגמים של השמעה למוצרים אלה וכמו כן, האתר שלו שבבניה 10 שנים פניתי לחברת ACCUPHASE במכתב חריף העבירו אותו אליו ,הוא שלך לי תשובה כדלקמן
"שלום יניב,

תודה על ההערה.

אני אקח זאת לתשומת ליבי ואולי בעתיד נביא עוד מוצרים של ACCUPHASE להדגמה.

ברצוני להסב את תשומת ליבך לעובדה שאופי הצליל המדויק של ACCUPHASE נשמר לאורך כל סדרות המוצרים. כמובן שככל שעולים ברמת המוצר הסאונד יהיה משובח יותר אבל אופי הצליל ישמר.

לכן, אם תתרשם מהאזנה למגברים המשולבים של ACCUPHASE, ברור ש PRE + POWER שלהם ישמעו טוב יותר אך ישמרו על אופי הצליל.

אני מאחל לך הצלחה בבחירתך.

בברכה,

רוני
תשבוה כל כך חלולוה כאילו הוא עושה טובה פשוט יבואן שמחזיק בשני צידדי המקל יבואן רק על הנייר
אני בכל מקרה לא מתכוון לניח לזה ,מקווה ,שאם אכפת לכם תפנו, גם אתם לחברה הלחץ יעשה את שלו
תודה

viamusic

אוהב את התחום
מעורבות
49
נקודות
28
חברת ACCUPHASE אשמה

לא ייתכן שחברה רצינית כמו אקיופייז תחזיק יבואן שגם לא מחזיק כמעט דגמים וגם התמחור מאוד גבוה
להערכתי הם בקושי מוכרים פה משהו. הבעייה שזה ממש לא מעניין אותם
אם אתה מתעקש על אקיופייז תרכוש מח"ול. יש בעייה לרכוש מיפן ששם המחיר לחדש הוא נמוך מאוד יחסית

חוץ מזה יש עוד חברות טובות לא פחות . אקיופייז זה לא הטופ וגם לא מקום שני או שלישי....קצת רחוקים משם.

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28
viamusic אלרון לא מביא בכלל מוצרים חוץ מאינטגרידד אחד וזה רק לאחרונה.
ואם כבר ACCUPHASE לא בטופ , נכון שיש עוד עוד חברות שעומדות בסטנדרטיים של בניה של איכות רכיבים כמו ACCUPHASE אבל לא לשים אותה בטופ אני ממש ,חולק עליך ACCUPHASE על שלל מוצריה ,נחשבת למוצר קצה באודיו אם כמה וכמה חברות אחרות היא לא הכי טובה אבל ממש נחשבת לאחת החברות שנמצאות בטופ של בניה איכות רכיבים אמינות וסאונד מעולה כמובן שנכתב בעיתונות אודיו מאוד אוביקטיבית ,,אכשיו תשאל אותי מה אתה קונה ציונים או סאונד אני אומר לך שאתה צודק אבל מה לעשות אם אין איך מכשירים לשמוע לפחות נקרא.

נערך לאחרונה ב:

eldo

חבר משקיען
מעורבות
130
נקודות
43
גם אני מאד אוהב ומעריך את Accuphase כחברה מעולה עם מוצרים משובחים ביותר, וגם הייתי שמח אם היה ניתן להתרשם מהם יותר (וגם לרכוש) בארץ. אבל כפי הנראה החבר'ה ביפן מבינים שמהשוק הישראלי המיניאטורי הם לא יעשו את "המיליונים" אז הוא לא ממש מעניין אותם. ועדיין תמוה בעיניי שהם מותירים את זכויות היבוא בידי אותו יבואן לא מתפקד. לך תדע, אולי יש פה גם משהו שנסתר מן העין.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אנחנו חושבים שפני השוק הם כפני הפורום.
מוצרים כגון אילו נמכרים בעיקר לכאילו שלא בפורומים..

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
אנחנו חושבים שפני השוק הם כפני הפורום.
מוצרים כגון אילו נמכרים בעיקר לכאילו שלא בפורומים..

כנראה שזה אכן כך, אחרת אין סיבה שחברות כמו פוקאל ואקיופייז יבחרו בכזה יבואן.

בכל מקרה יניב, אני בדעתך והייתי שמח שיהיה יבואן ראוי יותר.

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28
רוזי אני ממש לא חושב כך ,יש לך חברות כמו DATZEEL ,KARAN ,LUXMAN ,BRUMSTER,GRYPONוכו' שממש נמצאים באותם רמות של ACCUPHASE ואם כל הכבוד יש להם יבואנים מקסימים נחמדים יש,ציוד להשמעה זה פשוט חברת אלרון שלא משווקת את המוצר והמוצר רדום בדיוק אותו דבר עם היבואן של KREEL ,בארץ אודיונוט ממש התנשאות חושבים שזורחת להם השמש מהתחת(סליחה על הביטוי) ועושים מה שבא להם ,את זה צריך להפסיק בעזרת מלא פניות לחברות כך זה יפסק אם אנשים קונים AUDIO research או KREEL או רמקולים של WILSON ב-200 אלף שקל אז אין להם בעיה עם ACCUPHASE

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אני לא הצדקתי אף אחד ובטח לא את היצרן או היבואן.
אף על פי שאני חושב שאקיופייז נמצאים במעלה הטבלה (שלי) של האודיו האיכותי - עדיין יש מספיק חברות טובות אחרות בארץ.
אני לא חושב שיש צורך להשחית זמן או אנרגייה כדי לשכנע מישהו למכור לי מגברים יקרים.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
פונג

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
[h=1]yanivrsi[/h]תודה שלא הזכרת ASR :מנצח: ברשימה לעיל. :גאה::גאה:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור