האתר new album releases

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
399
נקודות
83
יש אתר שניתן להוריד ממנו כמויות אדירות של אלבומים חדשים וישנים באיכות טובה.
יש למישהו מושג האם מדובר בהורדה חוקית ? לפי מה שהם כותבים נראה שכן.
http://newalbumreleases.net

yonatan1998_15

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
אפי שלום , רוב האתרים של ההורדות הם לא חוקיים, ופה זה גם לא חוקי כי הם לא מבקשים על ההורדה תשלום ומביאים בסך הכל קישורים לאתרים לא חוקיים של הורדות,
אז לא , ההורדות פה לא חוקיות .

יונתן

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
399
נקודות
83
כל זה ידוע לי ובכל זאת האתר ממשיך להתקיים בלי שיורידו אותו ?

yonatan1998_15

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
אפי ערב טוב ,
יש באינטרנט כיום אלפים של אתרים כאלה , גם אם כל הזמרים יתאחדוו וישקיעו כסף להוריד את כל האתרים האלה, זה לא יהיה שווה את המאמץ . אם אתה רוצה אני יכול להביא לך פה רשימה מפה ועד הודעה חדשה של אתרים שמפרסמים לינקים מסוג זה, ולא רק מסוג זה , יש עוד עולם שלם שנקרא טורנט. שגם בו יש הורדות של לא רק מוזיקה , של בערך כל דבר שאפשר לקנות זאת אומרת חומרה \, קבצים . מערכת זו מבוססת על שיתוף וזה עולם שלם וענקי שפשוט לא שווה לנסות אפילו להוריד אותו ,, ואני גם לא בטוח שיצליחו כל כך .
וגם, יש תוכנה העונה לשם אימיול, שאני דיי בטוח שאתה מכיר, ואולי אפילו הורדת משם , למה אותה מנסים אפילו להוריד? וגם בה יש תכנים והורדות לא חוקיות כמו בטורנט כגון משחקי מחשב ווידאו, שירים , קבצי MP3 למיניהם , קבצי סרטים, קבצי blu ray ועוד הרבה הרבה תכנים אחרים .

שבוע טוב וערב טוב .
יונתן

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
399
נקודות
83
ידועות לי כל הבעיות המשפטיות עם האתרים בסגנון אמיול ................ אבל זה שיש אתרים בתחום המוסיקה שמפנים להורדות זה חדש לי. חשבתי שתעשיית המוסיקה חזקה יותר ותצליח להוריד אותם.
ערב טוב

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור