האשה כרזונטור. או כאלמנט אקוסטי.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
למישהו יש מושג למה המערכת נשמעת יותר טוב כשהאשה לא בבית?
לדעתי זה פשוט בגלל שאפשר להגביר כמה DB יותר, ולהרגיש פחות נקיפות מצפון על סוג המוזיקה הנבחר.
אני מניח שבית צמוד קרקע עם חדר האזנה בגודל של 50 מ"ר, וקירות/רצפה/תקרה צפים, יפתרו את בעיית האשה כמקדם ריסון למערכת :).
שנאמר: עוד חזון למועד!

(שמאות עמודים: היות והתו תקן שלי לבלבולי מוח נמוך משל אלדר, אני נותן לפוסט הזה תוחלת של 2 עמודים. בשביל הספורט, אני מציע שאתה תפתח פוסט עם מסר זהה אך מילים אחרות עוד כשבועיים, ונבדוק מה ההפרש:)).

web

חבר משקיען
מעורבות
492
נקודות
63
בדיוק זה מה שחשבתי עכשיו (lol)
יום שלישי אחה"צ בחיפה חוץ מהחנויות הוותיקות כנראה שגם הנשים "לוקחות" חופשה....
carpe diem
נתראה בשבת...

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
בכדי לההעלות את כמות העמודים יש ליצור במרכז השרשור קרב סכינים קצר עם אחד החברים ,כמו למשל לומר לחבר מסוים שעם אשתו השטנית לעולם לא יהיה לו סאונד ,
או לחליפין להכניס עניין נוסף כמו למשל "אומרים שפלאפונים אוכלים את הסאונד"ולכן יש לכבותם מידית בהאזנה אמיתית ,ועל אחת כמה וכמה כש30 פלאפונים יעבדו בשבת ,הפתרון לכך הוא פלטות מיוחדות הנקראות "פלטות גבינות" פלטות נקניק "או במקרים של קושי כלכלי "פלטות ירקות " ,הפלטות הללו קולטות את האנרגיה האלקטרומגנטית המיוצרת עי הסלולרים ,אבל יש השפעה דועכת כי אוכלים לך הפלטות !
זו תרומתי הצנועה לפוסט המעופש שהעלית ,מעריך אותו ב4 עמודים ,אלא אם התגייסו כאן החברים לההעלאת קרנו של חברנו היקר מתנוש .

maikey

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
6
הרגתם אותי על הבוקר תודה (lol)

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
מתן, מעניין מאיזו סיבה אשתך נשארת איתך.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
בכדי לההעלות את כמות העמודים יש ליצור במרכז השרשור קרב סכינים קצר עם אחד החברים ,כמו למשל לומר לחבר מסוים שעם אשתו השטנית לעולם לא יהיה לו סאונד ,
או לחליפין להכניס עניין נוסף כמו למשל "אומרים שפלאפונים אוכלים את הסאונד"ולכן יש לכבותם מידית בהאזנה אמיתית ,ועל אחת כמה וכמה כש30 פלאפונים יעבדו בשבת ,הפתרון לכך הוא פלטות מיוחדות הנקראות "פלטות גבינות" פלטות נקניק "או במקרים של קושי כלכלי "פלטות ירקות " ,הפלטות הללו קולטות את האנרגיה האלקטרומגנטית המיוצרת עי הסלולרים ,אבל יש השפעה דועכת כי אוכלים לך הפלטות !
זו תרומתי הצנועה לפוסט המעופש שהעלית ,מעריך אותו ב4 עמודים ,אלא אם התגייסו כאן החברים לההעלאת קרנו של חברנו היקר מתנוש .
תרומתך התקבלה בברכה:). אבל לא הבנתי, הפלטות בחסות האשה?

אשתי מתה עלי. ואני עליה.
אנחנו מבשלים ביחד, רואים סדרות טלויזיה ביחד, ודנים בעקרונות תיאולוגים עמוקי משקל ומשמעות.

זה לא מונע ממנה להיות גורם מפריע בכל הקשור להאזנה למוסיקה, וזאת רק משום שאני עדין, רגיש, ומתחשב ברגשותיה ולא רוצה להפריע :).

מאסטרו אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
338
נקודות
83
אני מת על אשתי. אנחנו שומעים ביחד מוסיקה והיא מבשלת לבד.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
ואני מבשל בעצמי, אבל יש עוד כמה דברים שאני עושה עם אשתי :)

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
כל בר בי רב יודע מהי משמעותו של רעש רקע.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אני חושב ,רק בגלל "התותח" ,

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
תותח שלא יורה.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
שמועות.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
:) השרשור אלול להתארך קצת..

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
תראה אורי ! אתה פוגש בשבת את מתנוש ,והוא נראה לי אדם קצת עצבני ,אז הייתי מציע לך לחשוב על כל מילה !

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אני רומני, אוכל אותו בעצבים בלי מלח...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור