האם samsung d6400 מאפשר התקנה של skype?

msrotter

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם,
אני מתכוון להזמין כבר בתחילת שבוע הבא את הטלוויזיה samsung d6400. מביקורות שקראתי הבנתי שבסך הכל מדובר על טלוויזיה מעולה עם יכולות טכנולוגיות החדישות ביותר. בדגמים היוקרתיים יותר אני יודע שיש אפשרות להתקנה של סקייפ בטלוויזיה אבל האם גם הדגם הזה מאפשר התקנה של סקייפ? מפני שזה שיקול חשוב לא פחות אם אני מתכוון להשקיע סכום לא קטן בכלל בטלוויזיה. אם אין, באיזה דגם יש שהכי קרוב ל- 6400?

שאלה קטנה נוספת. האם יש לd6400 דגם אמריקאי ואירופאי? אם כן על מה מומלץ?

תודה.

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
על פי מה שידוע לי, תמיכה בסקייפ מגיעה החל מדגם D6600.

msrotter

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
על פי מה שידוע לי, תמיכה בסקייפ מגיעה החל מדגם D6600.

תודה לך על התשובה אך אני צריך תשובה חד משמעית, כי למשל באתר של cnet רשום בטבלה שהם הכינו שהתקנת סקייפ היא "optional" כפי שהם הגדירו. לכן אני מוצא את עצמי מבולבל. מצד אחד ב- 6600 רשום בבירור שיש סקייפ, אך מצד שני ב- 6400 רשום שזה אופציונאלי. משהוא יכול להבהיר לי את הנקודה הזאת?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
לפי טבלאות היצרן, זה מגיע רק מ- 6600 ומעלה. מצד שני, ה- D6400 כן תומכת בהתקנת אפליקציות.
כך שלא אוכל לעזור מעבר לכך, צריך כנראה לבדוק במציאות או להתקשר ליבואן בארץ.

msrotter

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לפי טבלאות היצרן, זה מגיע רק מ- 6600 ומעלה. מצד שני, ה- D6400 כן תומכת בהתקנת אפליקציות.
כך שלא אוכל לעזור מעבר לכך, צריך כנראה לבדוק במציאות או להתקשר ליבואן בארץ.

בדיוק זה מה שמוזר לי פה. ההבדלים העיקרים בין שני הדגמים האלו זה ה- 6600 מגיע עם wifi מובנה ודפדפן.
יכול להיות שמדובר בתרגיל שיווקי כדי לגרום לאנשים לקנות דגמים יקרים יותר?
האם יש ל- 6400 דגם אירופאי ואמריקאי? ואם כן מה להזמין.

אני עדיין מקווה שתהיה תשובה חד משמעית לגבי נושא הסקייפ.

תודה על העזרה!

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
לא יותר פשוט לעשות שיחת טלפון ליבאון ולשאול עם יש סקיפ?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור