האם HD באמת כזה מוצלח

dvirkatz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
האם התמונה כ''כ שונה ברמה שזה מצדיק לשלם מחיר כ''כ יקר כמו 7000 ש''ח בלי ציוד נלווה?
האם רואים כ''כ יותר טוב שאחרי שרואים HD קשה לחזור ולראות רגיל? לפי דעתי לא אבל אף פעם לא ראיתי שידור HD אז אין לי מושג מי שכבר ראה יכול להגיד לי?

shohbiz

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני יכול להגיד לך שהיום ראיתי את PV80 מול PY800 ואין מקום להשוואה.
ראיתי HD בשניהם שם ההבדל ממש ניכר
ראיתי SD וגם שם הבדל ניכר למדי לטובת PY800
ראיתי ספורט ובשניהם יחסית אותו דבר

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
לא ברור לי למה אתה אומר שזה 7000 ש"ח יותר?

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,124
נקודות
113
כן, תלוי למי...
לי למשל זה שווה את ההפרש וההשקעה במחיר, ההבדל בתמונה הוא תהומי וניכר מיד - אחרי חשיפה ל HD קשה לראות תמונת SD ולהתפעל

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אני עדיין לא מבין את "הנתונים" על המחיר, אבל אני יכול להגיד שרוב התוכן שלי הוא סטנדרטי YES ו DVD ועם מסך שלי (שעלה ים כסף לפני כמה שנים) רואים מעולה שידורים רגילים אלו- ובמסכים החדשים היום (האכותיים) רואים טוב מאוד שידורים סטנדרטים, אז ברור שמי שיכול לרכוש מסך כזה מומלץ לחשוב על כך. האם זה משתלם כל אחד צריך לעשות את החשבון שלו.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
כרמי, הוא מתכוון שעל מנת לקבל HD, יש להשקיע במחיר מסך 7,000 ש"ח (לעומת CRT שעולה הרבה פחות).

התשובה לטעמי היא שההבדל לטובת HD הולך וגדל ככל שמרחק הצפיה מתקרב וגודל המסך גדול יותר.
ואם נתרגם לסיטואציה מציאותית, אזי על מסך 42" ממרחק צפיה 3 מטר (נתונים ריאלים מאוד עבור הסלון הישראלי), ההבדל בין HD לשידור רגיל (SD) יבלוט.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
ליאור - על זה בדיוק חשבתי בהודעה הקודמת שלי, ההשקעה הזו טובה גם לשידור סטנדרטי ולא רק ל HD
גם עבור HD, אבל לא ממש רק עבור HD

dvirkatz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
קניתי טלויזיה חדשה.
LCD לא CRT מי שקונה היום CRT עושה טעות חוץ מזה שאני לא בטוח שמוכרים בכלל.
בשביל לראות HD צריך נגן בלוריי לא? הכי זול זה הפליסטיישן 3 במחיר של 3000 ש''ח שזה כבר המון כסף.
מסך FHD עולה מינימום 6500 ש''ח וצריך גם ממיר HD בשביל להנות שזה עוד המון כסף בחודש בקיצור כרגע זה לא נראה משתלם לקנות למרות שהייתי בקניון רמת אביב הלכתי לראות את החנות של אפל ונכנסתי גם לא.ל.מ וראיתי טלויזיה חדשה של סמסונג מסך עם תאורה אדומה כזאת במסגרת משהו יפה לאללה והראו שמה כנראה תוכן HD וראו באמת סוף הדרך צלול וברור ממש אבל המחיר אוי המחיר 8500 ש''ח!

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
בשביל HD צריך לרכוש נגן בלוריי או סטרימר או יס HD / הוט HD

dvirkatz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
מה שאומר שכרגע בשביל לראות HD צריך הרבה כסף.
המסך עולה 7000 ש''ח הנגן עוד 3000 חוץ מזה שגם אין סרטיHD בעברית/ עם כתוביות

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
יש כבר כמה סרטי בלוריי עם כתוביות עברית, אבל אכן זו רק התחלה

dvirkatz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
פששש איזה מהירות ליאור..... תוך דקה וחצי סחתיין עליך

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור