האם צפוייה ירידת מחירים בקרוב?

• פותח הנושא Dork
  • פורסם בתאריך

Dork

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם,
כבר זמן מה שאני מחפש לרכוש מסך LCD חדש(42 אינצ') אך לאחר הכניסה של טלויזייות הLED הבנתי שצפוייה ירידת מחירים, האם זה נכון? ואם כן תוך כמה זמן צפוייה ירידת המחירים?
תודה!(ורד)

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
תשמע , ירידות מחירים תמיד היו ויהיו גם בעתיד. אני לא חושב שתהיה ירידה חדה או אפילו ירידה בכלל מזה שהLED נכנס מכמה סיבות: הראושנה היא שנראה לי שמחיר מסכי הLCD והפלאזמות הגיעות לתחתית ואין עוד אפשרות לרדת כך שאם תהיה ירידה לא תהיה משמעותית. וגם בגלל שהLED היא טכנולוגיה יקרה יחסית מכיוון שהיא חדשה והפלאזמות וה LCD עדין פופולאריות כך שאני לא צופה ירידה בטווח הקרוב עקב כניסת ה LED

Dork

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אם כך, אין יותר מדיי למה לחכות בקניית טלויזיה כעת?
טכנולוגיית הLED תהיה זמינה במחיר אטרקטיבי רק בעוד זמן רב?

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
הLED לפי מה שהבנתי לא יהיה כל כך אטרקטיבית במחיר
האם לחכות? תלוי למה -אם לדגמים החדשים של פנסוניק?
אז כן.

דבר נוסף,המחירים היום מאוד מפתים ואין סיבה לחכות
במילא הם תמיד יהיו בירידה.

מה התקציב שלך אם מותר לשאול?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
לא נכנסו מסכי LED חדשים - נכנסו מסכי LCD עם תאורה אחורית של מנורות LED זה לא ממש טכנולוגיה חדשה - זה שיפור בטכנולוגיה (שיפור חשוב, אך רק שיפור).

כמו כן אני חייב לציין שאנחנו בתקופה מאוד מוזרה - יש מיתון וכל המוצרים מסביב עולים במחיר כל הזמן :)

Dork

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אתה יכול לסבר את אוזניי לגבי הדגמים החדשים של פנסוניק?
לגבי השאלה על התקציב, הוא דיי גמיש, אבל כעיקרון 4000 ל40-42 אינצ'

לגבי התגובה של הבחור השני, אני לא יודע איפה אתה מסתכל, אבל אני רואה רק ירידה במחירים :)

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
http://www.dtown.co.il/articles/867.html

בתקציב שלך תשיג רק מסך 42" בסיסי.

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
אתה יכול לסבר את אוזניי לגבי הדגמים החדשים של פנסוניק?
לגבי השאלה על התקציב, הוא דיי גמיש, אבל כעיקרון 4000 ל40-42 אינצ'

לגבי התגובה של הבחור השני, אני לא יודע איפה אתה מסתכל, אבל אני רואה רק ירידה במחירים :)

הכוונה שלי הייתה שלא נראה לי שמחירי הLCD יירדו מעבר לנקודה שהם הגיעו אליהם כיום. לדעתי המחירים הגיעו לתחתית. כמובן שככל שיוצא דגם חדש יותר הדגם שלפניו מתחיל לרדת במחיר ובוסופו של דבר מגיע לרמת המחירים של 3-5 אלף עבור מסכים בסיסיים בגודל 42 ואחרי זה כבר יוצר מהשוק

Dork

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
למשל דגם PV8 מהסדרה הקיימת, אם אתה מכוון לצפות בעיקר בשידורי טלויזיה רגילים, אז התשובה היא כן.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור