האם מעבר מדנון 4308 לדנון 4311 אכן מהווה שדרוג?

• פותח הנושא ymar
  • פורסם בתאריך

ymar

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
הרסיבר דנון 4308 שהיה ברשותי התקלקל ובשל תקלה נדירה ויקרה (שריפת מעגל פנימי ונזק נוסף) החלטתי לשדרג לדנון 4311 בו אופציה לתלת מימד , אך יחד עם זאת מדובר במכשיר קצת יותר קטן (גובה פנל כמעט שני ס"מ פחות ובמשקל קצת יותר מ 1.5 ק"ג) ויותר קל, ונראה כי המבנה הפינימי השתנה אני מקווה לטובה
אודה על עזרתכם והערותיהם האם זהו אכן שדרוג ?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אתמה מדבר רק מבחינת איכות צליל או פיצ'רים?

ymar

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
אני מתכוון לכל התמהיל, אני מניח בפיצ'רים יש שדרוג כגון ה 3D המופיע ב 4311 ואעהו קיים ב 4308 שהוא קצת יותר מסיבי, אבל המכשיר נראה מבחינת החלוקה הפינית שונה, אמנם אנני איש מקצועי אבל כאשר מביטים מלמעלה דרך רשת המכסה של המכשיר הוא נראה בנוי אחרת, לכן אני מקווה שזה לא על חשבון האודיו והאיכות המוסיקלית. אמנם המגברים של פרדי פרדו הראו שמשקל ההגברה וכובדו הפיזי של המכשיר אינם חזות הכל, אך האם זה זה נכון גם בהבדלים בין הדנון 4308 ל 4311
הסקירות בחו"ל משבחות אך אינן השוואתיות ונראה כאילו נכתבו מטעם ולמען קידום מכירת המוצר

LiorDrZ

אוהב את התחום
מעורבות
60
נקודות
28
עברו 4 שנים מאז שדנון הוציאו את ה 4308 ועד ל 4311. בזמן הזה נוספו עוד פיצ'רים ותכונות לרסיבר שממש לא קיימים ברסיבר שהיה לך ובשביל להכניס את הכל לתוך המארז חלק מהרכיבים עברו מיזעור בשביל להכנס למארז ולצמצם פליטת חום. לדעתי השדרוג ראוי וה 4311 יתעלה על מה שהיה לך בבית.

אפי

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
עברו 4 שנים מאז שדנון הוציאו את ה 4308 ועד ל 4311. בזמן הזה נוספו עוד פיצ'רים ותכונות לרסיבר שממש לא קיימים ברסיבר שהיה לך ובשביל להכניס את הכל לתוך המארז חלק מהרכיבים עברו מיזעור בשביל להכנס למארז ולצמצם פליטת חום. לדעתי השדרוג ראוי וה 4311 יתעלה על מה שהיה לך בבית.​

מבחינת ההגיון הפשוט-גם אני מסכים עם החבר שכתב למעלה.
בברכה..

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
אני לא מתיימר להיות מבין גדול

אבל השאלה העיקרית היא האים יש כאן מהפכה משמעותית מבחינת המערכת ?? לדעתי האישית לא . לי יש את ה 2809 ולמעט נושא התלת מימד שלא ממש בוער לי אני לא חושב שההבדלים בין המכשירים או תוספת הפיצ'רים ממש משמעותית . כשאני מסתכל על המכשיר נטו ותפקידו העיקרי הוא לספק חיבורים ויציאות שמע , בנקודה הזאת למעט ה 3D , ההבדל לאורך 4 שנים אינו משמעותי , לא היתה כאן שום מהפכת סאונד רצינית כמו המעבר למשל מתקליט ל CD או מ DVD ל בלו ריי .

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור