האם מייקל פרמר יענה לאתגר של רנדי?

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
...ישנן שמועות על מגעים ועל כך שמייקל פרמר יענה לאתגר ה- $1,000,000.
http://www.randi.org/joom/index.php?option=com_content&task=view&id=101&Itemid=27#i8

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
שאלה.

מישהו כבר ניבחן עד כה?

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
על מה המבחן ? אם זה על תופעות "פארהנורמאליות" כמו הילינג או ריפוי בסיכות , שממה שהבנתי הוא יוצא תגר עליהן , אזי אני יודע בוודאות שיש המון אנשים שנרפאו מזה . אבל חלק לא קטן מ"ההירפאות " דורש את הרצון של המטופל ואת האמונה שלו שזה יעזור לו (מנסיון אישי כממרפא בהילינג ). כך שניסוי מדעי שבו המטופל סקפטי והתת מודע שלו יודע שזה ניסוי , פשוט לא יכול לעבוד .
כול ה SO COLD "מדענים" , עדיין לא מבינים למעשה את היכולות האדירות של המוח שמוחבאות בתת מודע , והם יודעים שיש להם פערי מידע אדירים , אבל בגלל כול מיני הנחות והשערות הם קובעים שמרפאים בריפוי אלטרנטיבי , הם לא מדעיים . למה? כי אתה לא יכול לשים את זה למבחן ? וכשאתה שם תרופה למבחן , אתה בודק כמה התרופה עזרה וכמה עזר אפקט הפלצבו ואפקט הרצון והתקווה שזה יעזור ? , הרי אף אחד לא יודע ,אבל היות ויש להם חלוקים לבנים הם "מדענים" והשאר "חשוכים"

aloni

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
ג'וקר אין כמוך.

SO COLD...

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
ג'וקר אין כמוך.

SO COLD...

אני עם אלוני!

(Y) מניח זאת כאבן פינה במשפטי החוכמה בפורום הזה.

תמיד חשבתי ככה ולא ידעתי איך לנסח זאת, אני כנראה הייתי עולו להיות תוקפני יותר לכן נימענתי, כל הכבוד - מילים כדורבנות.:D

נערך לאחרונה ב:

mmhifi

אוהב את התחום
מעורבות
11
נקודות
18
.
כול ה SO COLD "מדענים" , עדיין לא מבינים למעשה את היכולות האדירות של המוח "[/
QUOTE]

יש פעמים שעולה בי ספק לגבי אותה יכולת אדירה

It's OK. It's about NASA​

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
.
כול ה SO COLD "מדענים" , עדיין לא מבינים למעשה את היכולות האדירות של המוח "[/
QUOTE]

יש פעמים שעולה בי ספק לגבי אותה יכולת אדירה

הספק עולה בך כי אתה לא מאמין ביכולות שלך , ואם אתה אופטימיסט או פסימיסט זה גם משפיע על אמונתך (ואולי גם על יכולותיך), אבל אנשים כבר גילו חלקיק מזה כשעמדו בפני מצבים ללא מוצא , ופתאום מצאו כוחות שאין להם . כולל אנשים שהאמינו ועזרו לעצמם להירפא ממחלות סרטניות שונות .
אז תחיה עם הספק , העיקר שלא תשדר את השלילה יותר מידי לתת מודע שלך (המוח שלך יעשה מה שתרצה ממנו , אם תרצה שלילה הוא יתן לך , אם תרצה חיוב גם את זה הוא יתן לך )

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור