שניצל
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,794
- נקודות
- 113
לצערי ,מבחינתי ממש לא !
האמת היא שהתחום מאפשר להכיר הרבה אנשים מדהימים ,ויותר מכך רוצה לומר שהחבריות החדשות של אנשים מדהימים בגילאים ומתחומים שלעולם לא היית לי הזכות להכירם מחוץ לתחביב מעשירה מאוד את עולמי ,
אבל מצד שני ,כל הנעולים בצליל עם יחסי אנוש מחורבנים ובקיצור ,אנשים דרעק ,גם זה לא חסר במחוזותינו ,ואני פיתחתי לעצמי איזה מערכת סינון של רשת בעלת פתחים רחבים ,במיוחד לאחר ביקורים אצלי של כל מיני ברקודות ,
האמת היא שהצליל פחות מעניין אותי ,ויותר האדם המארח או המתארח ,וגם אם הצליל לא משהו אבל האדם מרתק ,נעים הליכות ולב זהב ,הרי הביקור נעים ביותר וגם אם משולב בקצת קשקושי אודיו וכמה צלילים ,מה טוב .
לצןרך איטראקציה עם חובבי אודיו יש לפתח מספר מנגנוני הגנה ,
* דבר ראשון לעבוד על כך שהמערכת שלך הפרטית איננה בשום אופן הכי טובה ,להפך ,היא גרועה ויש המון מה לשפר בה
* כשמדברים על אודיו ,זה לא רק אתה שמבין עניין ,יש הרבה שיודעים יותר ממך !
* השוויץ הטבעי שנולדת אתו לא צריך לבוא לידי ביטוי בתחום האודי .
* כשהמערכת של המארח נשמעת מהתחת ,תאכל בוטנים (מתנוש שיהיו בוטנים שאני בא
* לא חייבים להתארך אצל מי שאתה לא סובל או שהוא לא סובל אותך.
* אם כבר אירחת מישהו ,תתכון לה שהוא יתלכלך קשות על המערכת המעופשת שלך שעליה גאוותך .
* וכן אתה מופנה לקו ההגנה שהוא צודק ,היא באמת מחורבנת
*לא צריך לקבל עצבים שכל פעם אדיוט אחר מסביר לך שפטפון זה הכי טוב ,אפילו פרוג"קט ב1000 ש"ח
מבקש עוד עצות איך לא לקבל עצבים מאודיופילים אחרים.
האמת היא שהתחום מאפשר להכיר הרבה אנשים מדהימים ,ויותר מכך רוצה לומר שהחבריות החדשות של אנשים מדהימים בגילאים ומתחומים שלעולם לא היית לי הזכות להכירם מחוץ לתחביב מעשירה מאוד את עולמי ,
אבל מצד שני ,כל הנעולים בצליל עם יחסי אנוש מחורבנים ובקיצור ,אנשים דרעק ,גם זה לא חסר במחוזותינו ,ואני פיתחתי לעצמי איזה מערכת סינון של רשת בעלת פתחים רחבים ,במיוחד לאחר ביקורים אצלי של כל מיני ברקודות ,
האמת היא שהצליל פחות מעניין אותי ,ויותר האדם המארח או המתארח ,וגם אם הצליל לא משהו אבל האדם מרתק ,נעים הליכות ולב זהב ,הרי הביקור נעים ביותר וגם אם משולב בקצת קשקושי אודיו וכמה צלילים ,מה טוב .
לצןרך איטראקציה עם חובבי אודיו יש לפתח מספר מנגנוני הגנה ,
* דבר ראשון לעבוד על כך שהמערכת שלך הפרטית איננה בשום אופן הכי טובה ,להפך ,היא גרועה ויש המון מה לשפר בה
* כשמדברים על אודיו ,זה לא רק אתה שמבין עניין ,יש הרבה שיודעים יותר ממך !
* השוויץ הטבעי שנולדת אתו לא צריך לבוא לידי ביטוי בתחום האודי .
* כשהמערכת של המארח נשמעת מהתחת ,תאכל בוטנים (מתנוש שיהיו בוטנים שאני בא
* לא חייבים להתארך אצל מי שאתה לא סובל או שהוא לא סובל אותך.
* אם כבר אירחת מישהו ,תתכון לה שהוא יתלכלך קשות על המערכת המעופשת שלך שעליה גאוותך .
* וכן אתה מופנה לקו ההגנה שהוא צודק ,היא באמת מחורבנת
*לא צריך לקבל עצבים שכל פעם אדיוט אחר מסביר לך שפטפון זה הכי טוב ,אפילו פרוג"קט ב1000 ש"ח
מבקש עוד עצות איך לא לקבל עצבים מאודיופילים אחרים.