האם כל חובב אודיו הופך לחבר אוטומטי?

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,794
נקודות
113
לצערי ,מבחינתי ממש לא !
האמת היא שהתחום מאפשר להכיר הרבה אנשים מדהימים ,ויותר מכך רוצה לומר שהחבריות החדשות של אנשים מדהימים בגילאים ומתחומים שלעולם לא היית לי הזכות להכירם מחוץ לתחביב מעשירה מאוד את עולמי ,
אבל מצד שני ,כל הנעולים בצליל עם יחסי אנוש מחורבנים ובקיצור ,אנשים דרעק ,גם זה לא חסר במחוזותינו ,ואני פיתחתי לעצמי איזה מערכת סינון של רשת בעלת פתחים רחבים ,במיוחד לאחר ביקורים אצלי של כל מיני ברקודות ,
האמת היא שהצליל פחות מעניין אותי ,ויותר האדם המארח או המתארח ,וגם אם הצליל לא משהו אבל האדם מרתק ,נעים הליכות ולב זהב ,הרי הביקור נעים ביותר וגם אם משולב בקצת קשקושי אודיו וכמה צלילים ,מה טוב .
לצןרך איטראקציה עם חובבי אודיו יש לפתח מספר מנגנוני הגנה ,
* דבר ראשון לעבוד על כך שהמערכת שלך הפרטית איננה בשום אופן הכי טובה ,להפך ,היא גרועה ויש המון מה לשפר בה
* כשמדברים על אודיו ,זה לא רק אתה שמבין עניין ,יש הרבה שיודעים יותר ממך !
* השוויץ הטבעי שנולדת אתו לא צריך לבוא לידי ביטוי בתחום האודי .
* כשהמערכת של המארח נשמעת מהתחת ,תאכל בוטנים (מתנוש שיהיו בוטנים שאני בא :)
* לא חייבים להתארך אצל מי שאתה לא סובל או שהוא לא סובל אותך.
* אם כבר אירחת מישהו ,תתכון לה שהוא יתלכלך קשות על המערכת המעופשת שלך שעליה גאוותך .
* וכן אתה מופנה לקו ההגנה שהוא צודק ,היא באמת מחורבנת
*לא צריך לקבל עצבים שכל פעם אדיוט אחר מסביר לך שפטפון זה הכי טוב ,אפילו פרוג"קט ב1000 ש"ח
מבקש עוד עצות איך לא לקבל עצבים מאודיופילים אחרים.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,794
נקודות
113
בחייאת מתנוש , תן שמאות כמה דפים ? התרגלתי.

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
אני חושב שאם המערכת שלך טובה באמת - לא יהיה על כך עוררין,
יהיו כאלו שיאהבו פחות או יותר - אבל על מערכת שהיא טובה, מאוזנת - לא אפשרי ללכלך (אלא אם כן מקנאה \ צרות עין \ וכד'.),
אבל כן ניתן להעדיף אחרות על פניה, כי אחרי הכל - לכל מערכת קצוות משלה.

בקיצור,תעשו סיבוב, תאזינו, תגבשו טעם ותבנו משהו - אם זה נשמע טוב, זה נשמע טוב.

זו דעתי לפחות..

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
נערך

נערך לאחרונה ב:

daz

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
43
לא..חח

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
כשמארחים מישהו, צריך לשים את כל הביקורת שלו בצד.
מעטים הם האנשים שמסוגלים לתת ביקורת נכונה ואמיתית על מערכת, ולשים בצד את האגו שלהם, מערכת הציפיות שהם באים איתה, ומה שיש להם בבית.

במצבי, גם מעטים הם האנשים שמסוגלים לתרום לי משהו לשיפור הסאונד של המערכת. לפיכך, כל מה שבא - ברוך הבא. את הביקורת רובם הגדול יכול לשמור לעצמם, או לחלוק איתי, אבל ברוב המקרים זה נכנס מאוזן אחת, יוצא מרקטום אחר.

העיקר, כמו שאמרת, היא החוויה האנושית. האנשים שכיף איתם באמת, הם אלו שבאים לשמוע מוסיקה ולא לזיין את השכל על כבלים ומגברים. ומהם אני גם יכול ללמוד.

katzofe

מושעה
מעורבות
73
נקודות
48
*לא צריך לקבל עצבים שכל פעם אדיוט אחר מסביר לך שפטפון זה הכי טוב ,אפילו פרוג"קט ב1000 ש"ח
מבקש עוד עצות איך לא לקבל עצבים מאודיופילים אחרים.

עם זה דווקא בסדר , מה אכפת לך להסכים איתם ??

nizans

חבר משקיען
מעורבות
10
נקודות
18
אני חושב שאם המערכת שלך טובה באמת - לא יהיה על כך עוררין,
יהיו כאלו שיאהבו פחות או יותר - אבל על מערכת שהיא טובה, מאוזנת - לא אפשרי ללכלך (אלא אם כן מקנאה \ צרות עין \ וכד'.),
אבל כן ניתן להעדיף אחרות על פניה, כי אחרי הכל - לכל מערכת קצוות משלה.

בקיצור,תעשו סיבוב, תאזינו, תגבשו טעם ותבנו משהו - אם זה נשמע טוב, זה נשמע טוב.

זו דעתי לפחות..

תתפלא כמה רפש יכול לשלוח על גלי הפורום, אחד שהלשון שלו הרבה יותר מפותחת מהאוזניים.

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
ברק-ודה ? לא זוכר שביקרתי אצלך.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,953
נקודות
113
נראה לי שהכל צריך להיות תלוי במטרת הפגישה: אם אתה מזמין מישהו לבוא לשמוע אצלך מוזיקה, אין שום סיבה שתצפה ממנו לביקורת על המערכת ואין שום סיבה שהוא יבקר את המערכת ו/או יתיחס אליה בכלל, אלא אם יש לו משהו נחמד לומר ללא הסתייגויות -- לא לומר דברים כמו "המערכת די טובה, אבל...", אלא עדיף לשתוק בנושא.

לעומת זאת, אם אתה אומר למישהו "מאוד מעניינת אותי חוות דעתך על המערכת שלי, ואני מזמין אותך לשמוע אותה", ברור שאתה מצפה לביקורת, שיכולה להיות שלילית, בחלקה או אפילו כולה.

גם לא כל אחד מעוניין/מוכן ללמוד מכל אחד, לא חשוב עד כמה האורח מחשיב את עצמו מומחה.

ואם כבר מעבירים ביקורת, בכל מקרה עדיף כנראה שלא להתייחס ישירות למערכת ("אין כאן באס במיל") אלא רק ביחס לטעמו/דעתו של המבקר ("אישית אני מעדיף שייש יותר באס").

ובכל מקרה, במיוחד אם לא מצליחים לשתוק, עדיף כנראה שלא להעמיד את המארח במצבים שהוא צריך להתגונן ו/או להצדיק את עצמו ו/או את בחירותיו.

עמיר

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור