האם יש נגן שתומך בכל הפורמטים

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
הייתי רוצה להחליף את המחשב בנגן (במחיר שפוי)
כרגע עם jriver על מאק מיני. כל הקבצים נמצאים ברשת
סהכ כ-1TB+ , רשת NFS (קריאה בלבד )הכל טס בלי בעיות.
כל הקבצים דיי גדולים SACD ISO,DSD64/128/256
יש גם כמה DVDA שלא נתמכים.
אהבתי את היכולות של cocktail audio , יש פה ממליצים לנגן ברמה טובה במחיר שפוי שיכול להמליץ (ללא DAC)
אין לי כוונה להעביר את הקבצים לדיסק פנימי בנגן ולכן אינדוקס של הקבצים ברשת עדיף שיהיה במהירות סבירה ולא שעות
כרגע לא מחובר לשום שרות חיצוני (בינתיים, אולי בעתיד כן)

תודה

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
815
נקודות
113
אפשר לשאות שאלה - למה להחליף? לא מרוצה? ממה?

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
אפשר לשאות שאלה - למה להחליף? לא מרוצה? ממה?

מרוצה מאוד ,הכל מהטלפון וזה נח. רק לרדת מהתלות במחשב ולהשתמש במכשיר hardcoded ואולי על הדרך שיתמוך בדברים ש-jriver לא תומך (אין לי סבלנות להמיר קבצים) ל- cocktail audio N15D ומעליו יש features שאולי הרצה בעתיד אבל הרשימה של הפורמטים שהוא תומך נראה לי חסר שם כמה דברים (כמו ISO files)
שכחתי גםהמק מיני שלי מ-2007 ולא יכול לעדכן את ה- jriver , סיימתי את ה- hackintosh החדש אבל זה מחשב גדול (יחסית) אז גם שיהיה הסטטי

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
815
נקודות
113
מרוצה מאוד ,הכל מהטלפון וזה נח. רק לרדת מהתלות במחשב ולהשתמש במכשיר hardcoded ואולי על הדרך שיתמוך בדברים ש-jriver לא תומך (אין לי סבלנות להמיר קבצים) ל- cocktail audio N15D ומעליו יש features שאולי הרצה בעתיד אבל הרשימה של הפורמטים שהוא תומך נראה לי חסר שם כמה דברים (כמו ISO files)
הבנתי, חשבתי שזה מחשב יעודי

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
תנסה את EUPHONY - יש חודש בחינם

נראה מעניין השרת שלהם קצת יקר לטעמי אבל יש להם גם boot image ינסה לבדוק אם תומך בהכל ואיך עובד
תודה לא הכרתי קודם

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
815
נקודות
113
נראה מעניין השרת שלהם קצת יקר לטעמי אבל יש להם גם boot image ינסה לבדוק אם תומך בהכל ואיך עובד
תודה לא הכרתי קודם
בהצלחה, אחלה דבר, היה כזה סאונד טוב שוויתרתי על רדיפה אחר סטרימט משובך - חסכתי הרבה, לכן לא יודע עד כמה יקר הדבר לעומת הסטרימר ברמה טובה שבפועל אותו מחשב אם תוכנה משלהם (לא לגמרי אבל די קרוב לזה).
(גילוי נעות - לא ניסיתי לבצע השוואה מחשב עם EUPHONY לסטרימר "אל" בפועל)

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
בהצלחה, אחלה דבר, היה כזה סאונד טוב שוויתרתי על רדיפה אחר סטרימט משובך - חסכתי הרבה, לכן לא יודע עד כמה יקר הדבר לעומת הסטרימר ברמה טובה שבפועל אותו מחשב אם תוכנה משלהם (לא לגמרי אבל די קרוב לזה).

יורד ויבדוק , גם תוכנה יעודית על חומרה שלי זה דיי embedded בשבילי
לצערי אין לי איך לשמוע את האיכות כי הכל נמכר והרמקולים היו צריכים להגיע אתמול אבל לא יסתדר.

נערך לאחרונה ב:

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83

ניסיתי ולא בדיוק מה חיפשתי
לאחר חפירות מצאתי את ה - volumio והפכתי את המאק מיני העתיק ל - volumio
זה מה חיפשתתי

Screenshot 2020-02-27 at 18.31.06.png

תמונות מצורפות

• Screenshot 2020-02-27 at 18.31.06.png
    Screenshot 2020-02-27 at 18.31.06.png
    KB 242.3 · צפיות: 112

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור