האם יש מחליף לZL1 מבחנית איכות תמונה ב2S לא פלזמה VT50

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
Emo13.gif
שלום.
אני כבר זמן מה מתענין במסך חדש
הבעיה שהתקציב שלי ננמוך ( ואני צריך לחסוך)והדרישות שלי הן סופר גבהות בהיותיו מחשבי תעצמי חובב ואדיו מושבע.
אני רוצה לדעת האם היה או קיים מסך ברמה של ZL1 שהוא LED מלא כי ראיתי את ZL1
ומבחינית עומק שחורים נקדיות עיבוד תמונה בהירות לא ראיתי שום מסך שמתקרב עליו אולי פלפיס 9706 אבל הוא יקר מאוד ומגיע ב46
ואני רוצה לפחות 55 השאלה היא האם יצא דגם של טושיבה שנה הקרובה עם נתונים יותר טובים מטושיבה ZL1 מבחינה מפרט טכני יותר אזורי הארה יותר נורות יותר בהירות טבעית.
עיבוד תמונה יותר טוב? האם זה יקרה? או שיצתרך להתפשר על מסך מחברה אחרת? אני לא מעונין בפלזמה פאנסוניק VT50 כי אולי האיכות טובה אבל הענין של צריביות השתקפות חוסר יכולת להתאים לסביביה מאורת ובגלל זה היו צבעים חוורים לא חים מרתיע אותי.
המחיר מאוד מפתע לעומת העלות והתעולת האדירה. אבל אני חובב LED ולא פלזמות יש ברושתי כרגע את LG LX6500 גודל 47 ממרחקטר וחצי ואני צופה רק בFULL HD אני רוצה לקנות 55 למרחק 2.5-3 מטר ועם היתי יכול יותר תקצבית היתי לוקח.
אז בטח הבנתם שאני משוגע על התחום הזה הבעיה היא שאני בבעיה של מזומנים אני צריך לעבוד הרבה זמן.
עכשיו עם יש לכם בהצלצה על מסך שיצא יצא בגודל 55 שיותר טוב מZL1 עם קיים דבר כזה במחיר של עד 22-25 אלף אני יחסוך עד שהיה לי כרגע זה לא אקאוטלי אני ישמח להמלצות.
מרחק צפייה : 2.5 מטר אולי 3הכי הרבה
תקציב:22-25 אלך כמובן לא עכשיו
תנאי תאורה: אור הרבה אור אי אוהב לצפות באור
תכנים: FULL HD ממחשב נייח מעט שHDR מYES HD וטיפה רק חדשות וערוץ האכול בSD
95 HD תודה מראש בברכה מתן סליחה על השגאיות כתיב וחוסר ארגון אני לקוי למדיה בכיתבה וארגון באמת מצטער

hbs

חבר משקיען
מעורבות
9
נקודות
18
השאלה מתי אתה מתכוון לקנות את המסך , אולי יצא עד אז דגם חדש

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני יסבר לך אני פשוט לחוץ בכסף אבל פשוט מת על התחום.
יש לי LG LX6500 שמרתת אותי נאמנה אבל אני מצפה י ליותר.
כנראה שאני יחכה לדגמי 2013 השאלה היא עם יצא דגם של טושיבה עם נתונים טכנים יותר טובים ממנו וגם באיכות תמונה נטו כי ZL2 לפי דעתי איכזב באיכות תמונה וחוץ מזהנכי ממש התלהבתימZL1 מסך פשוט מדהים ואי אפשר כבר כמעת להשיג אותו
לכן אני חושב על אפשרות אחרת הזמן קניה לא הכי ברור אבל כנראה בשנת 2013 אתה חושב שיצאו דגמים טובים מZL1 של טושיבה כי אני אוהב תחברה הזאותי או או של שארפ או סוני העיקר מסך בעל נתונים טובים ותר ואיכות תמונה עדיפה ולא פלזמה מהסביות שהסברתי.. ומתי בכלל עומד לצאת מסכי הQLED?
תודה מראש מתן

hbs

חבר משקיען
מעורבות
9
נקודות
18
עוד חודשיים יש תערוכת CES בטח שם יציגו את כל הדגמים החדשים .

nir77

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
ה-LED הטוב ביותר כיום הוא ה9707 של פיליפס והוא מגיע גם ב60 אינץ ,אבל אם ה9706 יקרה לך אז אין מה לדבר על ה-9707:עצוב: עוד חודשים יש תערוכה ושם כבר יוצגו מסכי הדור הבא שהוא מסכי 4K .
http://www.eisa.eu/award/43/european-lcd-tv-2012-2013.html

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
יש לך נתונים טכנים של הפלפיס החדשה 9707 נשמע מענין שהיא בא ב60
לא הבנתה אותי אמרתי שהמחיר של פלפיס 9706 הוא יקר בגלל שבעוד 3-4 אלף אני מביא 55 אנטיש כמו ZL1
שלפי עתי לא פחות טב ואפילו יותר וב מצפייה בשנהים. היתרון של הלפיס זה קצת בעומק שחורים אבל גם בזה הם בערך אותו דבר מבחינית בהירות עיבוד תמונה יש יתרון לZL0 אני אכן מחכה לדגמי 2013 אתה יודע האם יצא מסך עם נתונים טכנים יותר מZL1?
אני חפשתי ביקרות על פלפיס 9707 ואין בייקרות.. עם יש לך בירות מאתר מין אני ישמח.

joda5

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
הכל קישקוש אין טובה יותר מVT50 פנסוניק לא צריבות כן צריבות ! תידע להשתמש לא יקרה כלום ב: אבל לעזאזל המחיר פנסוניק עושים מבצע על מה שטוב להם . לפני חצי שנה עלה 19900 . מה לא רוצים לרדת ?? .

621981

אוהב את התחום
מעורבות
13
נקודות
18
טושיבה ZL1 היא יחידה במינה בתחום LED [h=3]local dimming שלה הוא 512 איזורים עם 3072 נורות[/h]בפיליפס יש 288 איזורים עם 2304 נורות
הטושיבה טובה בהרבה וחבל שאין דגם המשך

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני מכיר מקרוב את VT50 והיא מדהימה אבל לא בשבילי

הכל קישקוש אין טובה יותר מVT50 פנסוניק לא צריבות כן צריבות ! תידע להשתמש לא יקרה כלום ב: אבל לעזאזל המחיר פנסוניק עושים מבצע על מה שטוב להם . לפני חצי שנה עלה 19900 . מה לא רוצים לרדת ?? .

אני מבין שאתה אוהב את VT50 A גם אנינהנתי מאיכות תמונה שלה אבל הבעיה שלה היא שלא בעלת עוצמת האר ה גבוה כמו מסכי LED ואין לה צבעים בהירים וחדים ותמונה חדה כמו מסכי LED וזה מה שאנני אוהב.
מבחנית עומק שחורים נקדיות עיובוד תמונה ותאורה יש יתון לZL1 מעבד 7 ליביות 812 אזורי הארה 3012 נורות
וראיתי ממסך בעצמי ולא ראיתי מבך עם עומק שחורים ורונבטרט טעי כמו שלו נ נדהמתי מאיכות ואני מת דהיה דגם המשך נראה לך זה יקרה? אני גם מכיר את פלפיס 9706 היא לא פחות טובה מטושיבה אבל בעלת עיבו תמונה חפחות טוב לי מה שראיתי וחות בהירות לסך1 שיש 1200 CM בהיות טבעית שזה מטרוף.
והפיפיס בא בגודל 46 אז עם היה דגם של טויבה סוני עםנתונים יותר טובים מטודיבה ZL1 Aויותא טובים באיכות הכודל 55 אז אני ירכוש ותם נראה לי שעדין ין ופלזמה לא בא בחשבון. היא גם זולה יותר היא עןולה17-18 אלף לגודל 55 לעומת ZL1 שעולה 19-25 אלף אז זה אומר שאני מכן להשקיע יותר בשביל FUL LED ובלי פחד מצריביות ופחת מצבעים חיוורים בתנאי תאורה קשים והשתקפות.
אז אי יוותר על הצעה שלך ותודה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור