אני כבר זמן מה מתענין במסך חדש
הבעיה שהתקציב שלי ננמוך ( ואני צריך לחסוך)והדרישות שלי הן סופר גבהות בהיותיו מחשבי תעצמי חובב ואדיו מושבע.
אני רוצה לדעת האם היה או קיים מסך ברמה של ZL1 שהוא LED מלא כי ראיתי את ZL1
ומבחינית עומק שחורים נקדיות עיבוד תמונה בהירות לא ראיתי שום מסך שמתקרב עליו אולי פלפיס 9706 אבל הוא יקר מאוד ומגיע ב46
ואני רוצה לפחות 55 השאלה היא האם יצא דגם של טושיבה שנה הקרובה עם נתונים יותר טובים מטושיבה ZL1 מבחינה מפרט טכני יותר אזורי הארה יותר נורות יותר בהירות טבעית.
עיבוד תמונה יותר טוב? האם זה יקרה? או שיצתרך להתפשר על מסך מחברה אחרת? אני לא מעונין בפלזמה פאנסוניק VT50 כי אולי האיכות טובה אבל הענין של צריביות השתקפות חוסר יכולת להתאים לסביביה מאורת ובגלל זה היו צבעים חוורים לא חים מרתיע אותי.
המחיר מאוד מפתע לעומת העלות והתעולת האדירה. אבל אני חובב LED ולא פלזמות יש ברושתי כרגע את LG LX6500 גודל 47 ממרחקטר וחצי ואני צופה רק בFULL HD אני רוצה לקנות 55 למרחק 2.5-3 מטר ועם היתי יכול יותר תקצבית היתי לוקח.
אז בטח הבנתם שאני משוגע על התחום הזה הבעיה היא שאני בבעיה של מזומנים אני צריך לעבוד הרבה זמן.
עכשיו עם יש לכם בהצלצה על מסך שיצא יצא בגודל 55 שיותר טוב מZL1 עם קיים דבר כזה במחיר של עד 22-25 אלף אני יחסוך עד שהיה לי כרגע זה לא אקאוטלי אני ישמח להמלצות.
מרחק צפייה : 2.5 מטר אולי 3הכי הרבה
תקציב:22-25 אלך כמובן לא עכשיו
תנאי תאורה: אור הרבה אור אי אוהב לצפות באור
תכנים: FULL HD ממחשב נייח מעט שHDR מYES HD וטיפה רק חדשות וערוץ האכול בSD
95 HD תודה מראש בברכה מתן סליחה על השגאיות כתיב וחוסר ארגון אני לקוי למדיה בכיתבה וארגון באמת מצטער