מעניין אותי דיע של נמר למשל, של אלדר- האם חסר בס עד כדי כך שנכנסת מחשבה ״אולי נוסיף סאב?״ איך שהוא לא נראה לי…
צודק לגמרי ,אצלי יש 8 וופרים עם מהלך סופר ארוך ,החדר שלי מצויין ובלי בעיות מיוחדות , למרות הכל קניתי 2 סאבים ,ניסינו אני ויאיר תמם לכייל אותם ,מה שלא עשינו נשמע פחות טוב עם הרמקול לבד ,לבסוף נתתי מתנה הסאבים !
לגבי RC ועזרה בכיול , לא נראה לי שאפילו לחלק קטן כאן יש נסיון בעניין ובכלל יש להם מכשירים כאלו (לי יש למעלה מ10 שנים ) ,ומשתמש בו כל הזמן , גם בלעדיו עדיין טוב מאוד בגלל החדר והתיקון הפםיבי ,ראיתי התמונה של 2 המוניטורים עם זוג סאבים ,נראה זוועה , מזמין את אלו שחושבים שיש להם נסיון לנסות לשמוע , נראה אם ימשיכו לכנות עצמם "אלוהי האודיו " או יחליפו לחרטטן ,
בקשר לביקורת המשפילה שעובר דן נגר , מציע להפסיק ען זה ,עד שיש לנו בחור מבין עניין אין צורך להוציא לו הרוח מהמפרשים ,במקום תנסו ללמוד למרות שמותר לא להסכים לשימוש מופרז בסאבים ,זה כמעט אף פעם לא מתחבר טוב ממש ,עדיף רמקול טוב ויותר מכך חדר מצוין ,דן לפחות ידע לומר לי שאני לא צריך סאבים בשום אופן למרות נטיותיו ,ובזה גדולתו ,הכלל כל השרשור הזה נראה לי בלבול ביצים אחד ארוך שאך אחד לא מבין מהחיים שלו ,תהנו!!!!!!