האם יש הבדל באיכות הצפייה בין הדגמים האירופאים לאסייאתים בטלוויזיות הלד של סמסונג?

liranc77

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני ממש לפני קנייה של טלוויזית "55 Samsung F8000
LED (תודה רבה למונדיאל) ומתלבט אם ללכת על הדגם האסייתי מיבוא מקביל או על הדגם האירופאי היקר יותר. ההבדל במחיר הוא משמעותי (סביב 3K) ונאמר לי שההבדל (חוץ מהאחריות) הוא המקום שבו המסך מיוצר (תאילנד באסייתי ופולין באירופאי). מישהו יודע האם זה אומר שאיכות הצפייה בדגם הזול יותר תהיה גרועה יותר? האם הדגם האסייתי לא יתמוך באופן מלא בעברית כמו בכתוביות SRT בעברית או בדפדפן באינטרנט? אשמח לתשובה מהירה המונדיאל בפתחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. בין העונים המהירים תוגרל תמונה בלעדית של אשתי מעולפת אחרי שהיא קלטה כמה כסף בעלה המתחשב הוציא על הטלויזיה
;)

santana

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
מצטרף לשאלה, אבל ממה שאני מבין דווקא הייבוא הרשמי הוא זה שמיוצר באסיה (תאילנד אם איני טועה), ומתחיל באותיות UA, כלומר ASIA,
ואילו הייבוא המקביל מיוצר באירופה (למשל סלובקיה) ומתחיל ב UE (EUROPE

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,067
נקודות
113
מצטרף לשאלה, אבל ממה שאני מבין דווקא הייבוא הרשמי הוא זה שמיוצר באסיה (תאילנד אם איני טועה), ומתחיל באותיות UA, כלומר ASIA,
ואילו הייבוא המקביל מיוצר באירופה (למשל סלובקיה) ומתחיל ב UE (EUROPE

נכון . היבוא הרשמי מגיע מאסיה .
לגבי היבוא המקביל . (פרללי) אין שום ביטוח שהוא יגיע מאירופה .
ישנם יבואנים מקבילים שמייבאים את כול המסכים מאירופה .

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,067
נקודות
113
אני ממש לפני קנייה של טלוויזית "55 Samsung F8000
LED (תודה רבה למונדיאל) ומתלבט אם ללכת על הדגם האסייתי מיבוא מקביל או על הדגם האירופאי היקר יותר. ההבדל במחיר הוא משמעותי (סביב 3K) ונאמר לי שההבדל (חוץ מהאחריות) הוא המקום שבו המסך מיוצר (תאילנד באסייתי ופולין באירופאי). מישהו יודע האם זה אומר שאיכות הצפייה בדגם הזול יותר תהיה גרועה יותר? האם הדגם האסייתי לא יתמוך באופן מלא בעברית כמו בכתוביות SRT בעברית או בדפדפן באינטרנט? אשמח לתשובה מהירה המונדיאל בפתחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. בין העונים המהירים תוגרל תמונה בלעדית של אשתי מעולפת אחרי שהיא קלטה כמה כסף בעלה המתחשב הוציא על הטלויזיה
;)

ההפך הוא הדגם האסייתי הוא היבוא הרשמי .
לגבי איכות התמונה . מהכרות שלי עם המסכים של סמסונג איכות התמונה מצוינת .
כך שבמידה ואתה מתכוון לרכוש דרך היבוא הרשמי תוכל להיות שקט ובטוח שתקבל מסך עם איכות תמונה מצוינת .
המסכים שמגיעים ביהוא רשמי של סמליין תמוכים בעברית .

בהצלחה (ורד)

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור