האם יש דבר כזה טלוויזיות מזויפות? (נערך)

matan147

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
פורסם במקור על ידי matan147
שלום לאור האם יש כזה דבר טלוזיות מזיופות?(שיש אליהם קצת מידע בארץ ורוב המידע בחול)
נגיד של חברות ענק כמו פנסוניק סמסונג טושיבה LG וכולי.
2.האם חניות בארץ ובחול יכולים לרמאות בקשר לנתונים ולתת נתונים שקרים למשל כמו שטלוזיה היא HDR
והם יכתבו FULL HD
3.שמעתי שיש כמה שיטות לבדוק עם הטלוזיה היא FULL HD אחת לחבר כבל HDNL למסך ולחבר תמסך למחשב ולעלות תרוולציה ל1080-1920
ושיטה שניה להכנס למישחק ולעלות תרוולציה גם ל1080-1920 עשיתי את זה במסך של חבר

שלי LG LH22RC
4.יש בעיה קטנה בדקתי תמשחק פארק קרי 2 ושם זה נתן לי לעלות עד לרולציה של 985-1700 משהוא כזה בשאר המשחקים זה על 1080-1920 מה אפשר לעשות האם צריך לדבר עם האחריות שיתנו תשבות.
וזה עבד בלי בעיה זה אומר שהוא FULL HD
גם באיטרנט בחול ובארץ כותבים שהוא FULL HD
הינה קח לינקים http://www.google.co.il/imgres?imgur...26tbs%3Disch:1
מארצות הברית
ועכשיו מארץ מולדתו סין http://translate.google.co.il/transl...%3Diw%26sa%3DN
אומרים שיש כניסזה לאוזנית איפה זה אמור להיות רק בסין או גם בארץ אני עצמי לא צריך תדברים האלו אבל סתם לידע
מקווה שהיה לך זמן לעזור
ממני מתן

ClearNoyz

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
הי מתן.
1. בטוח יש זיופים, השאלה ממי נרכשה הטלווזיה. אם רכשת מחנות שמייבאת בעצמה או ממישהו שרכש מהיבואן לא אמורה להיות בעיה. אתה יכול לחפש את המספר הסריאלי שעל המסך ולהרשם באתר היצרן - אם המספר או המסך מזוייף הם יידעו אותך.
2. לא סביר, אלא אם כן אתה קונה טלווזיה בשוק.
3. רעיון נחמד אבל לא יעיל, גם טלווזיה HDR תדע לקבל סיגנל FHD ולשנות אותו לHDR אוטומטית. תכניס פנימה 1920x1080, המשך ישנמך ל 1366x768 ואתה אפילו לא תדע מזה.
4. לא רלוונטי, משחק כמו Far-Cry יגביל את הרזולוציה שלך בגלל שהוא כבד ולא בגלל יכולות המסך.
5. אני חושב שיש Test Patterns שאתה יכול להוריד ואיתם לבדוק בצורה אבסולוטית מה רזולוציית המסך.

מקווה שזה עוזר.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
למה הכוונה בטלוויזיות מזויפות? כאלו שמיוצרות במחסן אחורי בסין עם מדבקה של יצרן רשמי כמו סוני וכו'? לא נתקלתי בכלו דברים...

matan147

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
בנוגע לזה שHDR
ישמר כ1080-1920
אני בדקתי גם אחרי שיצאיתי וזה נשמר כ1080-1920
אני לא חושב שטלוזיה שהיא לא FULL HD
יכולה לקבל אות לרוולציה 1080-1920
ובוגע לזיופים התכוונתי מחניות ביוביא מקבלי לא יובאן רשמי

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
יש למותגים רבים בארץ יבואן מקבילי. זה לא ממש זיוף פלילי אלא אם המוצר ה"מקבילי" מוצג לך כאילו הוא יובא ע"י היבואן הרשמי.
כשאתה רוכש מוצר מיבואן מקבילי, פרטי היבואן אמורים להופיע בתעודת האחריות.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור