שרשור תגובות עבור המאמר: האם טלויזיות LED LCD מסתמנות כהצלחה?
dtown מנהל צוות האתר הודעות 2,465 מעורבות 751 נקודות 113 14/7/09 #1 שרשור תגובות עבור המאמר: האם טלויזיות LED LCD מסתמנות כהצלחה?
א אני_רק_שאלה אורח 14/7/09 #2 Led tv האם אפשר להגיד שה-LCD הגיע לרמת האיכות של הפלאזמה ? האם זה המסמר האחרון בארון הקבורה של הפלאזמה ?
Led tv האם אפשר להגיד שה-LCD הגיע לרמת האיכות של הפלאזמה ? האם זה המסמר האחרון בארון הקבורה של הפלאזמה ?
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 14/7/09 #3 אכן, מסכי LED משדרגים את איכות ה- LCD, חלקם טובים יותר ממספר דגמי פלזמה, חלקם האחר פחות.
א אורח אורח 17/7/09 #4 SONY מוכרים מסכי LED בארץ כבר שנה אלו לא מסכים עם LED לבן וזול אלה LED RGB ראיתי מסך כזה בטרמלו בחיפה והוא פשוט מדהים איפה הם ואיפה סמסונג...
SONY מוכרים מסכי LED בארץ כבר שנה אלו לא מסכים עם LED לבן וזול אלה LED RGB ראיתי מסך כזה בטרמלו בחיפה והוא פשוט מדהים איפה הם ואיפה סמסונג...
פ פאדי חבר משקיען הודעות 643 מעורבות 1 נקודות 16 18/7/09 #5 נכתב ע"י אני_רק_שאלה: האם אפשר להגיד שה-LCD הגיע לרמת האיכות של הפלאזמה ? האם זה המסמר האחרון בארון הקבורה של הפלאזמה ? לחץ כדי להרחיב... אל תהיה כל כך בטוח. לדעתי הפלאזמה לא הולכת להיעלם בקרוב מהמדפים
נכתב ע"י אני_רק_שאלה: האם אפשר להגיד שה-LCD הגיע לרמת האיכות של הפלאזמה ? האם זה המסמר האחרון בארון הקבורה של הפלאזמה ? לחץ כדי להרחיב... אל תהיה כל כך בטוח. לדעתי הפלאזמה לא הולכת להיעלם בקרוב מהמדפים