LCD האם חיבור VGA מסוגל להעביר אות של 720P?

ortori

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום, אני רוצה לחבר את המחשב שלי למסך LCD 32' HD READY של האייר והשאלה שלי היא האם מחבר הVGA מסוגל להעביר אותות של 720P?

והאם המחשב בכלל יכול להעביר אותות כאלה אם יש בו כרטיס מסך פשוט, האם צריך שהכרטיס מסך יתמוך בHD כדי שהוא יוכל בכלל לייצא איכות כזאת?

תודה.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
VGA מסוגל להעביר גם איכות גבוהה יותר.
צריך שהמחשב יהיה חזק מספיק בכדי לנגן קבצי HD (אחרת הם "יגמגמו").

ortori

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
רגע אבל יש לי במחשב כרטיס מסך לא משהו שהוא מובנה בלוח אך יש לי מעבד דואל קור שמריץ די בקלות קבצי HD, השאלה היא האם הכרטיס עצמו צריך לתמוך בHD כדי לשדר איכות כזאת בכלל.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
את עיבוד הוידאו מבצע כרטיס המסך, או לחילופין, המעבד הראשי (אם הוא מספיק חזק).

Triton

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
אם המעבד שלך יכול לסחוב את הפענוח בתוכנה, אין שום בעיה.

ortori

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יש לי גם בעיה ברזולוציה:
הורדתי את התוכנה POWER STRIP מכיוון שלא הצלחתי למצוא רזולוציה מתאימה שלא תמתח את התמונה כי השימוש העיקרי שלי הוא סרטים ורובם במסך רחב.
כל פעם שאני מגדיר בתוכנה רזולוציה ועושה add resolution הוא מבקש ריסט ואני עושה אך הוא לא שומר את הרזולוציה, הוא לא מצליח להגדיר את הרזולוציה שבחרתי.

Triton

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
המסך שלך כנראה לא שולח edid של הרוזולוציה המבוקשת, אבל אם הוא כן, לא צריך את POWERSTRIP מלכתחילה.

מי שמותח את התמונה שלך זה הטלוויזיה, אתה מחפש מחבת בחנות יינות.

ortori

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
זה ברור שהוא לא שולח כי המחשב לא מזהה אותו והוא גם לא משנה הגדרות רזולוציה אפילו אם אני מחבר אותו למסך מחשב.
אבל התוכנה לא אמורה לעשות בעצם את מה שהמסך לא עושה? היא לא אמורה לתת לי אפשרות לקבוע באופן ידני את הרזולוציה של המסך שלי במקום שהמסך יקבע באופן אוטומאטי?

זה בעצם יוצא ככה שאני מנגן סרט של 16:9 הוא מציג לי אותו עם שוליים שחורים כי הוא חושב שהמסך שלי הוא 4:3.

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור