האם זה יכול להיות? כן.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
MichealFremer.jpeg

האם העיתונאי המוערך מ"סטריאופייל" ועורך האתר "analog planet" מייקל פרמר (פגשתי אותו בתערוכת מינכן 2022), חצה את הקווים ועבר למתחרה הישיר של המגזין :).

כנראה שכן.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
חצה גם חצה, בשיחה עימו לא הפסיק התלונן שהמערכת לא שילמה לו מספיק, לא הטיסה אותו במחלקה ראשונה ולא החזירה לו הוצאות על כל גחמה….

לאיש ירד האסימון שהוא סוג של טאלנט ומותג והחליט למקסם רווחים אחרי שסטראופייל לא נכנעו לדרישות שלו.

נערך לאחרונה ב:

al2813

אוהב את התחום
מעורבות
168
נקודות
43
מתחרה בכיר לתואר השרלטן הגדול ביותר בעולם האודיו. התנהגותו במופיגייט לא פחות ממבישה.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
מתחרה בכיר לתואר השרלטן הגדול ביותר בעולם האודיו. התנהגותו במופיגייט לא פחות ממבישה.

תסביר...

shushu

חבר משקיען
מעורבות
851
נקודות
113
הוא לא הפסיק לטנף על הראיון שאספוזיטו, הבחור שחשף את העניין, ניהל עם מופי. אמר ״שעיתונאי רציני״ היה שואל שאלות הרבה יותר נוקבות...
יאללה בסדר... הבחור עשה אחלה ראיון ובאופן מנומס וישיר. אתה רואה שם איך אנשי מופי מתפתלים ומשנים את הנושא כשלא נח להם.
אספוזיטו עשה אחלה עבודה בחשיפת הפרשה, ואיפה היה פרמר כביכול עתונאי בועט שאמור להגן על הצרכנים ולחשוף דברים בעצמו? סתם עמד מהצד ולכלך.

al2813

אוהב את התחום
מעורבות
168
נקודות
43
תסביר...

כשאתה מעלה וידאו אחרי וידאו להסביר כמה שאתה יודע וכמה שהאחרים לא יודעים שום דבר.....
הרבה נכתב על הנושא בפורומים אחרים וממש אין לי כח לחזור על כך. אם אתה לא מסכים אין בעיה. זו דעתי הפרטית (אם כי אני לא חושב שאני היחיד). אם אתה חושב שהגזמתי אתה מוזמן למחוק את הפוסט שלי.אין בעיה.

al2813

אוהב את התחום
מעורבות
168
נקודות
43
הוא לא הפסיק לטנף על הראיון שאספוזיטו, הבחור שחשף את העניין, ניהל עם מופי. אמר ״שעיתונאי רציני״ היה שואל שאלות הרבה יותר נוקבות...
יאללה בסדר... הבחור עשה אחלה ראיון ובאופן מנומס וישיר. אתה רואה שם איך אנשי מופי מתפתלים ומשנים את הנושא כשלא נח להם.
אספוזיטו עשה אחלה עבודה בחשיפת הפרשה, ואיפה היה פרמר כביכול עתונאי בועט שאמור להגן על הצרכנים ולחשוף דברים בעצמו? סתם עמד מהצד ולכלך.

שלא לדבר על חילוםי המהלומות עם אספוזיטו על ERC ותגובתו המתלהמת לכתבה בוושינגטון פוסט על מופי. הבן אדם בעיקר מלא בעצמו. אני מניח שהוא צריך חדר האזנה בגודל כפול כדי להכיל את האגו שלו לצד ספריית הוינילים (המדהימה) שיש לו.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
מהכרותי איתו, אני לא חושב שהוא מתחרה בכיר לתואר השרלטן הגדול ביותר בעולם האודיו. מאידך, הוא פיגורה בתחום ואנשים עושים לו כבוד.

shushu

חבר משקיען
מעורבות
851
נקודות
113
הכל בסדר, אבל עיתונאי רציני הוא לא.
עושה עלי רושם שמתעדף את היצרנים על פני קהל הלקוחות

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור