האם האם סנטר מורל אוקטב יוכל להשתלב ם קף 105.4תקציב עד 3000 ש"ח

• פותח הנושא ymar
  • פורסם בתאריך

ymar

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
אני מחפש סנטר שאחבר לרסיבר ימאהה 2700 או דנון 4308 הרמקולים הקידמיים קף 105.4 למיטב זכרוני יש שוני בהתנגדות 8 אום לעומת 6 אום אני מניח שהרסיבר יעשה את ההתאמות הנדרשות, אשמח לקבל הצעות , תגובות והערות לשילוב ויתכן סנטר אחר בעלויות עד 3000ש"ח שישתלב עם הקדמים והרסיברים

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
בזבוז.
תעשה פאנטום סנטר וזהו.

mokes

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
פאנטום סנטר לא ממש עובד טוב למי שלא יושב במרכז....

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
תתפלא.

mokes

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
אתה יכול לפרט? תודה

moshem74

חבר משקיען
מעורבות
531
נקודות
113
אני יכול לומר לך לגבי הסנטר של מורל אוקטב:
בשידוך להגברה בריאה זה הסנטר הכי איכותי שיש בטווח מחירים של סדר גודל עד 10 אלף שקל,מעבר לסכום זה כבר לא עשיתי השוואות למרות ש...אני בטוח שהוא לא יאכזב כי הוא פשוט פלא. עבודת יד,300 ואט נקי,כל אלמנט בתא נפרד,מראה ייחודי ויפייפה, הוא ענק בגודל,עמוק ונותן עומק...מחוות בכבלים של ואן-דן-הול,לא מצאתי סנטר יותר איכותי מזה.

נערך לאחרונה ב:

ymar

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
אם כך למה לא לקנות את הסנטר הזה ולשלב אותו עם הקף הדנון 4308 ו / או ימאהה 2700 אינם הגברה מספקת?

ymar

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
לענין הפאטום והמורל כסנטר לא בטוח שירדתי לסוף דעתך אודה אם תפרט ותסביר קצת למה הכוונתך בדיוק

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
ישנו מצב הנקרא פנטום סנטר.
זה בעצם מצב בו המגבר מדמה סנטר ע"י הרמקולים הקדמיים לבד.
סה"כ בתור אחד שיש לו מגבר סטריאו וזוג רמקולים , אני מקבל מספיק סנטר בלי הדבר הזה.
אם אתה חייב סנטר כי אין לך אפשרות מיקום נכון לרמקולים, המגבר יוכל לעשות את ההדמיה הזו בשבילך.
חפש את האופציה במגבר.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור