האם בחניות חשמל האיכות תמונה של הטלוזיות יותר טוב

matan147

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
שלום רב הלכתי לחנות חשמל מוכרת בשם שקם אלקטריק וראיתי תמסך סמסונג C750
והוא נראה מדהיםםםם אבל הבנתי שהוא נראה מדהים בגלל שהחניות עושות אותו ככה וזה לא האיכות המקורית שלו בגלל שהם שמים אותו על מצב חי
בגלל התאורה בחדר
בגלל שהם מגדרים הכול על 100 אחוז
בגלל שהם מפעילים תמנגנון 100-200 הרץ על כול הכוח
אז איך אני יכול לדעת מה האיכות המקורית של המסך כי הם עושים שהמסך יריאה יותר טוב
האם בחניות מתמחות רואים תאיכות המקורית של המסך?
גם כשאני קניתי תמסך שלי LG LH90
הוא נראה יותר טוב בחנות וחברתי תמסך לבית זה ניראה הרבה פחות טוב
מחכה לתשבות

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
אין קשר למה שרואים בחנות לבין מה שרואים בבית . הטלויזיות שם נמצאת על מצב "תצוגה" , שנותן צבעים עזים ובהירים יותר , על חשבון איכות התמונה . קח גם בחשבון שהאות עובר דרך מפצל להרבה טלויזיות וזה גם פוגם באיכות התמונה . הדרך הכי טובה להתרשם היא לחבר את המסך ישירות למקור , לבצע בו כיול בסיסי , לנטרל את כל המנגנונים לשיפור התמונה , וכמובן לצפות בחדר חשוך יותר מאולמות התצוגה - כך אפשר להתרשם מהניגודיות .

Triton

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
מה שמתן תיאר מדויק.
דווקא בבית, אחרי שתעשה כל מה שהזכרת, אתה תראה את כל הבעיות של מסך LCD כמו שהוא תיאר.

matan147

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
דווקא אני רואה ששם רואים הרבה יותר חד ועז מבבית
בבית זה נראה יותר טבעי הסבירו לי שכדי להתרשם מאיכות מקורית כלומר כמו שתראה בבית צריך ללכת לראות בחנות מתמחה אז התמונה יותר טובה או פחות טובה?
לפי דעתי יותר טובה...

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
אין סתירה, לכן אמרתי שבכדי לראות את אופיו האמיתי של המסך יש לבדוק אותו בתנאים אחרים .בחנות אי אפשר להתרשם כמו שצריך.

matan147

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
אז צריך לבדוק רק בחניות מתמחות

צריך לבדוק טטלוזיות בחניות מתמחות כי שמה זה מוצג באופן טבעי ולא יותר טוב מהמציאות
בגלל כול מנגוני השיפור תמונה התאורה וכולי

ClearNoyz

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
לא מדוייק בכלל לגבי החנויות המתמחות.

מתן, איכות תמונה נמדדת ע"פ דמיון למקור, יענו - עד כמה מה שאתה רואה דומה למה שהבמאי ראה באולפן.
מכך משתמע (ודי בקלות) שמצב "תצוגה / חנות" הוא נוראי. אין שום סיכוי שבעולם שהבמאי עבד ככה.

כדי לראות את האיכות "המקורית" של המסך צריך לבטל את כל המנגנונים המיוחדים ל"שיפור האיכות", להכניס למצב "קולנוע" או "THX" (או לכייל). הצבעים יהיו הרבה פחות מבריקים, הרבה פחות צועקים, התמונה תהיה קצת יותר קופצנית - תענוג אמיתי :) חבר איזה נגן בלו-ריי או ממיר HD, שים סרט ו....

אחרי שתראה סרט או שניים במצב זה לא תרצה לשמוע על מצב "חנות" יותר אף פעם. מבטיח D:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור