האינטרנט בעולם האלקטרוניקה הבידורית – האם מדובר בחירות או עבדות?

• פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
754
נקודות
113

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
אכן האינטרנט שינה את התמונה ופתח אפיקים חדשים , מאגר אדיר של מידע בכל מיני נושאים ולא רק צרכניים , הוא עוזר לבצע קנייה מושכלת אך בסופו של דבר אני בכל מקרה קונה בחנות פיזית - בודק ומשווה מחירים , מקבל מידע על תכונות וזמינות , ויוצא לקנות , מעדיף לא להסתמך על קנייה מקוונת - יש בזה אלמנט מעט מרתיע של "חתול בשק" .

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אתה רוצה להגיד שרכישה בחנות בטוחה יותר? זה לא תמיד נכון - לא הייתי רוכש בכל חנות כמו שלא הייתי רוכש מכל אתר

ק

קליפ99

אורח
במובן מסויים בעיניי היא בטוחה יותר
לא חסרים סיפורים על אנשים שהזמינו ושילמו על מוצר דרך האינטרנט והחנות נסגרה\נעלמה\קיבלו מוצר אחר ממה שביקשו\קיבלו מוצר פגום וכו' . מבחינתי היתרון בקנייה בחנות פיזית מתבטא ביכולת לקבל את המוצר מיד ובמקום , יכול לבדוק אותו לפני התשלום ובכל מקרה לחסוך את המצב של חוסר הוודאות - אם יש קונה , אם אין הולך למקום אחר או ממתין שיגיע .
האמור לעיל לא בא לבטל את הקנייה המקוונת , רק להדגיש חסרונות אפשריים , כמובן שאין להתעלם מיתרון הנוחות של קנייה כזו , אך כמו כל דבר בחיים יש יתרונות וחסרונות וכל אחד עושה את שיקוליו

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור