האים התלת מימד מת ??

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
2013-01-10 16-33-04.jpgקראתי במאמר בעיתון שבשקט בשקט החברות הגדולות הרגו את טכנולוגית התלת מימד וזנחו אותה כשהבינו שהיא כבר לא תהיה MAIN STREAM . מישהו יכול לפרט יותר ?? האים זה אומר שלא כדאי להשקיע יותר בציוד תלת מימד ?? האים הדור הבא של הטלוויזות לא יתמוך בתלת מימד ??

תמונות מצורפות

• 2013-01-10 16-33-04.jpg
    2013-01-10 16-33-04.jpg
    KB 158.4 · צפיות: 600

78uuuu

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שטויות
תלת מימד חי ונושם ומשתפר
כל מסך מגיע עם תלת מימד

predator0357

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
שטויות
תלת מימד חי ונושם ומשתפר
כל מסך מגיע עם תלת מימד
תגיד לי יש לך בעיה בהבנת הנקרא?! כתוב בכתבה במפורש שבתערוכה של 2013 שהיצרניות לאאא [/B הציגו דגמים חדשים של תלת מימד והם חשבו שזה יעבוד אבל ויתרו.
] אז לפני שאתה נותן למישהו עצה, בעצם עזוב אל תתן עזרה לאך אחד כולם יודעים שבטאכלס התלת מימד עדיין לא בשל מספיק בכדי להשקיע ופשוט למי שלא יכול לחכות אז יש, אז אחי חאלס.

predator0357

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
צפה בקובץ המצורף 13148קראתי במאמר בעיתון שבשקט בשקט החברות הגדולות הרגו את טכנולוגית התלת מימד וזנחו אותה כשהבינו שהיא כבר לא תהיה MAIN STREAM . מישהו יכול לפרט יותר ?? האים זה אומר שלא כדאי להשקיע יותר בציוד תלת מימד ?? האים הדור הבא של הטלוויזות לא יתמוך בתלת מימד ??
עצה שלי יש לך שתי אפשרויות: 1) אתה יכול באמת להקיעה כסף על תלת מימד ולהנות.
2) אתה יכול חכות אם הטלוויזיה שיש לך עכשיו ולפי הכתבה אז כדי לך לחכות כי המחירים ירדו בגללה או שתשקיעה כסף לקנות לד לפנים וזהו כי אני אישית לא חושב שכדי לקנות בלי קשר לכתבה לד תלת מימד ב3 שנים הקרובות עקב כך שזה טכנולוגיה שעדיין לא בשלה עד כדי כך שכדי להשקיע.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
לדעתי מי שרוצה לרכוש מסך דבר ראשון שיחשוב מה הוא סוג התוכן שהוא צופה בו רוב הזמן שהאם זה הולך להשתנות
אחרי שיודעים מה סוג התוכן הזה - יש לבחור את המסך שהכי מתאים לתוכן שאתה צריך

לדעתי היום אין מספיק מקורות שמספקים תוכן 3D - אבל אם משהוא חושב אחרת ויש לו הרבה תוכן כזה, אז יש לו את התשובה שלו.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור