רמקולים האזנה יחודית אצל ערן מאודיופריק

daniel_m

אוהב את התחום
מעורבות
49
נקודות
18
עבר כשנה מהפוסט הקודם. משתדל לשתף בעיקר כשאני מרגיש שיש לי את היכולת לתרום לגולשים ולתת את החוויה מהעיניים שלי (ואוזניים כמובן לא פחות)

הכל התחיל במשימה שקיבלתי מחבר טוב. ״אני מעוניין לרכוש רמקולים חדשים בתקציב של 50 אלף
שקלים תתחיל לארגן לי הדגמות״
התחלנו במסע, החבר שמע כ15 זוגות רמקולים מחוברים בסטים שונים חלק איתי וחלק בלעדיי, אל לא נמצאה ה״אבידה״. רדיפה אחר המושלם הופכת את המסע למורכב.

לפני מספר ימים החלטנו לקבוע עם ערן מאודיופריק שבהמשך הולך להתגלות לי כ״קוסם״ אבל נשתדל להמשיך בלי ספויילרים.
כרגיל יש משהו כיף אצל ערן, אתה תמיד מרגיש מוזמן, קבלת פנים מחויכת ואדיבה והאווירה מזכירה לי קצת אירופה. ערן מציע לנו קפה, ואנו ממשיכים בשיחת נימוסין שגולשת לשיחה מעמיקה ומחכימה שיכלה להימשך עד השעות הקטנות של הלילה, מכיוון שערן סוג של אוצר גלום בתחום ובעל ידע מרשים אך לא פחות יודע להעביר את המסר בצורה רהוטה כאילו היה פרופסור באוניברסיטה.

עברנו להאזנה. קצת על הסטאפ:
הרמקולים Franco Serblin accordo essence היו מחוברים לסדרת ה700 המכובדת של לקסמן - Luxman C700u M700u דרך כבילה של Inakustik מסדרת 2404 מחוברים לחשמל של Luxman Jpa15000. על המקור היה אחראי סטרימר Metronome DSS בשיתוף פעולה עם Luxman D03x שתפקד כממיר.

התחלנו בהאזנה ומהרגע שהמערכת התחילה לנגן אנחנו מבינים שיש משמעות גדולה לצורת התיבה בחלקה האחורי הלא סימטרי, והיא קלות ההעמדה. ניתן להעמידם גם ישרים והרמקולים נעלמים לגמרי ומה שמקבלים הוא קיר סאונד שממלא את החלל ביעילות, גם זה של ערן שמאתגר בגודלו.
התחלנו משירי ג׳אז קלילים, המשכנו עם קלאסית ומגוון סגנונות ומשיר לשיר אני נפעם מהרמה הסונית שהמערכת מייצרת, ברמקולים במחיר יחסית נגיש כשמדובר בתחום ההיי אנד המגוון שלנו. במה מאוזנת ורחבה עם תמונה תלת מימדית שהכרתי רק ברמקולים ברמת מחיר יקרה משמעותית. וחשוב מהכל, הרמקולים האלה פשוט משפריצים מוסיקה בצורה ממכרת שמעלימה את תחושת הזמן. העברנו שם כמה שעות טובות והחוויה.. היה מדהים!

חד משמעית אלו הרמקולים הכי טובים ששמעתי בגיזרת ה50 אלף שקלים ולכן הרגשתי צורך בפוסט הנ״ל.

משהו קצת אישי לערן. אתה אחד הקוסמים שאני מכיר בתחום, וחשוב מהכל אחד היבואנים הישרים וההגונים שיש. נהנינו מאוד ומקווה שיהיה לנו מפגשים דומים בתקווה גם לרכישות עתידיות.

5541802.jpeg

54776236.jpeg

royla

אוהב את התחום
מעורבות
73
נקודות
28
שאפו גדול על השיתוף!
על הידע!
ושאפו ענק לערן על הבניה של סטאפ ברמה כזאת!

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
811
נקודות
113
עבר כשנה מהפוסט הקודם. משתדל לשתף בעיקר כשאני מרגיש שיש לי את היכולת לתרום לגולשים ולתת את החוויה מהעיניים שלי (ואוזניים כמובן לא פחות)

הכל התחיל במשימה שקיבלתי מחבר טוב. ״אני מעוניין לרכוש רמקולים חדשים בתקציב של 50 אלף
שקלים תתחיל לארגן לי הדגמות״
התחלנו במסע, החבר שמע כ15 זוגות רמקולים מחוברים בסטים שונים חלק איתי וחלק בלעדיי, אל לח״כ הצלחה. רדיפה אחר המושלם הופכת את המסע למורכב.

לפני מספר ימים החלטנו לקבוע עם ערן מאודיופריק שבהמשך הולך להתגלות לי כ״קוסם״ אבל נשתדל להמשיך בלי ספויילרים.
כרגיל יש משהו כיף אצל ערן, אתה תמיד מרגיש מוזמן בכל פעם מחדש, קבלת פנים מחויכת ואדיבה מזכיר לי קצת אירופה. ערן מציע לנו קפה, ואנחנו ממשיכים בשיחת נימוסין שגולשת לשיחה מעמיקה ומחכימה שיכלה להימשך עד השעות הקטנות, היות וערן סוג של אוצר גלום בתחום, בעל ידע מרשים וחשוב לא פחות יודע להעביר את המסר בצורה רהוטה כאילו היה פרופסור באוניברסיטה.

עברנו להאזנה. קצת על הסטאפ:
הרמקולים Franco Serblin accordo essence היו מחוברים לסדרת ה700 המכובדת של לקסמן - Luxman C700u M700u דרך כבילה של Inakustik מסדרת 2404 מחוברים לחשמל של Luxman Jpa15000. על המקור היה אחראי סטרימר Metronome DSS בשיתוף פעולה עם Luxman D03x שתפקד כממיר.

התחלנו בהאזנה ומהרגע שהמערכת התחילה לנגן אנחנו מבינים שיש משמעות גדולה לצורת התיבה בחלקה האחורי הלא סימטרי, והיא קלות ההצבה. ניתן להעמידם גם ישרים והרמקולים נעלמים לגמרי ומה שמקבלים הוא קיר סאונד שממלא את החלל ביעילות, גם זה של ערן שמאתגר בגודלו.
התחלנו משירי ג׳אז קלילים, המשכנו עם קלאסית ומגוון סגנונות ומשיר לשיר אני נפעם מהרמה הסונית שהמערכת מייצרת ברמקולים במחיר יחסית נגיש כשמדובר בתחום ההיי אנד המגוון שלנו. במה מאוזנת ורחבה עם תמונה תלת מימדית שהכרתי רק ברמקולים ברמת מחיר יקרה משמעותית. וחשוב מהכל, הרמקולים האלה פשוט משפריצים מוסיקה בצורה ממכרת שמעלימה את תחושת הזמן. העברנו שם כמה שעות טובות והחוויה.. היה מדהים!

חד משמעית אלו הרמקולים הכי טובים ששמעתי בגיזרת ה50 אלף שקלים ולכן הרגשתי צורך בפוסט הנ״ל.

משהו קצת אישי לערן. אתה אחד הקוסמים שאני מכיר בתחום, וחשוב מהכל אחד היבואנים הישרים וההגונים שיש. נהנינו מאוד ומקווה שיהיה לנו מפגשים דומים בתקווה גם לרכישות עתידיות.

5541802.jpeg

54776236.jpeg
יפה דניאל! אין על ערן!!!

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,647
נקודות
113
נהניתי מאוד לקרא
יפה !

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
906
נקודות
113
אכן ,אין על ערן!
כל ביקור אצלו חוויה

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,257
נקודות
113
ערן אם לא היה קיים היה צריך להמציא אותו.

ostrer73

אוהב את התחום
מעורבות
37
נקודות
28
תודה רבה על הפוסט. מאוד נהנתי לקרוא. וערן - הוא אכן קוסם

claudia5

אוהב את התחום
מעורבות
43
נקודות
28
כתיבה מרשימה דניאל...מה עלות הסטאפ בשלמותו?

joda5

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
כל הכבוד

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
נהנתי מאוד לקרוא, כל מה שאתה אומר על ערן הוא הרוויח ביושר :).

shushu

חבר משקיען
מעורבות
854
נקודות
113
מערכת מהממת, ציוד שמספק מוזיקה לכל החיים בלי צורך להחליף כלום.
אבל עזובתי מהרמקולים, אני קרוע על הסטנד הזה :)

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
פרנקו השאיר את חותמו הבלתי נשכח על עולם האודיו, גם אחרי שעזב אותנו.
וערן הוא האחד והיחיד. אין ספק. כל מילה שנאמרה - אמת.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
ערן הוא חוויה. אני בטוח שהביקור אצלו מעניין ומפרה.

יופי של פוסט.

ayal30

חבר משקיען
מעורבות
919
נקודות
113
פשוט פוסט ניפלא היה כייף לקרוא אותו ואין על אודיו פריק:בעד:

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
אפרופו Franco Serblin, יש בארץ Ktema להאזנה?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור