דעות לגבי QUAD ARTERA PRE

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
מישהוא בדק אותו?
היום הדאק אצלי עושה הכל (כולל phono)
האם שווה לוותר על הפרי בדאק עבור ה- quad ?
לעניות דעתי על מנת לעבור את הפריאמפ של הדאק
צריך חלופה יקרה ממש אחרת חבל על הכסף
כרגע לא מתלונן , בגלל זה חושש לקבל פחות מזה
עוד כבלים עוד חשמל , צריך שיצדיק
תודה

shushu

חבר משקיען
מעורבות
851
נקודות
113
לא נראה לי, אם כבר אז כבר, לעבור לקדם יעודי.

shushu

חבר משקיען
מעורבות
851
נקודות
113
טעות שלי, היה להם פעם סידי סטרימר וקדם באותו המכשיר.

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,882
נקודות
113
יש לפרה הזה פיצ׳ר מאוד יחודי: tilt control
פטנט יחודי של קוואד שמאפשר בעצם לבצע שינויים בסאונד לפי הצורך, החדר או ההקלטה, משהו בין אקולייזר לרום קורקשן אודיופילי (לטענתם). זה נשמע מעניין אבל אני לא יודע איך זה במציאות.
אם זה מדבר אליך, אז בודאי שיש לפרה הזה יתרון על מה שיש לך.
וזה הקטע הרלוונטי מהברושור:
the Tilt control was created by Quad founder Peter Walker as an audiophile quality answer to tone adjustment. He believed that in the real world, the ability to adjust tonal balance on an amplifier was useful to cater for different rooms and recordings, but that typical tone and EQ controls were clumsy and inadequate in their effect. While conventional tone controls adjust bass or treble individually, the Tilt control adjusts both ends of the frequency spectrum together – either attenuating the bass and lifting the treble, or lifting the bass and attenuating the treble, in steps of 1dB. In effect, it rotates, or tilts, the audible frequency range on a 700Hz axis, adjusting the overall balance of the sound to make it ‘warmer’ or ‘cooler’ without affecting the apparent volume or ‘colouring’ the sound.

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
יש לפרה הזה פיצ׳ר מאוד יחודי: tilt control
פטנט יחודי של קוואד שמאפשר בעצם לבצע שינויים בסאונד לפי הצורך, החדר או ההקלטה, משהו בין אקולייזר לרום קורקשן אודיופילי (לטענתם). זה נשמע מעניין אבל אני לא יודע איך זה במציאות.
אם זה מדבר אליך, אז בודאי שיש לפרה הזה יתרון על מה שיש לך.
וזה הקטע הרלוונטי מהברושור:
the Tilt control was created by Quad founder Peter Walker as an audiophile quality answer to tone adjustment. He believed that in the real world, the ability to adjust tonal balance on an amplifier was useful to cater for different rooms and recordings, but that typical tone and EQ controls were clumsy and inadequate in their effect. While conventional tone controls adjust bass or treble individually, the Tilt control adjusts both ends of the frequency spectrum together – either attenuating the bass and lifting the treble, or lifting the bass and attenuating the treble, in steps of 1dB. In effect, it rotates, or tilts, the audible frequency range on a 700Hz axis, adjusting the overall balance of the sound to make it ‘warmer’ or ‘cooler’ without affecting the apparent volume or ‘colouring’ the sound.
מעניין , תודה
ממשיך לבדוק , מסתבר שיהיה קשה לקבל לבדיקה פה
אמנם לא באותו מחיר אבל יש פה אפשרות לבדוק פרה של primaluna ואולי עוד חברה הולנדית , חייב איכשהו לשמוע אצלי קודם כי לא רוצה סתם לקנות

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
טעות שלי, היה להם פעם סידי סטרימר וקדם באותו המכשיר.
נכון, עדיין יש

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,882
נקודות
113
מעניין , תודה
ממשיך לבדוק , מסתבר שיהיה קשה לקבל לבדיקה פה
אמנם לא באותו מחיר אבל יש פה אפשרות לבדוק פרה של primaluna ואולי עוד חברה הולנדית , חייב איכשהו לשמוע אצלי קודם כי לא רוצה סתם לקנות
ה-PrimaLuna EVO 400 נהדר!
אבל אתה מדבר על פי 4.5 בכסף....

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
ה-PrimaLuna EVO 400 נהדר!
אבל אתה מדבר על פי 4.5 בכסף....
כן יודע , אבל מגיע תמיד לאותה מסקנה, אם לא פרה ברמה כזאת לא שווה את ההשקעה. אבל באמת יקר בינתיים
אם היה ל- EVO 100 balanced הייתי מסתפק בו

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,882
נקודות
113
כן יודע , אבל מגיע תמיד לאותה מסקנה, אם לא פרה ברמה כזאת לא שווה את ההשקעה. אבל באמת יקר בינתיים
מה שקורה לך כרגע זה שנחשפת לוירוס פה בפורום מחולים מאומתים.
בהמשך הדרך מצפה לך תחלואה מלאה והחלפה של כל רכיב במערכת וכו וכו
אני מציע לך, כבר בתחילת הדרך, להסתכל על הכל בראיה כוללת ולא להחליף רכיב אחד כזה או אחר.
אם אתה רוצה לבנות מערכת אז תבנה אותה בשלמות, אתה לא חייב לקנות הכל ביחד אבל לדעת מראש שהפרה יתאים למגבר שאתה רוצה ולרמקולים. אחרת זה סתם כסף לפח.
To be continued.....

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
מה שקורה לך כרגע זה שנחשפת לוירוס פה בפורום מחולים מאומתים.
בהמשך הדרך מצפה לך תחלואה מלאה והחלפה של כל רכיב במערכת וכו וכו
אני מציע לך, כבר בתחילת הדרך, להסתכל על הכל בראיה כוללת ולא להחליף רכיב אחד כזה או אחר.
אם אתה רוצה לבנות מערכת אז תבנה אותה בשלמות, אתה לא חייב לקנות הכל ביחד אבל לדעת מראש שהפרה יתאים למגבר שאתה רוצה ולרמקולים. אחרת זה סתם כסף לפח.
To be continued.....
צודק , בגלל זה אם לא אוכל לבדוק קודם לא קונה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור