נתונים:
סלון מואר מאוד (בעיקר מהצד), 3 מ' מרחק צפייה, לתליה על הקיר
LCD 37-42
תקציב, רצוי מתחת 4. קצת יותר אם באמת שווה להשקיע.
שימושים – כבלים רגיל, DVD, קצת שידורי HD ובעתיד בלו-ריי. רוצה טלויזיה שתחזיק כמה שנים טובות.
חרשתי באינטרנט ובחנויות והגעתי למבוי סתום.
סמסונג C530 - דגם מומלץ (גם פה) במחיר טוב ורמת אבזור בסדר. אבל בחנות שמתי לב שיחסית לכל שאר הדגמים רואים בו הכי פחות טוב מהצד (ואני אוהב לשבת בצלע הצידית של הסלון)
LG- מבחר דגמים כולל LED (צידי). סה"כ בסדר, אבל העיצוב כולל פס בורדו שלא מתאים לסלון. דגמי ה LED לא נראים טובים בהרבה מהרגילים.
שארפ – סדרת ה LED החדשה (800) מצוינת אך מחוץ לתקציב. את הקודמות (600, 700) לא מצאתי בחנויות, רק בזאפ. לא יודע. הדגמים הרגילים לא מרשימים במיוחד.
טושיבה דגם 703 – רואים ממש טוב, אבל זהו. מפרט נמוך, סאונד גרוע (ע"פ הביקורות), מחיר יקר מהסמסונג המאובזרת יותר.
סוני – הצליחו לבלבל אותי מרוב דגמים חדשים וישנים ומה לא. לא יודע.
לא הסתכלתי ברצינות על האייר, הייסנס, מאג, אקאי וכו'
יש למישהו איזו הצעה איך לצאת מהמבוי הסתום???
תודה
עדי
סלון מואר מאוד (בעיקר מהצד), 3 מ' מרחק צפייה, לתליה על הקיר
LCD 37-42
תקציב, רצוי מתחת 4. קצת יותר אם באמת שווה להשקיע.
שימושים – כבלים רגיל, DVD, קצת שידורי HD ובעתיד בלו-ריי. רוצה טלויזיה שתחזיק כמה שנים טובות.
חרשתי באינטרנט ובחנויות והגעתי למבוי סתום.
סמסונג C530 - דגם מומלץ (גם פה) במחיר טוב ורמת אבזור בסדר. אבל בחנות שמתי לב שיחסית לכל שאר הדגמים רואים בו הכי פחות טוב מהצד (ואני אוהב לשבת בצלע הצידית של הסלון)
LG- מבחר דגמים כולל LED (צידי). סה"כ בסדר, אבל העיצוב כולל פס בורדו שלא מתאים לסלון. דגמי ה LED לא נראים טובים בהרבה מהרגילים.
שארפ – סדרת ה LED החדשה (800) מצוינת אך מחוץ לתקציב. את הקודמות (600, 700) לא מצאתי בחנויות, רק בזאפ. לא יודע. הדגמים הרגילים לא מרשימים במיוחד.
טושיבה דגם 703 – רואים ממש טוב, אבל זהו. מפרט נמוך, סאונד גרוע (ע"פ הביקורות), מחיר יקר מהסמסונג המאובזרת יותר.
סוני – הצליחו לבלבל אותי מרוב דגמים חדשים וישנים ומה לא. לא יודע.
לא הסתכלתי ברצינות על האייר, הייסנס, מאג, אקאי וכו'
יש למישהו איזו הצעה איך לצאת מהמבוי הסתום???
תודה
עדי