דיסק חיצוני בחיבור לטלויזיה של טושיבה ?

• פותח הנושא menif
  • פורסם בתאריך

menif

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יש לי מספר תהיות ושאלות לגבי הדיסק החיצוני בחיבור למסך של טושיבה:
1. האם יש הגבלה על גודל הדיסק ? ברצוני לחבר דיסק קשיח חיצוני בגודל של 1-2 טרה ואני לא יודע אם זה אפשרי מבחינת המסך / מבחינת זיהוי של הדיסק / מבחינת עבודה?
2. הזנת מתח לדיסק קשיח חיצוני , האם זה משנה אם המתח מגיע מחיבור ה USB או מהחשמל ? האם זה משפיע על הטלויזיה בצורה כזאת או אחרת (חוץ מההשפעה של צריכת חשמל כנראה יותר גבוהה אם החשמל מגיע מה USB) ?
3. פירמוט הדיסק, האם יש זיהוי לדיסקים בפורמט FAT32 ? NTSC? או ש 2 הצורות מזוהים בבלי בעייה

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
על איזה דגם מסך אתה מדבר?

UzerName

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
דגם לא רלוונטי (למעט דגמים מוגבלי שימוש למטרות תמונות)
1. תיאורטית אין מגבלה כלשהי ע"פ היצרן מבחינת נפח .
2 . משנה מאוד , לרוב הכניסות מוגבלות ביכולת אספקת המתח כך שחובה מתח חיצוני בהנחה ואתה מתכוון להתחבר ישירות לכניסה.
3. FAT בלבד זה לא משנה אם 16 או 32 . רצויי שלא תהיה חלוקה למס' מחיצות והכונן כולו יהיה פרטישן 1 .

menif

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
על איזה דגם מסך אתה מדבר?

טושיבה sv685

menif

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
דגם לא רלוונטי (למעט דגמים מוגבלי שימוש למטרות תמונות)
1. תיאורטית אין מגבלה כלשהי ע"פ היצרן מבחינת נפח .
2 . משנה מאוד , לרוב הכניסות מוגבלות ביכולת אספקת המתח כך שחובה מתח חיצוני בהנחה ואתה מתכוון להתחבר ישירות לכניסה.
3. FAT בלבד זה לא משנה אם 16 או 32 . רצויי שלא תהיה חלוקה למס' מחיצות והכונן כולו יהיה פרטישן 1 .

תודה על התשובה...שהעלתה לי עוד שאלות , אשמח לקבל תשובות...

1. תאורטית אין הגבלה, אבל במעשית יש הגבלה כלשהי ? זמן תגובה איטי להתממשקות מעל גדלים מסויימים?

2. מדובר בטושיבה sv685 , האם זה משנה שם כאשר אני מתכוון להתחבר עם הכונן ישירות ל USB ?

3. אפשר לקבל הסבר לגבי "רצוי שלא תהיה חלוקה למספר מחיצות" הרי fat32 למשל מוגבל ל 4גיגה..... איך אפשר לפרמט דיסק של 1 טרה ככה שהוא יהיה מחיצה אחת בלבד ?
ידוע לי שיש תוכנות חיצניות , אבל לא מצאתי משהו שלא מחלק את הדיסק למחיצות...

תודה

UzerName

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
1. תאורטית אין הגבלה, אבל במעשית יש הגבלה כלשהי ? זמן תגובה איטי להתממשקות מעל גדלים מסויימים?
כן , למשל .....
2. מדובר בטושיבה sv685 , האם זה משנה שם כאשר אני מתכוון להתחבר עם הכונן ישירות ל USB ?
תתחבר , אבל שוב סביר להניח שגם אם כל העסק יעבוד הוא יעבוד טוב יותר עם שנאי נפרד לכונן .
3. אפשר לקבל הסבר לגבי "רצוי שלא תהיה חלוקה למספר מחיצות" הרי fat32 למשל מוגבל ל 4גיגה..... איך אפשר לפרמט דיסק של 1 טרה ככה שהוא יהיה מחיצה אחת בלבד ?
ידוע לי שיש תוכנות חיצניות , אבל לא מצאתי משהו שלא מחלק את הדיסק למחיצות...
טעות , מערכת ניהול קבצים בתצורת FAT מגבילה אותך בגודל קובץ מקסימלי עד 4 גיגה . אתה יכול לעבוד ב FAT גם עם כונן בגודל 8TB עם חלוקה נכונה לאשכולות.

menif

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יש לי עוד מספר שאלות (תודה על התשובה)
1. מעבר לזמן התממשקות ארוך מול דיסק חיצוני בחיבור USB יש עוד משהו ?
2. לגבי חלוקה נכונה של הדיסק לאשכולות למה כוונתך בדיוק ?
3. האם מוכרת לך תוכנה חיצונית או דרך נוספת דרך הוינדוס לפרמט דיסק 1T ל partition אחד בלבד ? אם כן אשמח לשמוע על כך....

תודה שוב

menif

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כן , למשל .....

תתחבר , אבל שוב סביר להניח שגם אם כל העסק יעבוד הוא יעבוד טוב יותר עם שנאי נפרד לכונן .

טעות , מערכת ניהול קבצים בתצורת FAT מגבילה אותך בגודל קובץ מקסימלי עד 4 גיגה . אתה יכול לעבוד ב FAT גם עם כונן בגודל 8TB עם חלוקה נכונה לאשכולות.

היו לי קצת בעיות עם ההודעה שכתבתי קודם אז אני כותב שוב פעם (מצטער על הדאבל פוסט)

3. האם מוכרת לך תוכנה חיצונית או דרך נוספת דרך הוינדוס לפרמט דיסק 1T ל partition אחד בלבד ? אם כן אשמח לשמוע על כך....

UzerName

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
שבת שלום ,
לא בהכרח שתתקל בבעיות אלו , כמו שאמרתי עלולות להיווצר בעיות מסוג זה אך לא מחייב.
ע"מ שמערכת ניהול הקבצים תוכל לנהל ולמפות את הקבצים ששמורים ע"ג הדיסק בצורה יעילה הדיסק מחולק לתבניות בגדלים שונים שגודל התבניות נקבע בהתאם לנפח הדיסק . אותן תבניות ניתנות לחלוקה פרטנית יותר שנקראת אשכולות . וזה ממש על קצה המזלג .
בחלונות XP אין אפשרות לבצע זאת , במידה ומדובר בכונן של WD http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc...3RleHQ9Zm9ybWF0IHRvIGZhdDMy&p_li=&p_topview=1
כאן תוכל להוריד תוכנה חינמית ופשוטה שתבצע את המשימה תחת חלונות XP
http://www.compuapps.com/index.php?...nife-v322&catid=48:drive-managment&Itemid=193

menif

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שבת שלום ,

לא בהכרח שתתקל בבעיות אלו , כמו שאמרתי עלולות להיווצר בעיות מסוג זה אך לא מחייב.

ע"מ שמערכת ניהול הקבצים תוכל לנהל ולמפות את הקבצים ששמורים ע"ג הדיסק בצורה יעילה הדיסק מחולק לתבניות בגדלים שונים שגודל התבניות נקבע בהתאם לנפח הדיסק . אותן תבניות ניתנות לחלוקה פרטנית יותר שנקראת אשכולות . וזה ממש על קצה המזלג .

בחלונות XP אין אפשרות לבצע זאת , במידה ומדובר בכונן של WD http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc...3RleHQ9Zm9ybWF0IHRvIGZhdDMy&p_li=&p_topview=1
http://www.compuapps.com/index.php?...nife-v322&catid=48:drive-managment&Itemid=193

כשאתה מתכון לאשכולות אתה מתכוון למעשה ל partition ?

ותודה על העזרה

menif

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שבת שלום ,

טוב יש לי עדכון :

הטלויזיה מזהה בלי בעיה דיסק און קיי בגודל של 2 גיגה ויודעת לזהות את הפורטים עליו
אחרי מספר שניות מופיעה הודעה על המסך אם רוצים להפעיל את ה PLAYER
- עובד מצויין.

יסק חיצוני 500GB-1T , מפורמט NTFS , עם מספר ספריות עליו , כאשר חלקן מכילות שירים , חלקן תוכנות , וחלקן קבצים של סרטים (מעורבים) - AVI , DIVX MKV.
הנורת חיווי של הדיסק החיצוני נדלקת, משמע הוא מקבל מקור מתח מהטלויזיה (יתכן שלא מספיק ?)
אולם אין זיהוי אוטומטי שלו , שזה בסדר, אבל בזיהוי ידני כאשר פותחים את התפריטים הרלוונטים לגבי media player רשום device isn't connected או משהו בסגנון....

האם מישהו מכיר את הבעיה ?
או אולי זה בגלל מבנה הדיסק ?
הזנת המתח ?
הפיזור של הקבצים / סוגי הסרטים וכיוצא בזה?
כל בעייה אחרת שיש עליה פתרון...
אין לי אפשרות לפרמט או לשנות את מבנה הדיסק ואין ברשותי (כרגע) דיסק חיצוני נוסף..
כמו כן אין אפשרות לחבר מקור מתח חיצוני לדיסק....

UzerName

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
יסק חיצוני 500GB-1T , מפורמט NTFS ,
אם היית עיקבי אחרי כל מה שטרחתי להסביר לך היית רואה שבפירוש ציינתי
NTFS לא נתמך .

menif

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אם היית עיקבי אחרי כל מה שטרחתי להסביר לך היית רואה שבפירוש ציינתי
NTFS לא נתמך .

צודק....
פשוט היה לי דיסק חיצוני ובדקתי זה הכל...

ד"א כשאתה רשמת אשכולות קודם ,התכוונת ל partition ?
או שהכוונה הייתה אחרת?

ושוב פעם תודה על העזרה והזמן שלך

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור