דילר או רשת?

איילוי

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
חברי הפורום,
אני רוצה לשתף אתכם בחוויה שהתרחשה בשבוע שעבר.
ראיתי את המבצע של סמסונג בערוץ 2 ונהרתי יחד עם כל עם ישראל לסניף ביג בוקס ברמת גן.
ראיתי את שני המסכים שהם מציעים במסגרת המבצע ולאור העומס במקום ואיש המכירות שפשוט זיפזפ בין האנשים וליווה אותם לקופה החלטתי לא לזרום ולבדוק את הנושא בחנות מתמחה באזור יגאל אלון.

הגעתי לחנות (5 דקות נסיעה) ושם נגלה לי עולם אחר לגמרי. איש מכירות קיבל את פני, שאל אותי שאלות מכוונות, כשהבין שאני מעוניין במבצע של סמסונג, בניגוד לאיש המכירות ברשת ביג בוקס הוא פרס בפני את היתרונות והחסרונות של המסכים (שנת דגם, רזולוציה וכיו"ב). בעקבות ההסבר שלו הבנתי שהמבצע שלהם הוא לא בשבילי שכן אני מחפש לחדר השינה שלי מסך איכותי.

בסופו של תהליך, לאחר פרזנטציה בת רבע שעה החלטנו אני ואשתי ללכת דוקא על מסך פלזמה 42 אינץ של פנסוניק ולצרף אליה מסך LCD מהסדרה החדשה של פנסוניק. אמנם שילמנו קצת יותר מהחבילה שהציעה סמסונג אך השרות שקיבלנו ואיכות הצפייה בשני מסכים לבטח היו שווים את זה.

בקיצור לא תמיד צריך לרוץ לרשתות, גם אצל הדילרים לרוב קיימים אותם מבצעים והשירות שם עולה בעשרות מונים ע"פ מה שניתן ברשתות. מה גם שלרוב הדילרים לא מונחים על ידי יבואן זה או אחר ולא מנחים אותך מה לבחור כך שההמלצות שלהם מבחינתי קצת יותר אובייקטיביות.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
התייחסנו לענין זה במאמר שסקר את השנה החולפת: קולנוע ביתי בישראל
תסתכל בפסקה "מסחר בישראל - חנויות מתמחות מול רשתות".

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור