דילמת הבחירה

Destro

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם,

אחרי שחיפשתי ונברתי בהודעות הקיימות עדיין נשארתי עם השאלה:

אני צריך להחליף את הטלביזיה בסלון. אני הולך על 42" בגלל מרחק של כ-3.5 מטר. הסלון שלי די מואר (יש יציאה לגינה בצד השמאלי שלו שמכניסה הרבה אור).
הטלביזיה משמשת לצפיה ב-YES רגיל (אין לי ממיר HD עדיין) בשעות רבות של היום ובסרטי DVD רגילים. היא אמורה להיות מחוברת גם ל-PS3 איתו אני בעיקר משחק ופה ושם משתמש כ-STREAMER לסרטים (רובם רגילים, לעיתים נדירות גם HD).

הדילמה כעת היא בין מסך פלסמה HITACHI דגם E102 (שקראתי את הביקורת הטובה עליו) שאמור לעלות לי כ-4,400 ש"ח לבין מסך LCD טושיבה 42XV500C שאמור לעלות לי 4,900 ש"ח.

שתי האופציות בתקציב שלי - יחד עם זאת אני לא רוצה לטעות.

יש עיצה? תודה...

Croc

חבר משקיען
מעורבות
111
נקודות
43
לא מכיר את היטאצ'י - אבל עם פלזמות של פנסוניק וסאמסונג אי אפשר לטעות.

מה את צריכה את את LCD? ועוד טושיבה? ועוד לשלם יותר?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
יש לך אפשרות לראות את המסכים לפני קניה?

Destro

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לא בדיוק. את ההיטאצ'י ראיתי והתרשמתי. מטריד אותי נושא ההשתקפויות אבל ממה ששמעתי עדיף לקחת HDR ולא FHD אם רוב השימוש הוא YES עם ממיר רגיל או עם ממיר HD.
בחנות שמוכרים את ההיטאצ'י התייחסו בזלזול לטושיבה (לטענתם הם לא מחזיקים טלביזיות של יצרנים שרק "מרכיבים חלקים" ולא מייצרים אותם). הם מחזיקים היטאצ'י, LG ופנסוניק (ואולי עוד משהו).
את הטושיבה לא ראיתי אבל קיבלתי הצעת מחיר עליה. בסיטואציה שנוצרה, אין סיכוי לראות את שתי הטלביזיות אחת ליד השניה כך שהחלטתי לנסות ולבקש חוכמה אצל הפורום הזה.

מה אתה אומר?

Destro

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
נו? אין צדיק בסדום שיודע לתת לי הכוונה?

Croc

חבר משקיען
מעורבות
111
נקודות
43
כבר קיבלת הכוונה.
ראה למעלה.

Destro

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
CROC ידידי,

זו לא הכוונה.
ביקשתי עזרה בין שני מוצרים שאותם אני שוקל. הבנתי שאתה לא מעריץ גדול של LCD וגם לא של טושיבה - זה בסדר. אתה טוען שאתה לא מכיר היטאצ'י ומפנה אותי לפלזמה של סמסונג או פנסוניק - זו לא הכוונה. זו ההעדפה שלך.

אני מכיר פלזמות של פנסוניק וסמסונג (ומעדיף פנסוניק בכל זמן נתון). בתקציב שיש לי, היטאצי וטושיבה האופציות.

צריך גם להתייחס לנושא החלון הגדול שמכניס הרבה אור לסלון.

אני מניח שאם אלו כל התשובות שאקבל, אצטרך לקבל החלטה על בסיס תחושת בטן.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור