דילמה פלזמה פנסוניק ,v58 10,v20,vt20,s20

bruck

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
מעוניין לרכוש פלזמה פנסוניק 50"/ 50+, HD מלא .
הדבר החשוב לי ביותר הוא איכות התמונה ונאמנותה למקור.

הומלץ לי ללכת על דגמים בהם נמצאת טכולגיה של פיוניר, משהו שנקרא 'קורו' .
באחת מהחנויות המתמחות בנושא נמסר לי שהכוונה ל- neo pdp (ראשית האם אכן הכוונה לזה? ).
ה- s20 הוא 54 ", ה- 58v10 הוא 58 ", ושני האחרים הם 50 ". נאמר לי שה- vt20 - זהה לחלוטין ל-v20 בתוספת היותו תלת מימד.
בעיקרון אני מעוניין במסך הגדול ביותר ברמת המחירים האלו ( אין לי בעיה של מרחק) , אך לא על חשבון איכות התמונה. מודה שלא ברור לי כרגע עד כמה חשוב לי נושא התלת. (אולי למען הילדה) .
ממה שראיתי בהדגמה בחנות, נראה לי שסדרת ה-v נותנת תמונה טובה יותר מאשר ה- 54" מסדרת ה- s.
(ראיתי רק את שני ה-v בגודל 50 ").
כאן החלה הדילמה בין גודל לאיכות תמונה, כשכאמור, הבדלי המחיר ביניהם די זניחים, אם בכלל.
מה שבלבל אותי עוד יותר הוא שראיתי שיש כל מיני דגמים מהטלויזיות הנ"ל, למשל בסדרת ה- v ,כאלו המסתיימים ב-P,M,B .

אופציה נוספת שאני מוכן לשקול, כרוך כמובן בתוספת מחיר ביחס לנ"ל, היא ה- 58 " v10m .

מבקש סיוע בלעשות סדר בנ"ל ועזרה בבחירה.

gdhn

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
כדי לקצר לך את הדילמה - אין 50v20 ו 58v10 בארץ יותר כי הן פשוט אזלו. מזמן. ה-vt זה המסך הכי טוב שתוכל להשיג(רק בחנויות המתמחות), בלי קשר לאם תשתמש בתלת מימד או שלא. תקרא טיפה ב cnet, או שעדיף שתראה את התמונה ממקור ראשון ואז תבין במה מדובר. חוץ מזה, לא רשמת מה מרחק הצפייה... בהצלחה

bruck

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
מאז זרמו קצת מים... וכרגע אלך ככל הנראה על טלויזיה שכוללת כבר את התלת.
מסכים אתך, גם לאחר שראיתי בעין, שה- vt היא הטובה ביותר.
מכיוון שאני שואף לגודל מעבר ל-50 אינץ' ( לשאלתך, יש לי גמישות במרחק הצפיה שיכול להגיע גם ל4- 5 מטר וממה שבדקתי אני לא רואה בעיה לצפות במסך גדול גם ממרחק של 3-3.5 מטר) הרי שהדילמה שלי כעת היא בין ה- 55" של פנסוניק (על אף שהוא מסדרת ה- s וראיתי בעין שה- vt20 למשל טובה ממנה בתמונה) שעולה בין 15+ ל17, לבין טלויזיות של סמסונג ה- 58 אינץ, שאפשר להשיג אותה ב 12+ ואפילו ה63 שלהם שאפשר להשיג ב 19+ .
מניח שהפנסוניק טובה יותר מהסמסונג, אני ממתין לראות את שתיהן בהשוואה לבחון מה פער ההבדל בינהם, וגם, ממתין קצת שהמחירים יתייצבו.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור