דיווח: סמסונג עקפה את אפל במשלוחי סמרטפונים

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
754
נקודות
113

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
1. סמסונג מייצרים רכיבים לאפל
2. אפל העתיקה מספר דברים ממערכת הפעלה של גוגל
3. ראית את גרסה 4, ICS? אפל נשארה הרבה מאחור.. שלא נדבר שהחומרה כבר מזמן לא המתקדמת ביותר..

בקיצור, לא מפתיע והפער רק יגדל במהירות
אגב, אפל פספסו את התחזית מכירות שלהם והמניה ירדה ב-6% אם אני לא טועה

איתי_הגיתי

חבר משקיען
מעורבות
48
נקודות
48
כשאפל הוציעה את האייפון, לפני כמה שנים, תזכיר לי איזה טלפון היה לגוגל/סמסונג, שם דגם, אולי לינק?
תודה...
קצת פרספקטיבה לא תזיק.
(בלי קשר אני צריך טלפון חדש, אני קצת מהסס לעבור מאייפון לסמסונג...)

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
איתי מה הדרישות שלך מהמכשיר?
האיפון וגם הגלקסי מכשירים מעולים (כמו כן יש גם מכשירים אחרים) אבל שונים וכל אחד ימצא אחר כמתאים - אני לא מאמין שיש מכשיר אחד אולטמטיבי לכולם.

בעצם כמו שאני מכיר אותך - אתה מכיר את היתרונות והחסרונות שלהם :)

אבל אשמח לעזור אם אתה צריך

ח

חכם מימון

אורח
יש לי סמסונג ג'יו, קטן ומעולה
איפון בשביל הסטייל
סמסונג S גדול מידי
הג'יו קטן עושה את כל הפעולות
החשוב ביותר יש לו מיקרופון ורמקול מעולים, אין צורך בדיבורית

איתי_הגיתי

חבר משקיען
מעורבות
48
נקודות
48
תודה, הצרכים שהתרגלתי אליהם עם שנתיים עם אייפון -
GPS, גם ווייז וגם אייגו (שקניתי בכסף טוב באפל סטור...)
ושאר הדברים הרגילים. האמת יהיה לי הפסד כספי לעבור מאיפון למכשיר אחר (אני קונה תוכנות)..
פשוט האייפון 4 (יש לי 3, שהתקלקל) נראה לי תמיד לא מוצלח בגלל העיצוב שלו, שיחד עם CASE נראה כמו מכשיר קשר צהלי, ובלי קייס הוא שביר, וגם תכלס טיפה כבד.
הקיצר, שמתי לב שכולם מדברים על הגלקסי, אז החזקתי כזה לשתי דקות, והאמת לא אהבתי ממש, כנראה
בגלל דעות קדומות...

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
למרות שהוא נראה שבירירי האיפון (גם ה 4) הינו מכשיר חזק ובנוי טוב ויש לו משקל ביד הגלקסי לידו מרגיש מאוד קל ויש אנשים שמעדיפים את הקל ויש שזה אפילו קל להם. יש גם את האטריקס של מוטורולה שכבד יותר מהגלקסי אך קל האיפון.

יש גם את המכשירי האנדרוייד של HTC שאולי פחות מדברים עליהם כעת, אבל בארץ כולם מדברים רק על מוצר אחד כל פעם (במכוניות בעבר זה היה סובארו אחר כך 3 כעת I35 - כאילו אנחנו מדינה של מוצר אחר :) )

כל אחד עם העדפות המשקל ובניה שלו - השאלה היא איזה ממשק משתמש וגישה יספקו לך את מה שאתה מחפש: איפון או אנדרוייד (אם אנדרוייד יש מספר אפשרויות של מכשירים)

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
אפל עדיין תקועה בעבר ולא מצליחה להתרומם להווה , נכון היא התחילה את הסיפור ולה יש את זכויות ההתחלה אבל בימינו אנו בשוק שאנו חיים בו , את מי זה באמת מעניין ?? . לי מעולם לא היה סמארט פון עד לפני חודשיים , אז קניתי את ה S2 . הוא לא מושלם זה נכון אבל היום אני לא מצליח להבין איך הסתדרתי בלעדיו . מכשיר מדהים , עושה כמעט הכל ( חוץ מקפה וספונג'ה ) ובלי להכיר את האייפון יותר מידי ( החזקתי אייפון 4 ביד לכמה דקות ושיחקתי איתו ) אין מה לעשות הסמסונג קל יותר, דק יותר , מסך גדול וחד יותר ומעבד כפול ליבה מהיר יותר מזה של האיפון 4 , אפילו המצלמה יותר איכותית יותר משל האייפון . מחירו של ה S2 היום הוא כ 2500 שח בשוק ( לא למי שקונה דרך חברות הסולולר וסאני שעושקות אותנו כמובן ) שזה גם הרבה יותר נמוך ממחירו של האייפון 4 בשוק ואל תשכחו את הפתיחות של המערכת הפעלה של האנדרואיד ( הסנוויץ בקרוב ) . נתתי כאן כמה יתרונות משמעותיים של ה S2 על גבי האייפון - אז אני לא מבין עדיין למה יש עדיין אנשים שטענים שהאייפון יותר טוב ....

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אם קראת מה שכתבתי - "אני לא מאמין שיש מכשיר אחד אולטמטיבי לכולם."
לאנשים מסוימים מתאים איפון לאחרים מתאים אנדרוייד

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור