דיגיטאון 2015 במבט אישי

ARIMAR

עוסק בתחום
מעורבות
121
נקודות
43
לאחר מס' ימי התאוששות, התפניתי לכתוב שורות אלו.

זאת תערוכת האודיו השלישית שלי (כפר המכביה 2011, מינכן 2013 ) והראשונה כמציג.

עבורי, כעוסק בתחום וחובב קופסאות, זאת היתה חוויה מדהימה , 3 ימים של עקשן לא פוסק, עבודה קשה (מכירות וסבלות), מספר חדרים מושקעים ומוצלחים, מספר חדרים עמוסי ציוד, והנאה מהחידושים והמוצרים.

אני רוצה לציין לשבח את המציגים השונים, אשר תרמו , עזרו ופרגנו אחד לשני. אני אישית עזרתי למספר מציגים, וכן נעזרתי במספר מציגים, וכאן ברצוני להודות להם : ערן האודיופריק, איריס וצביקה ( יורוטל טק ), רועי (קודו אודיו), מרקו (אודיו קלאב) , דני בכור, זיו, אלגזי , וסליחה אם שכחתי מישהו .
למיטב זכרוני, התערוכה הקודמת לוותה בהרבה התנגחויות והתנצחויות בין המציגים,דבר שלשמחתי לא קרה הפעם.

שמחתי לפגוש הרבה חברים ולקוחות ותיקים שבאו לבקר ולקנות, וכן להכיר הרבה לקוחות חדשים. תודתי שלוחה לכולכם מכאן.

ולסיום , במשך השנים מאז התערוכה הקודמת, כל הזמן נשאלה השאלה מתי התערוכה הבאה, וליאור ונמר "התחמקו" מתשובה. עכשיו כשנכחתי ביום ההקמה , בימי התערוכה ובערב הפרוק, הרגשתי על בשרי את המורכבות של ההפקה הזאת.

ליאור, נמר, אלי כרמי ,כל צוות DTOWN, ולכל מי שהיה שותף בהרמת האירוע –חיזקו ואימצו, כל הכבוד לכם, ולהתראות עוד שנתיים :) .

ארי

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
תענוג לקרוא ארי.

כל כך שמחתי שהיית חלק מהתערוכה הזו. הביתן שלך היה פורה, עשיר ומלא באנשים כל הזמן.
שמחתי לראות את יורם גרוס (האדיר) כחלק מהצוות שלך ביום התערוכה. איש נדיר, חבר טוב עם לב ענק.
זוגתך המקסימה והיפה היתה אשת ימינך בתערוכה. דאגה, עבדה וחייכה לכל עבר. היה פשוט כייף להביט על הביתן שלכם המלא בכל טוב של מוצרים ואווירה מדהימה של עשיה.

נתראה בתערוכה הבאה ובטוח שעוד לפני.

joda5

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
שתהיה אמן בקרוב . בקיץ או בסוכות . לא בחורף

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור