שרשור תגובות עבור המאמר: דיגיטאון, תמונות מהתערוכה - האנשים והחוויות
dtown מנהל צוות האתר הודעות 2,509 מעורבות 754 נקודות 113 18/10/11 #1 שרשור תגובות עבור המאמר: דיגיטאון, תמונות מהתערוכה - האנשים והחוויות
lior_revivo חבר אתר הודעות 26 מעורבות 0 נקודות 1 18/10/11 #2 נראה נחמד ביותר...לא מצאתי את עצמי...חחח...אני לא חושב שצילמו אותי בכלל...אבל מעניין אם באמת אולי קלטו אותי במקרה במצלמה...מחכה לתמונות נוספות...
נראה נחמד ביותר...לא מצאתי את עצמי...חחח...אני לא חושב שצילמו אותי בכלל...אבל מעניין אם באמת אולי קלטו אותי במקרה במצלמה...מחכה לתמונות נוספות...
א אורח אורח 18/10/11 #3 נהנהתי מאוד - מושקע מעניין , כייף , חויה נהנהתי מאוד - מושקע מעניין , כייף , חויה
H htbar חבר אתר הודעות 33 מעורבות 0 נקודות 0 19/10/11 #4 נהנתי מאוד ,תערוכה מרשימה ומכובת ביותר לא יורדת ברמה מול תערוכות דומות בחול בשנה הבאה ניפגש שוב
M miki185 חבר משקיען הודעות 560 מעורבות 43 נקודות 28 19/10/11 #5 שמחתי לפגוש את גיא לנדאו, התרגשתי מהמוזיקה בחדר של יגאל לסרי - רק בשביל זה היה שווה להגיע. הופתעתי לטובה מהחדר של מאסטרו אודיו ולראות את הבן הקטן שלו עם שיער של דוגמן.
שמחתי לפגוש את גיא לנדאו, התרגשתי מהמוזיקה בחדר של יגאל לסרי - רק בשביל זה היה שווה להגיע. הופתעתי לטובה מהחדר של מאסטרו אודיו ולראות את הבן הקטן שלו עם שיער של דוגמן.