דחוף עזרה לגביי לד של פיליפס 5605h

יוסףש

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
קנינו ביום שישי האחרון שתי טלוויזיות לד של פיליפס אחת 40 והשנייה 46.
ראינו ביקורות לא מלהיבות שהתמונה לא הכי איכותית ובטווח מחירים שלה אפשר למצוא טלוויזיות יותר איכותיות,רציתי לבקש ממכם לפני שאנחנו מבטלים או מקבלים את הטלוויזיות לחוות דעת שלכם לגביי הדגם,ואם אפשר להמליץ על משהו איכותי יותר,אפשרי בהחלט גם LCD ,תודה רבה,
יוסף.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767031

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
יוסף, האם לפני שקנית את המסכים, ראית אותם בפועל ? ואם כן האם התרשמת מהם ? כי לדעתי לא משנה מה נגיד לך ההחלטה צריכה להיות תלויה בך ןמההתרשמות שלך ממנה. אז אם לא ראית את הדגם שקנית, אני מציע לך ללכת לחנות ולראות אותה ואם התרשמת אז לא לבטל אם לא אז תבטל. אני אישית לא קונה טליווזיות על סמך ביקורת. כלומר הביקורות מהוות שיקול קטן מאוד בתהליך קניית הטליוויזיה אצלי כי הביקורות הם דעתו האישית של המבקר, וכמו שאתה יודע, על טעם וריח אין להתווכח.

יוסףש

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
בטח שראינו ואפילו די התלהבנו,אבל ראיתי ביקורת גם בזאפ וגם בחו"ל שאנשים לא מתלהבים מהמסך הזה,אומרים שהוא ברמה בינונית.
אתה יודע שבחנויות יכולים לשחק עם המסכים בשביל "לעזור" בקנייה,אז חשבתי אולי בטווח המחירים האלה אולי כדאי ללכת יותר על ה EX 500 של סוני ה 46 שאומרים שהוא ממש איכותי,אולי על משהו שהביקורות שלו טובות יותר.
אני די חדש בעסק ואני לא רוצה להתאכזב ,בגלל זה פניתי למומחים.
דרך אגב ה EX 500 מגיע רק ב37 וב 46 ,אין משהו כמו 40 או 42 ברמה שלו?
תודה לך.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
עם אתה נהנה מהסך ואתה מתלהב מאיכות אז זהו תיתחדש ותהנה רוב הביקרות בעולם נכתבו לפי הטעם האישי של הכותב
נגיד באתר של עופר לאור הוא לא כול כך התלהב מסמסונג C8000
ובעולם נתנו לו ציון 4.5-5
והוא פחות העריך אותו עזוב בקורות עם תנהנה ממנו לא צריך להיות חשוב לך שום דעה של אף אחד
יש את סמסונג C650 שמגיע לרמה שלו ואני מעדיף את הסמסונג

יוסףש

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
מתן,קראתי שהפאנל של הסמסונג מיוצר בתאילנד ולא של סאמסונג,האם ההבדל משמעותי?

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אין לי מושג אם יש הבדל משמעותי בנתאים ראיתי בשקם אלקטריק תמסך עם פאנל סמסונג והאיכות היטה מרשימה וכך גם השחורים אני מעדיף את הסמסונג בגלל שהחדות שלו ובהירות המסך הרבה יותר גבוה משל הסוני יש כאלו שמעדפים תמונה שקטה וטבעית ואני אוהב תמונה שנכנסת לענים בעלת צבעים חזקים ובהירים ושוב כול אחד והעדפות שלו ובענין המסך תהנה ממנו
תן לו נסיון אם לא תאוהב תאיכות תחליף אל תיתן לאנשים להוריד מערך של המוצר שלך
ופאדי צודק על טכם ועל ריח אי אפשר להתווכח כול אחד לפי טעמו האישי ומה שהוא מצפה מהמסך

יוסףש

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
קראתי בעמודים קודמים שהשירות של אלקטרה על הפנים,והמסכים של פיליפס לא אמינים,אז כנראה שאני ארד מזה.
גם מהסמסונג אני יורד בגלל משחק הפנלים.
השאלה היא האם סוני ה EX500 איכותי ,והאם כדאי לי ללכת על ה 37 אינצ',כי אין להם 40,42.
על הסוני אני אלך על 46 זה בטוח.

jjwz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
מציע לך ללכת על הסוני 46ex500 טלויזיה מעולה.מעבד תמונה B3 הכי חדיש.
טלויזיה גדולה עם תמונה גדולה נראה נהדר.
זו דעתי האישית.
בהצלחה.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
הצעה שלי לפני שתבחור בסוני לך תיבחן את סמסונג C650 בחנות מתחה תבדוק את שנהים אחד ליד השני ותגיד לי מה לפי דעתך יותר טוב אני ראיתי את סוניEX500 ואת סמסונג C650 והרבה יותר התחברתי לתמונה של הסמסונג
לסוני יש את מעבד התמונה הטוב ביותר העוזר בתכני SD
אבל לפי דעתי בHD הוא לא מצדיק תמחיר שלו וגם העיצוב שלו לא לטעמי ושוב זה הדעה שלי

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
בנוגע לאפנלים זה לא בעיה תישאל איזה פאנל תמקבל לפני וגם אם תקבל פאנל תאלנדי תקבל תמונה מציונית
אבל עם אתה נעול על סוני ותרוצה טלוזיה שנחשבת לפחות בעולם לטלוזיה LCD מעולה אז קח את סוני ותהנה
ושוב אל תקשיב רק לנו ותלך לבחון תמסך בחנות מתמחה ותיראה עם בכלל אתה עצמך אוהב זה שעכשיו מומחה אחד בארץ יגיד לך שזה מסך מציון מבחינה מקצועית ודעה אישית שלו ומבחינה שלו זה אכן מסך מציון אבל וזה אבל גדול מי שיקנה תמסך והמסך היה עצלו בשנים הבאות זה היה אתה ורק אתה ולא כותב הבקורות לכן תצריך לקחת תבקורות כמסננת של טלוזיות ולבחון את הטלוזיות בעצמך קיצור בהצלחה יוסף

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור