דואר ישראל: מהבוקר נפסיק לטפל בכל מה שמגיע מחו"ל...

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
רגיל להזמין דיסקים מאמזון? תחשוב פעם שניה. ההסתדרות מחריפה הצעדים, לשכות התעסוקה יהיו סגורות ויחולו שיבושים בנמלי הים, בשחרור סחורות וחומרי גלם. הצעדים הארגוניים בדואר ישראל נמשכים!

הקישור מוואלה עסקים: http://finance.walla.co.il/?w=//2790607

תומר

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אכן תקופה בעייתית להזמנה בדואר מחו״ל דרך דואר ישראל, שביתות מתמשכות, זמני משלוח ארוכים, צריך עצבים חזקים איתם :) אני מניח שמי שזקוק דחוף למשהו, ישתמש בשירותי חברות שילוח או ימתין לעד...

יעקב ח

חבר משקיען
מעורבות
175
נקודות
63
מזה זמן שהפסקתי לקנות באינטרנט מוצרים מחו''ל.
זמני האספקה פשוט שערורייתיים, מה שמביא לבעיות עם פייפאל, עם המוכר, ובכלל.
היו מוצרים שהגיעו אליי אחרי חודשיים וגם שלושה.
מחכה לזמנים יותר טובים.

Audiofreak

עוסק בתחום
מעורבות
1,083
נקודות
113
נסו את שירותי האקונומי של חברות הקורייר (מגיע שבוע עד 10 ימים בד"כ) , לעיתים ההבדל במחיר בין EMS לDHL/TNT/UPS הוא לא כ"כ גדול ושווה את ההפרש.
לפחות במשלוחים עד 20 ק"ג שאני מביא מארה"ב , אין כמעט הבדל בין USPS לDHL. זה בד"כ בזכות מחירים מועדפים שיש לשולח במידה והוא עסק רציני , לכן תמיד שווה לשאול את המוכר מה הדיל הטוב ביותר שיש לו דרך חברות קורייר ולא להשתמש בדואר רגיל.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
לא נורא בסוף יגמר.
כאדם פרטי מה משנה לי אם מגיע תקליט מיפן שלושה שבועות או ארבעה...?
בד"כ לא מזמין מחול דברים שאני יהיה בחוסר בלעדיהם.מי מזמין מחול שמלת כלה ראבק...?:עצוב:

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
מזה זמן שהפסקתי לקנות באינטרנט מוצרים מחו''ל.
זמני האספקה פשוט שערורייתיים, מה שמביא לבעיות עם פייפאל, עם המוכר, ובכלל.
היו מוצרים שהגיעו אליי אחרי חודשיים וגם שלושה.
מחכה לזמנים יותר טובים.

הזמנות מארה"ב ומאנגליה אני תמיד מקבל תוך שבוע-10 ימים, רק אלה שמגיעים מהמזרח (סין, הונג קונג).. לא יודע איך הם שולחים.

יעקב ח

חבר משקיען
מעורבות
175
נקודות
63
הזמנות מארה"ב ומאנגליה אני תמיד מקבל תוך שבוע-10 ימים, רק אלה שמגיעים מהמזרח (סין, הונג קונג).. לא יודע איך הם שולחים.
אולי דברים מגיעים מסין עם יונת דואר???:(
לוקח הרבה זמן לדברים להגיע מהמזרח.

יעקב ח

חבר משקיען
מעורבות
175
נקודות
63
מי מזמין מחול שמלת כלה ראבק...?:עצוב:

אומנם לא הזמנתי שמלת כלה לאחרונה...(lol)
אבל ממה שהבנתי , הרבה אנשים מזמינים מחו''ל כדי לא לשלם את המחירים המופרכים וההזויים בארץ.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
הסכם בדואר, העיצומים במשק הסתיימו, בא לציון גואל (רצון) בצהרים: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4578602,00.html

האמת, אני מחכה לכמה חבלות.

תומר

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור