דאק ישר למגבר הספק

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
חיברתי הדאק ישירות למגבר הספק (אין לדאק שלי בורר עוצמה), וניגנתי עם windows media player רגיל בווליום שלוש (ממש נמוך). היתה יותר רזולוציה ושקיפות מאשר עם הפרה הפסיבי, אבל משום מה התוצאה לא היתה משביעה רצון, אנליטית מידי. לא שמעתי יותר מידי זמן, כך שלא בדקתי לעומק את הקונסאלציה הזאת. למי שיש נסיון חיובי בנושא, ההייתי שמח אם ישתף.

avilavi

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
למה אתה משתמש ב WMP ?
לפי מיטב ידיעתי אין לו תמיכה ב WASAPI . כן, זה מאוד מוזר.. בכל זאת, תקן של מיקרוסופט

שנית, תגביר את הווליום במחשב ל 100% ואת כיוון העצמה תעשה דרך המגבר

האם בדקת נגנים אחרים? פובר(חינמי), ג' ריבר וכו'...

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
לא בדקתי אחרים, זה סתם ניסוי שעשיתי.
חיברתי את הדאק ישר למגבר כח, אז אין כפתור ווליום אנלוגי.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
בקיצור, עשית ניסוי מאפן.
בדומיין הדיגיטלי עשית כמה טעויות שיש להן השפעה מהותית על הסאונד, ולך תדע איזה רושם זה ייצר לך.
אם אין לך ווליום משתנה ב- DAC, אין מה לעשות את הניסוי הזה.

אגב, עשיתי ניסוי דומה לשלך עם ה- WEISS שלי, בימים ההם שהפרה שלי עדיין היה בבניה אצל איזה יפני עצלן (לקח לו ששה חודשים, בכל זאת).

כשחיברתי את ה- WEISS ישירות למגברי הכוח, היתה קצת יותר DRIVE וכאילו דחיפה. אבל התוצאה היתה בינונית מינוס בהשוואה לחיבור על הלקסמן 600, קל וחומר 900. בקיצור... לא הוקוס פוקוס. כל מקרה לגופו, ובדרך כלל זה לא מי יודע מה, אחרת כולם היו עושים את זה. הרי בסופו של דבר, ווליום משתנה, הוא תפקיד של קדם מגבר. אז במקרה שלי אפשר לאמר שהקדם של הוייס פחות טוב מהקדם של הלקסמן.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
כותבים מעפאן ולא מאפן !

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
מ-אפצ'י !

motorica

אוהב את התחום
מעורבות
67
נקודות
28
חשוב לציין ש volume ב dac זה לא מספיק, צריך לוודא שהשליטה היא בדומיין האנלוגי ולא בדיגיטאלי אחרת מתבצע עיבוד של האות.

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
הניסוי לא מעפאן, התוצאה מעאפנה :)
רציתי לשמוע במו אזני את מה שטוענים פה... כל הקטע היה לחבר שני מכשירים ללא ווליום ולשלוט על העוצמה מהמחשב... הבעיה היתה שכדי לא לפוצץ הרמקולים, לא היה ניתן להגביר יותר מידי.... לכן כנראה התבצע איבוד ועיבוד מידע בדיגיטל.

בינתיים הקדם מנצח, אבל עוד אבדוק את זה, אולי עם מחשב יעודי ותכנת ניגון נורמלית.

מתנוש, נראה לך יותר מעמוד?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור