לאילו שזוכרים ,
לפני חודש ימים כתבתי פוסט בו ניסיתי להבין יחד עם מלומדי הפורום מהיכן מגיעים ה״מתכתיות״ והדהודים״ שהיו קבועים עם הסאונד אצלי בסלון .
הדעות היו לכאן ולכאן , כבלים ,הגברה ,מקור , אקוסטיקה - הדברים הרגילים ...
היו כאלה שנחלצו לעזרה והיו כאלה שרק הראו נכונות ולא יותר מזה .
הזמן עבר וקיבלתי טלפון מאמיר ארמה שהגיע סטרימר חדש של Moon simaudio , ה Mind החדש .
מקריאת ביקורות ותשבחות ברשת ומאחר והחוליה החלשה אצלי היא המקור הדיגיטאלי (מחשב htpc ישן עם roon server) , החלטתי לרכוש את המכשיר .
חיכיתי לא מעט לסטרימר הקטן והממזרי הזה , כחודש .
והנה השבוע קיבלתי מאמיר ארמה הודעה שהמכשיר שוחרר מהמכס וכולי אושר - לא יכולתי לחכות .
ביום חמישי האחרון בערב חובר המכשיר לשאר הסטאפ היחסית צנוע ברשותי - hegel hd25 וmoon 240I. .
תוך לא פחות משעה כבר הבנת שאני בליגה אחרת .
הצליל המתכתי - נעלם במקומו אני מקבל צליל מאוזן , בריא והרבה יותר נכון, כמעט אנאלוגי.
עומק במה גדל והתלת מימדיות שיוצאת מה focal aria-פשוט כיף מוזיקלי .
זו הפעם הראשונה שאחרי שקניתי סטאפ הבית שלי נשמע בדיוק כמו בהדגמה אצל אמיר - וזה מדהים.
ה moon neo mind, הינו סטרימר שיודע להעביר PCM עד ל 192KHZ ..עם אפשרויות BT ו WIFI
ונשלט באמצעות האפליקציה של אותה חברה .
האפליקציה כמובן עובדת עם טידל וגם דיזר וקובוז ומתחברת ל NAS הביתי .
המקור הדיגיטלי הטוב ביותר שיכולתי לקבל במחיר זה לדעתי .
מומלץ בחום לאלו המחפשים שדרוג למקור הדיגטאלי שלהם .
לפני חודש ימים כתבתי פוסט בו ניסיתי להבין יחד עם מלומדי הפורום מהיכן מגיעים ה״מתכתיות״ והדהודים״ שהיו קבועים עם הסאונד אצלי בסלון .
הדעות היו לכאן ולכאן , כבלים ,הגברה ,מקור , אקוסטיקה - הדברים הרגילים ...
היו כאלה שנחלצו לעזרה והיו כאלה שרק הראו נכונות ולא יותר מזה .
הזמן עבר וקיבלתי טלפון מאמיר ארמה שהגיע סטרימר חדש של Moon simaudio , ה Mind החדש .
מקריאת ביקורות ותשבחות ברשת ומאחר והחוליה החלשה אצלי היא המקור הדיגיטאלי (מחשב htpc ישן עם roon server) , החלטתי לרכוש את המכשיר .
חיכיתי לא מעט לסטרימר הקטן והממזרי הזה , כחודש .
והנה השבוע קיבלתי מאמיר ארמה הודעה שהמכשיר שוחרר מהמכס וכולי אושר - לא יכולתי לחכות .
ביום חמישי האחרון בערב חובר המכשיר לשאר הסטאפ היחסית צנוע ברשותי - hegel hd25 וmoon 240I. .
תוך לא פחות משעה כבר הבנת שאני בליגה אחרת .
הצליל המתכתי - נעלם במקומו אני מקבל צליל מאוזן , בריא והרבה יותר נכון, כמעט אנאלוגי.
עומק במה גדל והתלת מימדיות שיוצאת מה focal aria-פשוט כיף מוזיקלי .
זו הפעם הראשונה שאחרי שקניתי סטאפ הבית שלי נשמע בדיוק כמו בהדגמה אצל אמיר - וזה מדהים.
ה moon neo mind, הינו סטרימר שיודע להעביר PCM עד ל 192KHZ ..עם אפשרויות BT ו WIFI
ונשלט באמצעות האפליקציה של אותה חברה .
האפליקציה כמובן עובדת עם טידל וגם דיזר וקובוז ומתחברת ל NAS הביתי .
המקור הדיגיטלי הטוב ביותר שיכולתי לקבל במחיר זה לדעתי .
מומלץ בחום לאלו המחפשים שדרוג למקור הדיגטאלי שלהם .