LCD גודל מסך

vector

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
הי, אני שוקל לקנות מסך איכותי בגודך "46 . החשש שלי הוא שמכיוון שמרחק שלי מהמסך יהיה בין 3 ל 3.5 מטר, ואני מסתכל בעיקר על ערוצי הכבלים שרק בחלקם הקטן הם HD , אני אראה תמונה מטושטשת או מפוקסלת.
האם החשש שלי מוצדק, או שאני מחפש בעיות איפה שאין.
ובנוסף, אודה על המלצה על דגם איכותי, בלי 3D שיהיה SMART TV עם חיבור לאינטרנט וחיבור לרשת ביתית.
בתודה, Vector

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
הגודל מתאים בהחלט למרחק, לטעמי אפילו מעט קטן...

nir77

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
לא ציינת תקציב? למרחק שלך כבר קונים היום 55 אינץ .

vector

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
א. תודה
ב. מה לגבי איכות התמונה בקליטה של ערוצי כבלים שאינם HD ? האם החשש שלי מתמונה מפוקסלת מוטעה?
Vector

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ככל שגודל המסך קטן יותר, כך גם הבעיות בולטות פחות בשידור. אבל לומדים לחיות עם זה...

vector

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
הי, עכשיו הפחדת אותי. יכול להיות שלצפייה בערוצי כבלים רגילים (SD) יש עדיפות על פלזמה במקום LED?
וגם - מה זה הדבר הזה של הרצה של מסך הפלזמה ?
תודה, Vector

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
פלזמה, באופן מסורתי מציגה תמונה יותר רכה מאשר LCD ויותר קרובה לאופי תמונה של CRT.
הכי טוב שתגיע לחנות ותבקש לצפות בשידורים רגילים של ערוץ 10/11/22 ותשווה בין מספר טלוויזיות.

IDG

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
הסר דאגה מליבך - אני עם מסך 46 LED ממרחק של 2.5 מטר (מקסימום ! הרבה פעמים המרחק פוחת) על ממיר רגיל (לא HD וזה בסדר, התמונה לא מושלמת אבל לא נוראית כמו שניתן לתאר.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אין לך מה לדאוג אני יושב ממרחק מטר וחצי מ47 ורוא לפמעמים SD ויכות בסדר ולא הכי מפוקסלת
למרחק 3.5 מטר גם לSD לפי דעתי מתאים 55 ולא תראה יותר מדי פגמים ושקונים מסך אכותי צריך לחשוב יותר על תכנים איכותים ולא על תכנים נחותים שלא מתאים לימנו.
אני ממליץ לפחות על גודל 55 ומטו ב גם ען תמכה ב3D בהצלחה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור