בשבילך נמר דרים תיאטר

nitayn

חבר משקיען
מעורבות
8
נקודות
38
הופעה בארץ בגני התערוכה 19 ביולי השנה

כרטיסים-הדרן

n joy

:cool:(lol):cool:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
פגז.

אני שמח לראות שהם מגיעים ארצה.
יש לי בעיה עם האוכלוסיה שם ולכן כנראה לא אגיע להופעה.

dupo

חבר משקיען
מעורבות
25
נקודות
28
הייתי בשנה שעברה, קצת התבאסתי שלא ניגנו קצת יותר מהחומר הישן.. עדיין אחת הלהקות הקרובות ביותר לליבי.

dupo

חבר משקיען
מעורבות
25
נקודות
28
נמר מה איכפת לך מהאוכלוסיה, כל כך התרגשתי שלא ראיתי כלום מסביב...

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
ריקודי פוגו, מוהיקן, מוזרים בני 16.

לפני 4 שנים עשיתי הגברה במסיבת רוק כבד. בשעה 12 התחילו לעשות שם מעגל פוגו. חוץ מזה שהם הרביצו שעתיים אחד לשני, שתו כמו מטורפים, הקיאו אחד על השני, התנהגו כמו חיות, הצפיפות היתה מטורפת והכי חשוב אני אישית נהנתי מהמוסיקה אבל הילדודס האלה העכירו את כל האווירה.

לפני שנה עשיתי הגברה ללהקת רוק כבד מעירי - נס ציונה. הלכתי לכיון הבמה בדיוק שהם החליטו לעשות מעגל פוגו. אותו בחור שנתן לי בעיטה {כנראה בטעות אבל זה לא עקרוני - אצלי התגובות הן רפלקס} מצא את עצמו באסף הרופא, עם הרגל למעלה, כמה פלטינות ומתקן מיוחד {חיצוני} שמחבר את הקרסול לשאר הרגל {הרבה שנים של איגרוף תאילנדי עושים אחלה אפקט במצבים כאלה}.

לי ממש לא בא לעבור את אותה חוויה שוב. רפלקס רפלקס אבל לא היה לי נעים ואין מה לעשות, זו האוכלוסיה.

nizans

חבר משקיען
מעורבות
10
נקודות
18
כרטיס VIP ( סכום זניח לך ולכל אודיופיל פה בפורום , אחרת לא היה מכיר את הציודים שדנים עליהם פה )

ואתה חובה את חווית הנגינה של חייך, בLIVE הם חבורה פנומנלית. הטובים ביותר כל אחד בתחומו , ויש מתופפף חדש ללהקה נקווה לא להתאכזב.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
ניצן.

אני בטוח. זו להקת הרוק האהובה עלי. אחרי איירון מיידן היא לדעתי הטובה ביותר!

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור