ברייק אין

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
מנסיוני הדל עם מוצרי אודיו הגעתי להשערה כי:

ככל שהמוצר ברמה גבוהה יותר, בתהליך הברייק אין הוא נשמע גרוע יותר...

האם זה גם נסיונכם הפרטי?

nkorah

חבר משקיען
מעורבות
75
נקודות
28
נסיוני הפרטי, שפרט לרמקולים, שצריכים תקופת Break In (די קצרה ובעיקר לוופרים) - החלק היחידי במערכת שהשימוש משפיע עליו הוא מחטים לפטיפון.

(ורד)

עמית

חבר משקיען
מעורבות
217
נקודות
63
ברייק אין,בדרך כלל,זה רק באוזניים..

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
הופה, לזה לא ציפיתי..
לא התכוונתי לפתוח שרשור העוסק באם יש ברייק אין או לא...
בבקשה לא להפוך את השרשור לכזה!
מי שחושב כמו השניים למעלה (וזה לגיטימי, לא שהם צרכים ממני לגיטימציה) אנא התאפקו ואל תגיבו... אחרת זה יראה כמו עוד מאה השרשורים שהיו קודם בנושא.

בגדול מה שניסיתי לטעון הוא שככל שהציוד ברמה גבוהה יותר, הוא רחוק יותר ממצוי הפוטנציאל שלו לפני תהליך הברייק אין.

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אתה אומר שניסיונך דל, בכמה מוצרים שמעת תופעה כזו?

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
שני קדם מגברים (פסיבים), דאק ורמקולים שנשמעו בהתחלה פח.
תהליך הברייק אצלי לא היה לינארי... היתה איזו נקודה בזמן שבה התרחשה קפיצה יחסית משמעותית באיכות הצליל, ולאחריה השיפור היה יותר מינורי.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אחרי כמה זמן שמעת קפיצה באיכות הצליל מאז הפעלה ראשונה?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
מניסיון שלי לקח הרבה זמן ל PRE פסיבי לעבור BREAKIN, מצד שני גם במגברים האחרים שהיו לי שלי הרגשתי שינוי ב BREAKIN

מצד שני בראש שלי (AT33EV) לא שמעתי שינוי בגדול ב BREAKIN

נערך לאחרונה ב:

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
שלום,

כלל אצבע זה שאתה מציין, הוא כלל שאינו מתיימר להיות מדויק לחלוטין או מהימן בכל מקרה. כל מקרה לגופו של ענין.

תומר

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
אחרי כמה זמן שמעת קפיצה באיכות הצליל מאז הפעלה ראשונה?

רמקולים, בערך שבוע, ואז שיפורים מינורים.
דאק, לא זוכר ממש במדוייק, משהו כמו יומיים שלושה, לאחר שניגן עם מגבר כבוי בצורה רציפה, ואני מדליק מידי פעם.
פאסיבי ראשון, שלושה חודשים, אבל לא ביצעתי את הפעולה שמתוארת למטה.
פאסיבי שני, כרגע בהרצה, מנגן בפול ווליום עם מגבר כבוי (כדי "לכסות" את כל הליפופים בשנאי)

נערך לאחרונה ב:

מאסטרו אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
338
נקודות
83
לשנאים וסלילים יש ברייק אין ארוך - כ 300 שעות.
קבלים - 200.
ממברנה עושה 90 אחוז ברייק אין ב 24 שעות.

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
ברגע שאני קונה מוצר חדש והוא נשמע רע מהמוצר שהוא אמור להחליף = הוא עף כמו טיל.
יש גבול גם להשפעה של הברייק אין (האמיתית או לא, אין לי מושג, עד עכשיו כמעט הכל אצלי יד שניה).
סאבוופר זה הדבר היחיד שקניתי חדש, ולמרות שדווקא סאבים צריכים ברייק אין טוב כדי לשחרר מעט את הגומי,
הוא נשמע מדהים מהשניה הראשונה, לעומת סאב-על אחר שלקח לי שבוע לנסות לגרום לו להשמע 'סביר'.
* אה וכבל רמקולים קניתי חדש, דיי יקר הריטייל שלו - סביבות 2000$, וגם הוא נשמע מדהים ונתן נוקאאוט לקודם בדקה הראשונה.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
הכנסה של כל מכשיר / חוט חדש למערכת אינה מעידה על היכולות שלו, אלא מהווה רק הבנה של הפוטנציאל.

מניסיוני, לוקח למכשירים לפחות 20 שעות של עבודה כדי להעביר את היכולות והאופי שלהם.

גם הכנסת כבלים או מכשירים שכבר עבדו, דורשת זמן של 10 שעות עבודה, ועם כבלים אפילו מספר ימים לאחר החיבור הראשוני.
כרגיל מי שלא שומע הבדלים - רק הרוויח.

GROOPER

אוהב את התחום
מעורבות
175
נקודות
43
הכנסה של כל מכשיר / חוט חדש למערכת אינה מעידה על היכולות שלו, אלא מהווה רק הבנה של הפוטנציאל.

מניסיוני, לוקח למכשירים לפחות 20 שעות של עבודה כדי להעביר את היכולות והאופי שלהם.

גם הכנסת כבלים או מכשירים שכבר עבדו, דורשת זמן של 10 שעות עבודה, ועם כבלים אפילו מספר ימים לאחר החיבור הראשוני.
כרגיל מי שלא שומע הבדלים - רק הרוויח.

+1
החלפת שלושה כבלי חשמל ומפצל בו זמנית
כמעט וגרמו לי לסוב לאחור ולהחזיר הכל ליבואן
רק שכנוע עצמי ובניגוד לכל הגיון ובהתבסס על נסיונם של אחרים, המתנתי עם זה עוד ימים מספר
כבר למחרת כל "המריחה" שחוויתי נעלמה, והשארת המערכת דלוקה עוד שבוע ברצף
סיפקה לי צליל אחר לגמרי מה שחוויתי בדקות הראשונות, ומשופר ביחס למה שהיה טרום הקניה
אינני זקוק למבחנים עיוורים או למאמרים אודות אפקט הפלסאבו...
לאזני אין ספק בכלל, לא אודות השיפור ולא אודות הצורך בברייק אין-לפחות בכל האמור לחשמל

נערך לאחרונה ב:

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
הצטרכתי לרכוש כבל לרמקולים ארוך יותר מאלה שהיו אצלי כבר בשימוש.
כאשר חיברתי אותם חשבתי שמדובר בחוט ברזל מהגינה....שמעו רע ומדובר בדיוק באותו הכבל...
אחרי ברייק אין העסק נשמע כמו שצריך ולא היה הבדל בין הכבל החדש לישן.
ההבדל בהתחלה היה כל כך משמעותי שאם מישהו לא שומע את זה אז מוטב שירכוש מערכת מיני בדיוטי פרי...
ארז

nkorah

חבר משקיען
מעורבות
75
נקודות
28
"אני מסרב להוכיח שאני קיים, אמר אלוהים, שכן הוכחה נוגדת אמונה, ובלי אמונה אין אני ולא כלום"

מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, דוגלס אדמס.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
ברגע שאני קונה מוצר חדש והוא נשמע רע מהמוצר שהוא אמור להחליף = הוא עף כמו טיל.
יש גבול גם להשפעה של הברייק אין (האמיתית או לא, אין לי מושג, עד עכשיו כמעט הכל אצלי יד שניה).
סאבוופר זה הדבר היחיד שקניתי חדש, ולמרות שדווקא סאבים צריכים ברייק אין טוב כדי לשחרר מעט את הגומי,
הוא נשמע מדהים מהשניה הראשונה, לעומת סאב-על אחר שלקח לי שבוע לנסות לגרום לו להשמע 'סביר'.
* אה וכבל רמקולים קניתי חדש, דיי יקר הריטייל שלו - סביבות 2000$, וגם הוא נשמע מדהים ונתן נוקאאוט לקודם בדקה הראשונה.

שלום kyroz,

גם אם הוא יותר טוב תצתרך לוותר עליו, הרי לא תחליף את הסט אפ שלך בגללו,
נניח שתכניס מוצר חדש, כבל ברמה גבוהה, הוא יחשוף את חולשות והליקיים במערכת שלך וישמע לך לא טוב,
המסקנה כבל לא טוב, צריך להחליף לישן שיסתיר את החולשות, כי אין שלוב טוב עם החדש.

יוסי

stasik

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
8
האם ברייק אין נחשב כאשר מפעילים אותו בהדרגה( זאת אומרת בממוצע שעתיים שלוש כל יום ולא הפעלה ממושכת של שעות ?

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
490
נקודות
83
כן, בהחלט.
רק משך הזמן ארוך יותר.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור