בקשת המלצה לאוזניות BT בטווח מחיר של 1,000 - 1,500 ש"ח

smooky

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
שלום לכולם,
כל הסופ"ש חפרתי ונברתי באתרים שונים באינטרנט - ויצאתי מבולבל יותר ממה שהייתי כשהתחלתי....
העניין פשוט: אני מחפש אוזניות אלחוטיות (bluetooth או כל חיבור טוב אחר) שאוכל לשמוע איתן בעיקר מהמערכת, אבל כמובן גם מהאייפון או כל מכשיר דומה.
יש לי מגבר "ישן" ללא יציאות BT או HDMI או דומיהן (Denon avr-1601) וכל המכשירים בבית בעקרון מחוברים אליו, לרבות הטלוויזיה, ממיר יס, ראסברי, אקסטרימר וכיוצ"ב).
אודה מקרב לב אם תוכלו לעזור לי:
1. המלצה לגבי דגם אוזניות "שווה" שמתאים לתצורה הנ"ל. כמובן שאני מחפש את התמורה הטובה ביותר למחיר הזול האפשרי (כמו כולם), אבל מוכן להשקיע אפילו קצת יותר מ- 1,000 ש"ח לעניין (לקחתי כחסם עליון את המחיר של ה- Beats Studio Wireless שאפשר להשיג אותם כיום סביב ה- 1,200 ש"ח בארץ. וזה לא אומר שהסקתי שהן הטובות ביותר שאני יכול להשיג....).
2. המלצה לגבי מתאם מתאים לצורך העניין. ראיתי את ההפניה של ליאור לכתבה בה מומלץ על MPow Streambot אבל מנגד קראתי במקום כלשהו שעדיף להתחבר תמיד ל- Lineout ולא נראה לי שהמתאם הזה מתחבר. אבל אולי (בעצם סביר מאוד) לא הבנתי נכון. באתר אחר קראתי המלצה על Bluetooth Audio Music Transmitter Syllable E3 אבל לא היה ברור לי בדיוק האם זה מתאים ומה עדיף....

חברים, תודות מראש על העזרה.

שבוע טוב ושקט לכולנו...

smooky

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
היי,
ראשית תודה רבה על התשובה!!!
קראתי על שלושתן (אגב, לקח להדיוט כמוני בתחום הזה קצת זמן להבין שמדובר בשלוש אוזניות שונות...) ומעבר לכך שאכן הביקורות עליהן מעולות, תג המחיר שלהן קצת יקר לי (סביב ה- 500 דולר כשאת ה- p5 ראיתי סביב ה- 1,800 ש"ח).
אשמח לקבל המלצה על משהו מעט פחות יקר....

ואודה גם על המלצה/הסבר בעניין המתאם.

שוב, תודותיי לך ויום טוב!

יצחק אלבז

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
שלום!
ברשות smooky אשאל שאלה בנושא,
הייתי רוצה לדעת מה בעצם מועבר אלחוטית לאוזניות אלחוטיות BT - פרוטוקול A2DP
- האם זה המידע הדיגיטלי בלבד - ואז כשאומרים אוזניות אלחוטיות אומרים גם ממיר + מגבר אוזניות
- או שזה שידור אנלוגי-אלחוטי ואז אנו אומרים שהם מכילים (רק) מגבר אוזניות

עוד שאלה: האם השידור האלחוטי הזה בהכרח תומך בכל סוגי קבצים שאנו אוהבים (FLAC)?
אם הוא כן - האם הוא יעשה איזה קיבוץ מוריד-איכות לפני השידור?
תודה!

יצחק אלבז

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
תודה רבה ליאור! מאמר מצוין!
האם יוצא מכאן שאין רלוונטיות ל DAC איכותי שמשדר BT ע"מ לשמוע עם אוזניות אלחוטיות?
אלא כל משדר BT שתומך aptX יעשה את אותה העבודה מבלי הבדל באיכות (רק שישדר בעצמה טובה)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור