בקשה להמלצה על LCD 32

darkingxx

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הצורך הוא שידורי SD שידורי HD ו XBOX360 ... אני כבר חודש עם ההמלצה של ה SAMSUNG 450 שהמליצו עליו, אבל אין אותו כבר באף אחנות, הביאו דגם משופר שלו שהם רוצים עליו אלף שקל יותר..ממש לא משתלם... אני מחפש HD READY הכי מומלץ עכשיו

מישהו יודע?

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
למה דווקא הA450?
ראית דגמים אחרים בחנויות?

darkingxx

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כי כולם המליצו על סמסונג כחברה הטובה ביותר לגדלים האילו, ועל הדגם הזה בפרט..גם הוא עולה בין 2500-2800
שזה מחיר מצויין בשבילי, אבל עקב גמר המלאי שלהם הם הביאו את ה B450 שעולה ב 100 שקל יותר מקודמו, שבכלל לא מצדיק את המוצר.

אשמח אם תיתן לי דגמים אחרים מומלצים באיזור המכיר והאיכות של הטלויזיה הנ"ל והסבר למה היא טובה. תודה על העזרה

tamir_ye

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
דרך אגב אני כנראה קונה לאותם שימושים פיליפס סדרה 3000 והיא ניראת לי מצויינת כדאי לך לבדוק. (דרך אגב למישהו יש ניסיון איתה? כדאי?)

darkingxx

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מה עם ה KDL32S4000E מה אתם אומרים עליה? ביחס ל b450 ול d44 ?

tamir_ye

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
תלך לראות בחנויות ותבין יותר. לפי מה שאני הבנתי סוני יותר יקרים בגלל השם.. אם אתה באמת רוצה לקנות תצא קצת לחנויות ותראה לבד מה יותר טוב ועל תעשה הכול מהמחשב אם אחר כך לא תדע לבחור נעזור לך.. אני גם חשבתי על סאמסונג והגעתי לחנויות וראיתי דברים טובים יותר אז כדאי לך להסתכל קצת למרות שכל אלה שדיברת עליהם טובות מאוד..

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור