לכל מביני הדבר השלום והברכה
פניתי למנהל הפורום בקריא כמעט נואשת לגאול אותי מיסורי ההלתבטות שיש להניח כי היא נחלת הרבים ולכן עפ"י הוראתו אני מעלה אותה כאן שנית ומבקש בכל לשון בקשה התייחסות עניינית ותגובה
ברצוני לרכוש מסך LCD בגודל של 40-42 אינץ' בתקציב בין 6000-9000 ש"ח
בחנתי מספר אפשרויות פיליפס 9664 42" שהיא קצת מעבר לתקציב ואגב נבחרה למסך השנה ב What Hi Fi .
פיליפס 8404 42 " שהיא מאד פופולרית אצלנו ו" מתחרתה" סוני ברביה W5500 או
W5740 בגלגולה העדכני שהיא 40 " וגם טושיבה ZV 635 שהיא 42".
אבל ... וכאן בעצם הלוז / שרש הענין שאני מנדנד לכם לגביו...
בחנות כשאתה רואה אותן זו ליד זו כולן יפות נחמדות מכוילות וכו' וכו'
גם כשאתה מבקש לחבר לממיר כל שהוא הרי זה למספר דקות ובודאי שאינך יכול לגבש לעצמך דעה יציבה.
לכן... רק מי שבדק לעומק חווה חי בשטח יכול לתת אבחנה יותר אובייקטיבית וכאן פנייתי
האם למשל ה 9664 של פיליפס שווה הפרש של כ3000 ש"ח מהאחרות מי תתן את התמורה הטובה ביותר בתכל'ס בתמונה הן בטלביזיה SD הן בשידורי HD או סרטי HD וכו.
אחרי סיפור כזה ארוך מה שנותר לי לעשות זה רק לשבת דרוך לכסוס ציפרניים ולחקות לתגובתכם.
בתודה מראש.
דב
פניתי למנהל הפורום בקריא כמעט נואשת לגאול אותי מיסורי ההלתבטות שיש להניח כי היא נחלת הרבים ולכן עפ"י הוראתו אני מעלה אותה כאן שנית ומבקש בכל לשון בקשה התייחסות עניינית ותגובה
ברצוני לרכוש מסך LCD בגודל של 40-42 אינץ' בתקציב בין 6000-9000 ש"ח
בחנתי מספר אפשרויות פיליפס 9664 42" שהיא קצת מעבר לתקציב ואגב נבחרה למסך השנה ב What Hi Fi .
פיליפס 8404 42 " שהיא מאד פופולרית אצלנו ו" מתחרתה" סוני ברביה W5500 או
W5740 בגלגולה העדכני שהיא 40 " וגם טושיבה ZV 635 שהיא 42".
אבל ... וכאן בעצם הלוז / שרש הענין שאני מנדנד לכם לגביו...
בחנות כשאתה רואה אותן זו ליד זו כולן יפות נחמדות מכוילות וכו' וכו'
גם כשאתה מבקש לחבר לממיר כל שהוא הרי זה למספר דקות ובודאי שאינך יכול לגבש לעצמך דעה יציבה.
לכן... רק מי שבדק לעומק חווה חי בשטח יכול לתת אבחנה יותר אובייקטיבית וכאן פנייתי
האם למשל ה 9664 של פיליפס שווה הפרש של כ3000 ש"ח מהאחרות מי תתן את התמורה הטובה ביותר בתכל'ס בתמונה הן בטלביזיה SD הן בשידורי HD או סרטי HD וכו.
אחרי סיפור כזה ארוך מה שנותר לי לעשות זה רק לשבת דרוך לכסוס ציפרניים ולחקות לתגובתכם.
בתודה מראש.
דב