בעקבות פניה למנהל הפורום..אנא עזרתכם..דחוף - בחירת מסך LCD

דובי ש.

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
לכל מביני הדבר השלום והברכה

פניתי למנהל הפורום בקריא כמעט נואשת לגאול אותי מיסורי ההלתבטות שיש להניח כי היא נחלת הרבים ולכן עפ"י הוראתו אני מעלה אותה כאן שנית ומבקש בכל לשון בקשה התייחסות עניינית ותגובה

ברצוני לרכוש מסך LCD בגודל של 40-42 אינץ' בתקציב בין 6000-9000 ש"ח

בחנתי מספר אפשרויות פיליפס 9664 42" שהיא קצת מעבר לתקציב ואגב נבחרה למסך השנה ב What Hi Fi .

פיליפס 8404 42 " שהיא מאד פופולרית אצלנו ו" מתחרתה" סוני ברביה W5500 או
W5740 בגלגולה העדכני שהיא 40 " וגם טושיבה ZV 635 שהיא 42".

אבל ... וכאן בעצם הלוז / שרש הענין שאני מנדנד לכם לגביו...

בחנות כשאתה רואה אותן זו ליד זו כולן יפות נחמדות מכוילות וכו' וכו'

גם כשאתה מבקש לחבר לממיר כל שהוא הרי זה למספר דקות ובודאי שאינך יכול לגבש לעצמך דעה יציבה.

לכן... רק מי שבדק לעומק חווה חי בשטח יכול לתת אבחנה יותר אובייקטיבית וכאן פנייתי

האם למשל ה 9664 של פיליפס שווה הפרש של כ3000 ש"ח מהאחרות מי תתן את התמורה הטובה ביותר בתכל'ס בתמונה הן בטלביזיה SD הן בשידורי HD או סרטי HD וכו.

אחרי סיפור כזה ארוך מה שנותר לי לעשות זה רק לשבת דרוך לכסוס ציפרניים ולחקות לתגובתכם.

בתודה מראש.

דב

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
שלום,
ראשית, כפי שהסברתי לך בהודעה הפרטית, אנחנו עונים בפורומים, על מנת שגם אחרים ילמדו מהתשובות.
לשאלתך, עדיין לא ראיתי את ה- 9664 במציאות, כך שלא אוכל לחוות דעה על איכות תמונתה. אתה אומר שראית אותה בחנות, ליד שאר הדגמים שציינת?
אתה מתלבט בין דגמים מוצלחים בסה"כ, לא חושב שתיפול עם אף אחד מהם, אני מניח שבדקת את המפרט של כולם, אין תכונות ספציפיות שמושכות אותך לכיוון אחד מהמסכים?

יעקב ח

חבר משקיען
מעורבות
175
נקודות
63
שלום דב
קודם כל אתה צריך להרגע ולא לכסוס ציפורניים.
קניית טלויזיה לא משולה לקניית דירה.
צריך לקחת דברים בפרופורציה.

לגבי המסכים-
ראיתי את הפיליפס 8404 וסוני W5500 אחת ליד השנייה וגם את הטושיבה הנ''ל.
הטושיבה לא בליגה של סוני ופיליפס .
לך על אחת מהשתיים - סוני או פיליפס,לא תוכל ליפול איתן.

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
אני עדין לא מצליח להבין מה מריץ את כל העולם לקנות דווקא מסכי LCD . אולי זה אותו היצר שמריץ את כל העולם לקנות אי פון בזמן שיש דברים הרבה יותר טובים טכנולוגית ??

האים ראית כבר את הפנסוניק V10 בגודל של 42 ?? נדמה לי שהיא לא רחוקה מהתקציב שמדובר עליו ומכניסה בכיס הקטן את כל המסכים שציינת עליהם . ולא אני לא נציג של יורוקום , סתם מישהו שכבר היה בצומת הזאת ועשה את ההחלטה שלו.

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור