בעית תמונה בטושיבה

uorya_k

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אתמול קיבלנו את הLCD דגם 42RV500T של טושיבה 42 אינץ
והתמונה לא חדה בכלל רואים ממש את הפיקסלים
היא מחוברת לממיר של יס מקס
בכבל RCA רגיל
יש לציין שלפניה היה LCD גם טושיבה 37 אינץ אותו חיבור וראו מעולה
האם יש משהו שאפשר לעשות

אגב
גם שמסתכלים נגיד על המספר של הערוץ ביס יש את העיגול הכחול אז הוא לא נראה מושלם אלא כאילו חסרים לו חלקים קטנים מסביב ולא עיגול חלק

תודה לעונים

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
אני א מכיר את הדגם הזה של טושיבה אבל האם הוא FHD ? ואני מניח שה 37' היא HDR נכון ?

uorya_k

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כן הוא FHD ואני חושב שגם ה 37 הוא FHD

יש הבדל ?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
העניין הוא שמסכי FHD מתקשים מאוד להתמודד עם איכות השידור שיש בארץ שהם מתחת לכל רמה ולכן למרות שמעבד הווידאו יעבוד שעות נוספות הוא לא יצליח להציג תמונה טובה בשידורים בישראל. מסכי HDR מתמודדים עם התופעה בצורה מוצלחת יותר כי יש להם פחות פיקסלים מאשר FHD . מה שאני מציע לעשות זה לנסות לחבר לטליוויזיה מקור שמשדר בהיי דפינישין ותבדוק אם הבעיה חוזרת על עצמה . אם כן אז יש בעיה בטליוויזיה אם לא (ושזה האופצייה היותר סבירה ) אז אין מה לעשות אתה תצטרך להתפלל שאיכות השידורים בארץ תעלה בינתיים האפשרות היחידה שאני חושב עליה שתוכל להפחית את התופעה זה להתחבר לחבילת ה HD של יס כי שם אתה מקבל שידורי היי דיפינישן וגם הממיר שאתה מקבל יודע לעשות UPSCALE לשאר הערוצים שהם לא HD שזה בעצם משפר את הרזולוציה של הערוצים בצורה דיגיטלית .

ועוד דבר שעכשיו שמתי לב אליו ושיש לו השפעה זה שאתה מחבר את הדי וי די והממיר של יס דרך חיבור RCA שזה החיבור הכי גרוע שאפשר לחבר , במיוחד כשמדובר בטליוויזיה FHD , אני מציע לך לנסות לחבר אותם עם חיבור SCART זה אמור לשפר קצת את איכות התמונה

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
זה היה נכון בעיקר לעבר, כיום, מסכי FHD מגיעים עם מעבדי וידאו משופרים, מהניסיון בפועל, הכלל של "מסך 720P מתפקד טוב יותר בשידורי טלויזיה רגילים SD בהשוואה למסך 1080P" כבר אינו תקף באופן אוטומטי.
אכן, מצטרף להערה של פאדי על חיבור הקומפוזיט RCA.

uorya_k

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
המשך

הבעיה שלטושיבה אין סקארט יש אולי אופציה אחרת ?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
קראת את המדריך שנתתי אליו קישור? במקרה שלך זה יהיה סקארט אל S-VIDEO.

uorya_k

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כן קראתי

אבל אחרי שכתבתי את ההודעה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור