בעיית Buffering

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
איך פותרים את זה?

קניתי וחיברתי Audioengine D2 24 bit wireless DAC למערכת. זה החיבור הפשוט ביותר בעולם ומסתכם בלחבר USB אחד למחשב ושני RCA לקדמגבר - זהו. הדבר עובד נפלא, צליל בן של פרוצה, והחיים וורודים. אחת הגדולות של האודיואנג'ין היא שהוא יוצר wi fi משלו וככה המוזיקה לא תלויה ולא רוכבת על ה wi fi של הבית. אני כל כך מבסוט.

המקור: לפטופ טושיבה בן שנתיים, לא רע בכלל, ואני משתמש בו רק מוזיקה, פיניתי המון מהזיכרון שלו למטרה הזו. את הכל מפעיל JRIVER 18.

אבל...תמיד יש "אבל".

כל כמה שירים (לפעמים למעלה מחצי שעה ולפעמים פחות. זה לא קבוע) המוזיקה נעצרת לטובת buffering שזה בעצם איזה פער מהירויות בין משהו למשהו, שמכריח משהו אחד להמתין למשהו השני, אם הבנתי נכון.

למישהו יש רעיון איך פותרים את זה?

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
אם יש פרמטר בקונפיגוקציה של buffer size או משהו כזה, תגדיל אותו.. אחרת, תנסה לקרב אל המחשב, או לשנות מיקום.
או שתעביר כבל מוצלב

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
כבל מוצלב? מה זה, מהיכן להיכן?

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
פעם הגיע כזה עם ציוד של בזק בצבע צהוב. או שתחבר בינהם עם סוויטצ' פשוט.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
כבל אטרנט מוצלב ? זה שמסומן באדום בדרך כלל ומחברים איתו מחשב למחשב ישירות (ללא סוויץ או ראוטר) לדעתי לא מתאים לחיבור לא ישיר.
הכבלים הצהובים שאני קיבלתי מבזק לאחרונה לא מוצלבים

לא הבנתי את מה הוא צריך לחבר למה עם בכבל הזה?

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
ברור שחיבור ישיר (לא יעבוד אחרת, אם כי אני חושב כי ישנם סוויטצ'ים שמזהים את סוג הכבל)

מה לחבר עם כבל? את מה שהוזכר.. ממיר ומקור קבצים

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
עדיין לא ברור לי מה מחובר ב WIFI בסט שלו

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
ממיר שלו זה סוג של סטרימר אני הבנתי עם access point מובנה. אליו מחובר מחשב נייד

אגב, לא בטוח כי זה טוב.. כי רוכב זה ועוד רוכב על ה-wi fi של הבית. צריך לבחור ערוץ שלא יתנגש..

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
מהאתר של audioengine (אותו דבר תכלס מה שכתבתי לפני)
http://audioengineusa.com/Store/D2-24-Bit-Wireless-DAC

Interference / Dropouts
  • Try changing the channel of your WiFi router to 1 or 11. This can be done with an Apple router using Apple’s Airport Utility software. On most other routers, these settings can be accessed by logging on to the routers IP address through a web browser.​
  • Keep as much room between the D2 sender and receiver units and other wireless devices as possible. At least 4 or 5 feet is recommended.​
  • Temporarily, try moving the powered D2 sender unit as close as possible to your wireless router. Leave it there for just a few minutes and then place it back into your setup and retest. This may allow the D2 to train itself to "steer clear" of the signal. We have found that every now and then the placement of the computer's antenna in relation to the USB port can have an effect on the D2. One thing you could try is to move the D2 further from the computer by using a longer USB cable. If using a Mac laptop, try the USB port furthest away from the display (the display is where the wifi antenna is located).​
  • Consider upgrading to a new wireless router if yours is older than 3 or 4 years. Newer model routers handle interference much better than older routers. Routers operating on the 5GHz band won’t interfere with the D2.​

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
אכן. זה סוג של סטרימר שיוצר תדר ה wi-fi שלו במקום לרכב על ה wi-fi הביתי. לכן מוזרה לי תופעת הבאפרינג.

נערך לאחרונה ב:

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
עדיין מוזר?
כן. הזזתי, שיחקתי, ועדיין אחרי כמה זמן יש באפרינג. נראה לי שאפיל את התיק על הברנש שמתחזק לי את המחשב. אציק לו וזהו, זו בעיית מחשבים לא בעיית אודיו.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
זה חלק אחד ממה שכתוב.

חלק שני - לשחק עם הערוצים של רשתות

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
אני לא יודע אם בסטרימר הזה יש את האפשרות לשחק עם הרשתות (קרי, אם יש לו יותר מאחת, או 11 כמו שכתוב שם), וממילא אין לי מושג איך עושים את זה. תמיד כשאני מתעסק עם מיחשוב קורים אסונות ונזקים בלתי הפיכים (התקלה הגדוה בכור הגרעיני בפוקושימה? כשהורדתי עדכון טאבלט). המחשבאי יעשה את זה בשבילי, בשביל זה אני מרשה לו לחיות.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
לא בסטרימר הזה, כתוב כי הוא בוחר לבד לפי איזה תדר לעבוד.
הרשתות אחרות - אני מניח כי יש לך WI FI בבית..

לא בטוח אגב כי כל זה יעבוד - לא אוהב WI FI..

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אם אתה לא יכול לשנות את הערוץ של הסטרמיר נסה לשנות את הערוץ של הרשת הבתית שלך
או יותר פשוט נסה לבטל את הרשת הבתית ולראות אם זה פותר את הבעיה - כך תוכל למקד את הבעיה

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
תודה כרמי - אתה חושב שיש איזו התנגשות בין שתי הרשתות?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
לא יודע, אבל קל לבדוק זאת

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
אם אתה לא יכול לשנות את הערוץ של הסטרמיר

audioengine בוחר לבד לפני המנואל. העניין הוא ש-WI FI הוא לא הצרכן היחיד של האזור 2GHz (טלפון למשל, עכברים/מקלדות, ..)

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
טוב, נפתרה הבעיה: הבעיה איננה ב audioengine אלא בלפטופ. במקום להתחיל להתעסק (ולקלקל) היכן שאין לי מושג מה אני עושה, החלפתי את הלפטופ בן השנתיים שייעדתי למשימה ובמקומו חיברתי את הלפטופ שיועד במקור לשמש כבנק מוזיקה במערכת חדר השינה עם ברווז ישר לקדמגבר.

לפטופ עתיק (בן עשר לדעתי) של SONY Vaio, והבעיה פשוט נעלמה. שום ענייני באפרינג ושום כלום. אפילו הסאונד טוב יותר בגבוהים ובבס. תמיד ידעתי שהמוצרים של סוני שמו דגש על אודיו, אבל כאן זה ממש בולט, כשסוני בן עשר מכפכף טושיבה בן שנתיים בסאונד.

אני מבסוט. תודה לתורמים.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור