בעיית קול בחיבור HDMI

Tuvalg

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יכול להיות שמישהו העלה את הבעיה הזאת, אני לא הצלחתי לפתור אותה

הבעיה: יש לי לפטופ וקניתי טלוויזיה LCD 32 של שארפ, שאני מחבר את הלפטופ לטלוויזיה עם כבל HDMI בשני הצדדים, גם התמונה וגם הקול עוברים לטלוויזיה, השאלה שלי היא איך אני מחבר את המערכת סטריאו שיש לי כך שהסאונד ישמע דרכה.
ניסיתי לחבר את הטלוויזיה ואת הלפטופ למערכת אבל הסאונד תמיד מושמע דרך הטלוויזיה, למישהו יש פיתרון?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
תבדוק האם יש לטלוויזיה יציאת אודיו, זה יכול להיות יציאת RCA אנלוגית או דיגיטלית אופטית.

Tuvalg

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יש לטלוויזיה יציאה גם של RCA כלומר אדום לבן וגם AUX פשוט (אני מקווה שאני כותב דברים הגיוניים)
וניסיתי את שתי האופציות וזה לא עובד..
שאלתי בחנות מחשבים מה לעשות והם אמרו לי לחבר את הלפטופ לטלוויזיה עם חיבור שיש לו בצד אחד HDMI ובצד שני DVI כך שהלפטופ יעביר לטלוויזיה רק את התמונה ללא הסאונד ואז אני יוכל לחבר את הלפטופ למערכת. השאלה היא אם זה באמת יעבוד ואם שווה לקנות את החיבור הזה..

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
זה לא רלוונטי מה שאמרו לך, DVI אמנם לא יעביר קול הלאה אבל גם לא ישפיע על העברה למערכת.

הפתרון הוא לחבר כבל מיציאת האוזניות במחשב אל המערכת.
תוודא בדרייברים של הווינדוס שמוגדר לאודיו לצאת דרך יציאת האוזניות.

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
אם הבנתי נכון אתה רוצה להוציא אות אודיו מהמחשב למערכת במקביל לחיבור המחשב לטלויזיה.
איזה דגם של לפטופ זה ?
כיצד ניסית לחבר את המחשב והטלויזיה למערכת ? באמצעות איזה כבל?
בד"כ לניידים יש יציאת אודיו נפרדת לאוזניות, אולי תוכל להשתמש בה .

Tuvalg

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אז ככה, לגבי הDVI התכוונתי שאם החיבור מעביר רק תמונה, זה נותן לי לחבר כבל RCA מהמערכת ללפטופ כי הסאונד כביכול עדיין בלפטופ ולא עבר כמו התמונה.
הלפטופ הוא Samsung R600 וניסיתי לחבר גם את הלפטופ למערכת עם כבל AUX מהאוזניות של הלפטופ לאדום לבן במערכת (הסאונד עובד במערכת במצב שהמחשב לא מחובר לטלוויזיה), כמו כן ניסיתי לחבר מהיציאת AUDIO בטלוויזיה למערכת (כלומר מAUX לRCA) וגם ניסיתי לחבר RCA ל RCA מהטלוויזיה למערכת.
בכל המקרים הסאונד נשמע תמיד מהטלוויזיה.
כמו כן ניסיתי לשחק בהגדרות של המחשב ושל הטלוויזיה על מנת להעביר את הסאונד מהטלוויזיה למערכת, כלום לא הצליח...

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
אז מה שאתה אומר בעצם זה שהלפטופ והמערכת עובדים בסדר , ורק כשאתה מוסיף חיבור לפטופ-טלויזיה דרך HDMI הצליל נעלם?
אני זורק פה ניחוש - יכול להיות שהלפטופ שלך מוגדר לתת עדיפות לחיבור HDMI , כך שברגע שאתה מחבר כך וגם דרך האוזניות הסאונד ינותב רק דרך הHDMI .
אם ההנחה לעיל נכונה , אז עליך לעבוד על ההגדרות של הסאונד במחשב , אולי קיימת דרך לאכוף פלט רק דרך האוזניות בכל מקרה.

אגב אין מחשב כמו שרשמת . תבדוק שוב את שם הדגם/יצרן .

נערך לאחרונה ב:

Tuvalg

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
המחשב R580
בכל מקרה הצלחתי לפתור את התקלה לאחר קצת התעסקות בהגדרות במחשב.. תודה לכולם!

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור