LCD בעיית חוסר תאימות בין טלוויזיה למחשב

shamen

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
ברשותי טלוויזיה sony bravia kdl-40bx400 ומחשב sony vaio E series vpcea37fh כאשר אני מחבר בינהם בחיבור hdmi בתחילה אין בעיות, אך לאחר זמן ראנדומאלי הצבעים משנים גוון לורוד או ירוק כשאני משנה בין ערוצי ה hdmi הבעיה נפתרת לזמן מה עד שהיא חוזרת חלילה. מחברת ישפאר נאמר לי שזו בעיה של חוסר תאימות בין כרטיס המסך ATI Rradeon HD5650, לבין הטלוויזיה. האם יש דרך לתקן את הבעיה?

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
נסה לעדכן דרייברים של החומרה במחשב . נסה לחבר את המחשב למסך אחר, או לחבר אותו לטלויזיה לכניסה אחרת דרך מתאם אם יש לך את היכולת . כך תוכל לבודד את מקור הבעיה קודם.

shamen

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
ניסתי הכל הדיברים הם הכי מעודכנים וגם לטלויזיה עשו עדכון גירסה, בטלויזיות אחרות לא של סוני הכל בסדר. השאלה היא כזו האם הבעיה נופלת על הטלויזיה כי רק בטלויזיות סוני זה קורה או שמא על המחשב (כרטיס מסך) יש לציין שהמחשב הוא גם מתוצרת סוני.
אני שואל את השאלה כי ישפאר מנסים להתנער מהאחריות ואני לא הוך לוותר להם.

matan147

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
זה מחשב נייח או מדיה סנטר כשאני מחבר תמחשב נייח שלי וידוס 7
כרטיס מסך רדון 5970 דרך כבל HDNL
לסך LG LH90
אין לי שום בעיות אולי באמת זה קשור לדרברים...
חח מזה להתנער מאחריות חוצפנים תראה להם מזה תמשלם על טלוזיה והם לא רוצים לתקן
שיתבישווווווווווווווו
אני במקומך הולך למשרד שלהם ועושה כזה בלאגן שפעם הבא שהם רק ישמעו שיש בעיות יביאו טכנאי
איזה חוצפנים הם.....

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
אם תקין בחיבור עם טלויזיה אחרת אז אולי יש בעיית התאמה . נסה עכשיו לחבר (אם אפשר) מחשב אחר לטלויזיה ותראה מה קורה (או לחילופין אם יש לך כרטיס מסך מובנה על לוח האם , נסה לחבר אותו למסך) ולפי זה תוכל לבודד סופית את הבעיה .

shamen

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
יש לי מחשב נוסף עם כרטיס מסך ATI וזה עושה את הבעיה בישפאר אומרים שהבעיית תאימות זה בכרטיס מסך אבל הם מוכנים להחליף לי לדגם אחר עד שהבעיה תפטר אני יעדכן בהמשך.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור