בעיות גלישה באתר

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
כשאני לוחץ על לשונית אודיו דו ערוצי, אני מקבל את רשימת הפורומים ולא את הפורום הנ"ל.
זה קורה באקספלורר וב APPLE.
ב CHROME אין את אותה הבעיה.
מה הפתרון?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
תנסה למחוק קוקיס, תבצע רענון הדף Ctrl+f5.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
בעיה נוספת:
כשאני גולש במובייל, אין גירסה למובייל! יא שני קמצנים, מה כ"כ קשה להשקיע 5000 ש"ח פעם אחת, חד פעמי, ולגרום לכמה מאות אנשים שנכנסים לאתר שלכם כל יום 20 פעם (כמוני) לחוויית גלישה הרבה יותר נוחה במכשירים ניידים? אה?!:)

תתרמו שניים שלושה קמפיינים של "בעל הבית השתגע" ליצירת גירסה למובייל. או, אתם יודעים מה, לפחות תתחילו מזה שתבדקו כמה תנועת מובייל יש לכם.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
בעיה נוספת:
כשאני גולש במובייל, אין גירסה למובייל! יא שני קמצנים, מה כ"כ קשה להשקיע 5000 ש"ח פעם אחת, חד פעמי, ולגרום לכמה מאות אנשים שנכנסים לאתר שלכם כל יום 20 פעם (כמוני) לחוויית גלישה הרבה יותר נוחה במכשירים ניידים? אה?!:)

תתרמו שניים שלושה קמפיינים של "בעל הבית השתגע" ליצירת גירסה למובייל. או, אתם יודעים מה, לפחות תתחילו מזה שתבדקו כמה תנועת מובייל יש לכם.

:בעד: העם רוצה גרסה למובייל.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
יש הרבה תנועה במובייל, אבל הבעיה במובייל היא שיש הרבה פחות מקום לבאנרים, מה שאומר פגיעה "יפה" בהכנסה, מה שאומר שיהיה פחות כסף להשקיע...

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
יש הרבה תנועה במובייל, אבל הבעיה במובייל היא שיש הרבה פחות מקום לבאנרים, מה שאומר פגיעה "יפה" בהכנסה, מה שאומר שיהיה פחות כסף להשקיע...

מה שאומר כל הז... תעזבו את המובייל ותתרכזו בנהיגה!

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
עזבו התאמה למובייל, העם רוצה אפליקציה!

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
ליאור,
כפרה עליך, זאת טוענה מפגרת יותר מלהגיד "יש לי פרארי, אבל אני לא נוהג איתה כי יש באמפים על הדרך".

יש דרכים לפירסום במובייל. אין בעיה. סמוך על סמוך.

אם תרצה להתקדם עם זה, דבר איתי. אני יכול לעזור, להפנות אותך לחברות שאני מכיר שעושות עבודה טובה, או לחשוב איתכם איך לאפיין את זה. רמז: מובייל לא צריך להכיל את *כל* התוכן באתר.

(לא, זה לא העסק שלי ואני לא ארוויח מזה אגורה).

לגבי הפירסומות, אני אשאל אם יש דרכים להתמודד עם זה.

אגב, פופ-אפ פצצות לגבות של אחת מהבאנרים, פעם ביום, איך שנכנסים, גם עושה עבודה.

בכל מקרה, שום טיעון לא שווה התעלמות מהמובייל. ואגב, גוגל מסתכל על האתר שתי הצורות. גם מובייל וגם דסקטופ, ומדרג אחרת לכל סוג. במילים אחרות, המיקומים שלכם למילות החיפוש הרלוונטיות, וכתוצאה מזה, החשיפה למשתמשים חדשים במובייל, נפגעת בגלל שאין אתר מובייל.

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
ליאור הפוך
כיום שגולשים באתר דרך מובייל, לא מצליחים לראות שום קמפיין, עקב גודלו הקטן מאד.
דווקא באתר מותאם יהיה לך מקום שיתן כבוד לבאנרים פריסומיים בעלי גודל מותאם.

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
ליאור עכשיו הרגת אותנו .... (מצחוק). אין ספק שכל מיליוני האתרים בעולם ואלפי האתרים בישראל שנכנסו מזמן למובייל עושים זאת למטרה אחת ויחידה - להפסיד כסף.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
לא ברקצ, הם עושים את זה כי אין להם ברירה, אבל, במקרים כמו של YNET, הכנסות האתר הרגיל מחזיקות גם את המובייל, או במקרים אחרים (כמו פייסבוק) פשוט מפציצים אותך בפרסומות גם במובייל - מה שאנחנו לא רוצים לעשות.

arix

חבר משקיען
מעורבות
493
נקודות
83
אישית אני לא אוהב את האתרים שמותאמים למובייל או אפלקציה שמותאמת לאתר מסויים.
על מנת לעקוף את זיהוי האתר שאני גולש ממוביל אני משתמש בדפדפן אחר (Boat )
ובהגדרות אפשר "להתחפש" לדפדן רגיל.
היום המסכים בסלולרי מספיק גדולים שאתר או אפלקציה שמותאמת למובייל מעצבנת מאד וחסרת תועלת...
ועל כמה וכמה שאני גולש בנוט 4 החדש שלי....

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
תתחדש ותהנה מהנוט 4.

תומר

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
אישית אני לא אוהב את האתרים שמותאמים למובייל או אפלקציה שמותאמת לאתר מסויים.
על מנת לעקוף את זיהוי האתר שאני גולש ממוביל אני משתמש בדפדפן אחר (Boat )
ובהגדרות אפשר "להתחפש" לדפדן רגיל.
היום המסכים בסלולרי מספיק גדולים שאתר או אפלקציה שמותאמת למובייל מעצבנת מאד וחסרת תועלת...
ועל כמה וכמה שאני גולש בנוט 4 החדש שלי....
זה בגלל שברוב המקרים, בייחוד בארץ, ההתאמות למובייל הם קקה.
רק במדינת היהודים החכמולוגים, כל אתר שעושה מעצמו עאלק מותאם למובייל, שואל אותך אם אתה רוצה אתר מותאם למובייל במקום להגיש לך אותו.

כן, לעשות אתר טוב למובייל זה לא קל. אבל כשעושים את זה נכון זה הרבה יותר טוב מלגלוש על רוחב של מסך גדול.

בפורום כאן, למשל, הדבר הראשון והכי קל לעשות, זה קודם כל להעיף את צד שמאל המיותר, כשגולשים במובייל. זה כבר יעשה גלישה באוריינטציה לרוחב כמעט נסבלת. אבל יש עוד הרבה דברים שאפשר לעשות.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
תגידו, מה נסגר איתכם?
אולי אני לא מבין... אבל אני מטייל באתר דרך הנייד 700 פעם ביום בלי שום בעיה.
פורומים, הודעות... חופשי. רגיל.
מה אני מפספס?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור